Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Dream & Drink

08/01/2021

€79

Workshop Dream & Drink 8 januari

Nieuw jaar, nieuwe doelen! Een ideale workshop voor als je even ‘vast’ zit en op zoek bent naar jouw mooie dro(o)m(en). Op deze avond geven we je, aan de hand van praktische voorbeelden, handvatten om jouw dromen vorm te geven. Je leert met veel plezier te werken aan een betere versie van jezelf en doelen te stellen in een druk leven. Het wordt een avond die om jou draait. Een avond met inhoud én plezier. Tijd voor jezelf, om na deze workshop de tijd van jouw leven te hebben.

 

Over Mooiedroom.nl

Mooiedroom.nl helpt jou om doelen helder te stellen en het leven te leiden waar jij van droomt. Ik had een mooie droom. Een bedrijf oprichten met mijn zusje. Helaas mocht dit niet zo zijn. Op Moederdag 2010 kwam er in één klap een einde aan haar leven en zo ook aan deze droom. Exact 5 jaar na haar overlijden, is dit bedrijf er tóch gekomen. Volledig in haar geest met één duidelijke boodschap: don’t let dreams be dreams. Het ontdekken en realiseren van mijn eigen dromen heeft mij zoveel gebracht, dat ik dit nu vooral graag met anderen wil delen.

 

Over Daphne van Dijk

Beweging vormt een rode draad in mijn leven. Enerzijds letterlijk, ik hou van sporten en als innovatiemakelaar bij de innovatiehub van de KNVB ben ik op dagelijkse basis bezig met beweging. Anderzijds vind ik het heel bijzonder om zaken die iemand aan het hart gaan een stap vooruit te brengen. Ik word er blij van om met een heldere visie, humor, enthousiasme en daadkracht veranderingen te realiseren. Of dat nu jóuw wereld is, of de wereld van voetbal.

Gegevens

Datum:
08/01/2021
Kosten:
€79
Site:
https://www.mooiedroom.nl/dream-drink-8-jan

Locatie

Nederland

Organisator

Daphne van Dijk
Site:
www.mooiedroom.nl