Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training Strategisch Groeien met je bedrijf

14/11/2019

€199
Je wilt meer met je bedrijf, zoals groeien in klanten, omzet en winst. Dat lukt niet van de een op de andere dag. Contentexpert Angela Lodder en Strategisch Bedrijfsadviseur Marloes de Jong snappen dit als geen ander. Zij hebben hun kennis en krachten gebundeld om jou te laten groeien met je bedrijf. Op donderdag 14 november organiseren zij bij Boardroom Brouwersdam in Ouddorp de training Strategisch Groeien. Na afloop weet je hoe je de controle neemt over jouw bedrijf en jouw leven. Je hebt plezier in het  ondernemen, je gaat het zien als een strategisch spel, terwijl je een innerlijke rust ervaart en je bedrijf groeit!
Een deep-dive in je bedrijf
Je leert een simpele, maar doeltreffende methode om steeds weer te groeien en te ontwikkelen. Niet alleen je bedrijf, maar ook jij als persoon.We gaan aan de slag met waarom je doet wat je doet. Om geld te verdienen is een onjuist antwoord, dat is namelijk altijd een resultaat. Wat is jouw stip aan de horizon? Hoe wil jij dat jouw toekomst eruit ziet? We duiken echt in jouw bedrijf.
Knallen met teksten
Je leert hoe je je bedrijf naar buiten brengt in de online wereld. Je leert hoe je jouw droomklant aanspreekt met pakkende teksten. In deze snelle wereld is het belangrijk om mensen te inspireren, maar hoe doe je dat dan? Aan de slag met je onlinestrategie én een daarbij behorend contentplan.
Ben jij erbij?
Deze training is onderverdeeld in twee delen. Overdag gaat het over online strategisch groeien. De avond gaat over online teksten schrijven en sluiten we af met een netwerkborrel. Je kunt dit los van elkaar boeken óf er de gehele dag zijn. Lees er alles over op

Gegevens

Datum:
14/11/2019
Kosten:
€199
Site:
www.flowplanners.nl/strategisch-groeien

Organisatoren

Angela Lodder
Flow Planners

Locatie

Ouddorp
Ouddorp, + Google Maps