Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

THE GODDESS JOURNEY – 3 maanden programma incl. 3-daagse retreat – Awaken the Divine Feminine –

18/06/2021

€897

Ga je mee op reis deze zomer? Een magische reis van drie maanden om de heilige, vrouwelijke energie, jouw Godinnen LichtKracht, te doen ontwaken.

De reis van een vrouw in een masculien gedreven wereld.

Al eeuwenlang wordt de vrouwelijk energie onderdrukt en gedomineerd. Hierdoor hebben we als vrouw onze vrouwelijke kwaliteiten opzij geschoven. Gevangen en geforceerd in een masculiene gedomineerde wereld zijn we altijd maar actief, willen we van alles bereiken en presteren en zijn we voortdurend in een staat van doen om onszelf vooral bezig te houden.

Deze masculien energie brengt ons veel:
we krijgen dingen succesvol gedaan, we zijn actie- en prestatiegericht, we hebben een groot aanpassingsvermogen en we draaien op enorm veel wilskracht.

Maar het kost ons zelfs nog meer:
we verliezen de verbinding met onszelf en anderen, we vinden het moeilijk om dicht bij onszelf te blijven, we raken het vertrouwen in onszelf en in onze intuïtie kwijt. We raken kwijt wie we zijn, wat we willen en waar we voor staan. Het maakt dat we onszelf niet volledig durven te laten zien. Uiteindelijk kost het ons onze levensenergie en raken we uit balans.

Deze disbalans leidt uiteindelijk tot het verliezen van vrouwelijke kwaliteiten.

The Goddess Journey: start 18 juni 2021

Het in balans brengen van de vrouwelijke en mannelijke energie in onszelf en daarmee in de wereld is de rode draad van The Goddess Journey: een reis van drie maanden om het heilige mannelijke en het heilige vrouwelijke in jezelf te verenigen.

Tijdens het 3 maanden programma The Goddess Journey herontdek je jezelf door de ogen van het vrouwelijke principe. In dit programma staat de vrouwelijke psyche centraal. En dat is de omgeving waar jij jezelf opnieuw  uitvindt als healer, leider, mystica, en als godin. Je leert  de waarde van de kwaliteiten van de vrouwelijke energie inzien, belichamen en integreren in je dagelijks leven. Dat doen we door ons 3 maanden lang te verbinden met de archetypische krachten van 7 Godinnen en 7 chakra’s.

Je ontvangt:

  • 2x een 1:1 coachingssessie van 60 min via Zoom of praktijk in Barendrecht.
  • 3-daagse Rainbow Tribe Retreat* van 18 t/m 20 juni incl. overnachting en maaltijden op een krachtplek in Hilversum.
  • de 8-weekse online cursus Goddess Rising die op 4 juli start.
  • Godinnen-chakra kaartenbox
  • Lichtillustratie met Lichtcode
  • 2x Group Gathering via Zoom.
  • Afsluitende Integratie groepssessie via Zoom.

Jouw investering bedraagt € 897,-.

Je mag duizenden incarnaties achter je laten, het verleden helen om weer thuis te komen bij jezelf. Bij je ontwaakte Goddelijke Vrouw. Diep verbonden met zowel jouw Stralende vrouw als jouw Donkere Vrouw.

Voel je een verlangen om deel te nemen of wil je weten of het programma bij je past? Kijk op www.stralenvanlicht.nl/the-goddess-journey of mail mij op karishma@stralenvanlicht.nl.

Gegevens

Datum:
18/06/2021
Kosten:
€897
Site:
http://www.stralenvanlicht.nl/the-goddess-journey/

Organisator

Karishma Sanchit

Locatie

Hilversum
Hilversum, + Google Maps