Ook jouw evenement, cursus of workshop op de kalender? Kijk dan hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Speaking Power

20/03/2020 - 24/03/2020

€29

Wil je weten hoe jij je als vrouwelijke ondernemer zelfverzekerd presenteert in iedere situatie? Dan heb ik iets voor je! Als ondernemer presenteer je jezelf en je bedrijf tenslotte constant. Bijvoorbeeld in gesprekken met potentiële klanten, op social media en op netwerkevents.

 

Weet dat de manier waarop jij je presenteert, van directe invloed is op je sales! Dat wil je als ondernemer dus goed kunnen!

 

Hoe zou het voor je zijn als je een goed, gestructureerd verhaal hebt waar mensen geïnteresseerd en aandachtig naar luisteren? Dat je vol zelfvertrouwen voor die persoon, groep of camera staat, met de tools op zak die ervoor zorgen dat jij dit gewoon kunt?

 

Wat zou dat je opleveren?

 

Vanuit mijn achtergrond als presentatiecoach heb ik de workshop Speaking Power ontwikkeld. In deze workshop leer ik je hoe jij jezelf krachtig en authentiek presenteert zodat jij een magnetische aantrekkingskracht krijgt.

 

Wanneer: vrijdag 20 maart om 09.30 uur of dinsdag 24 maart om 13.00 uur
Waar: In Nijmegen, de precieze locatie wordt later bekendgemaakt
Tijdsduur: De workshop duurt ongeveer 3 uur

 

Jouw investering is nu geen € 97,- maar slechts € 29,- (excl. btw).

Je kunt nu deelnemen aan de workshop voor de pilotprijs van € 29,-. De daadwerkelijke waarde is veel hoger en dit is ook je enige kans voor dit lage bedrag deel te nemen. Per datum zijn er slechts 12 plekken beschikbaar. Twijfel dus niet langer en koop direct je kaartje zodat je zeker weet dat je er bij bent!

Ik kijk uit naar je aanmelding!

Groetjes,
Silvia

 

Gegevens

Begin:
20/03/2020
Einde:
24/03/2020
Kosten:
€29
Site:
https://silviabogers.nl/workshop-speaking-power/

Organisator

Silvia Bogers Coaching
Site:
https://silviabogers.nl/

Locatie

Nijmegen
Nijmegen, + Google Maps