Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webwinkel Live

14/03/2020

€9,95

Webwinkel Live is het nieuwste event voor de ambitieuze webwinkel eigenaar. Tijdens dit event hebben wij een aantal toffe sprekers voor jou geregeld die jou gaan inspireren en er voor zorgen dat je nog verder kunt komen met jouw webshop. Het event start om 12:00 uur en we sluiten om 16:30 met een netwerk borrel zodat je ook in aanraking komt met andere webshop eigenaren.

Webwinkel live vindt plaats op zaterdag 14 maart 2020 bij Pathe Leidsche Rijn in Utrecht. De locatie is goed bereikbaar per auto en Ov.

Vanaf nu is het mogelijk om jouw ticket te pre-orderen met korting! Je bestelt jouw ticktet voor maar €9,95 ex btw in plaats van €14,95 ex btw.

Bestel nu jouw ticket op de website van Webwinkel live.

Tijdens het Webwinkel Live event, vindt de uitreiking plaats van de Webwinkel award en jij kunt hem winnen!

Heb jij een webshop en wil je deze titel en een gave prijs in de wacht slepen? Dan kan jij jezelf nu opgeven voor de Webwinkel award op de website van Webwinkel Live.

Hoe werkt het? Geef jezelf op, op de website van Webwinkel Live. Zodra je jezelf hebt aangemeld, kan je direct jouw aanmelding delen met vrienden, familie en je klanten. Er kan gestemd worden tot en met 29 februari 2020. Sta jij op dat moment in de top 3? Dan wordt je beoordeeld door onze jury en dan nodigen wij jou uit om aanwezig te zijn tijdens Webwinkel Live. Tijdens Webwinkel Live maken wij de winnaar van de Webwinkel Award bekend.

Wat win je? Naast dat je naar huis gaat met deze toffe titel en een unieke award die kan blinken op jouw werkplek, ga jij ook naar huis met een mega gave prijs. Wij houden de inhoud van de prijs nog even geheim, maar wij kunnen je garanderen dat je met deze prijs een boost kunt geven aan jouw webshop!

Gegevens

Datum:
14/03/2020
Kosten:
€9,95
Site:
www.webwinkellive.nl

Organisatoren

Mrs Ecommerce
Webshop Meeting

Locatie

Utrec
Utrecht, + Google Maps