Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verrassingsmomentje voor jezelf

18/09/2021

Gratis

Doe je ook mee op 18 september met het Verrassingsmomentje voor jezelf?

Wanneer had jij heel bewust een momentje voor jezelf? En nee dan heb ik het niet over dat ene kopje koffie…


Weet je nog wanneer je heel bewust hebt gekozen voor een momentje voor jezelf? Iets doen waar jij rustig van wordt? Waar je blij van wordt? Waar je energie van krijgt? Waar je van gaat stralen? Waar je van ontspant?


Wist je dat goed voor jezelf zorgen, het halve werk is om een ontspannen en geduldige moeder te zijn? En nee dat doe je niet alleen door:

Gezond te eten

Voldoende water te drinken

Genoeg te slapen
Met regelmaat te bewegen


Maar ook door iets te ondernemen voor jezelf naast je gezin, huishouden en werk. Leg je zelf af en toe in de watten; geef je zelf een kadootje, ga iets doen waar jij blij van wordt en laat je af en toe verrassen!


Doe je mee samen met heel veel andere vrouwen op dezelfde dag één uurtje voor jezelf te hebben op het door jou gekozen moemnt? Ik verras je op 18 september met 3 activiteiten waarvan jij er 1 kiest om uit te voeren.

Zo kan jij ervaren hoe het is om heel bewust een moment voor jezelf te nemen, jezelf te verwennen, en je te laten verrassen.

Geef je op via de link en ik verras jou op 18 september! Het kost je niks, behalve 1 uurtje van je tijd en als bonus ontvang je ook nog eens de lijst met 100 activiteiten voor jezelf!

Gegevens

Datum:
18/09/2021
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
http://www.vraagamber.nl/verrassing

Organisator

Vraag Amber
Site:
http://www.vraagamber.nl/