Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webshop Groei Event

19/10/2022 @ 09:30 - 17:00

€97
Het webshop groei event is HET event voor voor de webshop eigenaar die de volgende stap wilt zetten met zijn webshop. Tijdens het event kan je niet alleen connecten met andere webshop eigenaren, maar krijg je ook nog eens alle informatie én inspiratie die jij nodig hebt om te groeien met jouw webshop.
Op dit soort live dagen ontstaat magie.
Je komt in contact komt met andere webshop eigenaren en je gaat vol met inspiratie en goede ideeën naar huis gaat om jouw webshop naar het volgende niveau te tillen.

Ik garandeer je dat je handen zullen jeuken om direct aan de slag te gaan, zodra het event is afgelopen!

En weet je wat het leuke is van event? Dat niet per se de tips en informatie je helpen met de groei, maar vaak de ‘aha’ momenten het verschil maken. Net die ene opmerking of net dat inzicht dat ervoor gaat zorgen dat je de volgende stap kunt zetten.

Wat ik je wel kan vertellen is dat ik ook twee gastsprekers geregeld heb.

Één daarvan is Marissa. Zij is financieel strateeg en gaat jou helpen om jouw webshop ook financieel gezond te laten groeien.

De ander is Amber en zij heeft een mega succesvolle shop neergezet met meerdere winkels. Zij gaat je laten zien hoe jij ook zo’n succesverhaal kunt worden met jouw webshop.

De afgelopen jaren heb ik namelijk veel te veel webshops gezien die met moeite groeien en uiteindelijk amper genoeg winst maken.

Zo komen ze vroeg of laat in de problemen omdat er niet genoeg geld overblijft. Uiteindelijk besluiten ze dan om de toko maar dicht te gooien en dat vind ik doodzonde na al die jaren van bloed, zweet en tranen.

Of jij nu net begint met je webshop, of al langere tijd bezig bent: groeien willen we allemaal.

 
Een ticket voor het event kost €97,-
 
En dat is inclusief:
– Een dag boordevol informatie
– 2 Gastsprekers die jou nog meer inspiratie gaan geven
– Eten en drinken (volledig verzorgd)

Het Webshop Groei event vindt plaats op woensdag 19 oktober van 9:30 uur tot en met 17:00 uur in het Cartlon President Hotel in Utrecht.

Gegevens

Datum:
19/10/2022
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€97
Site:
https://mrse-commerce.plugandpay.nl/r?id=3uxj2cyo

Organisator

Mrs Ecommerce
Site:
Www.mrsecommerce.nl

Locatie

Carlton President Hotel
Floraweg 25
Utrecht, Utrecht 3542 DX Nederland
+ Google Maps