Gratis Magazine

Regelmatig verschijnt het gratis te ontvangen #BWNL Magazine. De laatste editie staat vol met inspiratie en informatie voor vrouwelijke ondernemers! Aanvragen? Dat doe je hieronder.

Voor & door...

... vrouwelijke ondernemers. De artikelen die in het magazine staan zijn geschreven door ondernemers uit alle branches binnen het ondernemerschap.

Inspiratie & informatie

Ook deze editie van het #BWNL magazine staat weer vol met een mooie mix tussen inspirerende verhalen en concrete ondernemerstips.

Digitaal

Het magazine is digitaal te lezen. Je ontvangt het dan ook direct in je inbox.

Mijn droom: een magazine bouwen!

Al sinds ik in mei 2018 Business Women Nederland oprichtte wist ik één ding zeker: er komt een magazine. Ik had nog geen idee hoe ik het precies zou gaan aanpakken en de eerste versie van het magazine was op z’n zachtst gezegd niet zo mooi vormgegeven :). Maar dat maakte niets uit, want het was mijn start.

Nu, een tiental edities later staat er een volwaardig magazine en kan ik oprecht zeggen dat mijn droom is uitgekomen. Ik wil je dan ook uitnodigen om even een momentje voor jezelf te nemen en lekker op de bank te ploffen met een kop thee en het magazine erbij.

Alvast heel veel leesplezier toegewenst!

Saskia van Wolferen
Oprichter Business Women Nederland

Nu het magazine ontvangen?

cropped-Kopie-van-Kopie-van-Boutique-Minimal-Logo-2.png