Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Social Media Strategie cursus

20/03/2020 @ 10:00 - 13:00

€79

Begin jij 2020 met online succes? Ik ga je daarbij helpen! Je kent het vast wel, je hebt een advertentie gestart maar er komt maar geen resultaat uit. Je hebt het idee dat Facebook en Instagram je maar veel kosten zonder dat het iets oplevert. Je volgers groeien maar niet op social media en daarmee blijft je naamsbekendheid nogal achter. Je hebt geen inspiratie of tijd om actief te zijn op social media & al die statistieken die Facebook of Instagram laten zien.. waar moet je beginnen?

Krijg antwoord op al deze vragen bij mijn Social Media Strategie cursus. Op 20 maart neem ik namelijk van A-Z met je door hoe je een succesvolle campagne opzet, hoe je je account kunt laten groeien door middel van een strategische content planning en geef ik je heel veel social media tips.

Je gaat naar huis met een social media plan voor je business én een doses kennis waardoor je die helemaal zelf kunt gaan uitvoeren. Ook krijg je een format voor een content planning waardoor je social media accounts als een speer zullen gaan groeien. 

Klinkt dit als iets voor jou? Er zijn maar enkele early bird tickets beschikbaar voor de actieprijs van 79,-. Zorg dat je er snel bij bent en behaal écht online succes met jouw bedrijf.  Tickets zijn te reserveren via Facebook, Instagram of info@knows-well.nl.

Gegevens

Datum:
20/03/2020
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€79
Site:
https://www.facebook.com/events/492016168392763/

Organisator

Knows Well
Site:
http://www.knows-well.nl/

Locatie

Dordrecht
Dordrecht, + Google Maps