Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WORKSHOP COMBINEREN KUN JE LEREN

09/11/2019 @ 14:00 - 17:00

€25

Hi, Ik ben Joyce

Nadat ik moeder werd van Daley en Quinn heb ik op veel of eigenlijk alle gebieden mijzelf moeten hervinden. Zeker in de eerste maanden, het eerste jaar kwamen wij naast een hele heftige medische molen ook terecht in de welbekende rollercoaster van voeden, verschonen, in slaap wiegen en zorgen voor. Ik vergat mijzelf compleet en nam nergens meer de tijd voor, ook niet om mij fatsoenlijk aan te kleden of even te gaan shoppen. Iets wat altijd heel erg mijn ding was. Ik wist ook niet meer wat ik aan wou en “kon”. Ik had mijzelf wijsgemaakt dat die gescheurde spijkerbroek echt niet meer aan kon nu ik moeder was en die roze blazer was misschien ook net wat te heftuug als moeder!

Herkenbaar?

Naast die mentale struggle was mijn lijf ook compleet veranderd en heb ik na mijn zwangerschap de meest grote miskopen ooit gedaan wat betreft kleding. Ik veranderde mijn stijl en was daardoor nog minder mijzelf. In plaats van dat ik een probleem oploste, hield ik het hiermee in stand! Ik voelde mij niet mijzelf, gedroeg mij niet als mijzelf en kleedde mij niet als mijzelf en hoe werd ik dan ooit weer mijn oude vertrouwde zelf?

Uiteindelijk heb ik deze cirkel weten te doorbreken en ben ik gewoon weer een jeans met scheuren en die gekke blazer met tijgerprint gaan dragen!! & I love it!! Zou dat niet heerlijk zijn, just being you again?

Ik ben stylist speciaal voor moeders. Ik style vrouwen die vanwege hun nieuwe rol en lijf als moeder niet gelukkig meer zijn met hun garderobe, zodat zij door het combineren van oud met nieuw weer een kledingstijl ontwikkelen waar zij blij van worden en zich zelfverzekerd in voelen.

Want zodra jij de style hebt gevonden die past bij jou en je nieuwe leven als moeder dan zit je weer lekker in je vel, twijfel je nooit meer over wat je aan moet doen en kan jij met minder items eindeloos combineren.

Ik weet hoe lastig dit kan zijn. Maar ik weet inmiddels ook dat dit heel goed mogelijk is en hoe je dit kunt creëren. En daar help ik je graag bij!

Om je hierbij te kunnen helpen biedt in verschillende persoonlijke trajecten aan maar op Zaterag 9 November geef ik ook een hele toffe workshop! Dus herken jij je in het bovenstaande? Lees dan vooral door: 


WORKSHOP COMBINEREN KUN JE LEREN: 

Datum: ZATERDAG 09.11.2019 
Tijd: 14:00 – 17:00 uur 
Locatie: DEINING AAN ZEE
Zeeweg 71, 1901 NZ Castricum

In deze WORKSHOP krijg jij die boost op fashion gebied te geven die je al tijden nodig hebt. Samen met een toffe groep vrouwen gaan we 3 uur lang aan de slag met kleding, fashion en alles wat daarmee te maken heeft.

  • Ik deel mijn verhaal met jullie en leg jullie uit hoeveel invloed kleding kan hebben op hoe jij je voelt.
  • We gaan samen op zoek naar jouw stijl, waar word jij nou echt blij van??
  • Je leert combineren als nooit tevoren!
  • Er is kleding aanwezig vanuit Now Fashion waardoor wij ter plekke allemaal toffe combinaties kunnen maken.
  • Sanne eigenaresse van Now Fashion in Putten is aanwezig, zij deelt de laatste trend voor de winter met ons.
  • Sanne geeft tips & tricks als het gaat om outfits voor de feestdagen. Hoe zorg je dat je items kiest die je ook na deze tijd nog door kan dragen.
  • Ik geef je tricks en tips die passen bij jouw lijf en stijl!

We sluiten af met een leuke Fashion Bingo en borrel!

De middag is goed verzorgd met hapjes en drankjes voor iedereen! Dat alles voor maar 25 euro!

Kortom een middag om niet te missen, ben jij erbij??

Gegevens

Datum:
09/11/2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€25
Site:
https://www.momsinstyle.nl/product/workshop/

Organisator

Moms in Style
Site:
www.momsinstyle.nl

Locatie

Castricum
Castricum, + Google Maps