Herken je dit?

Kort voordat corona uitbrak startte ik mijn bedrijf. Mijn zakenpartner en ik hadden een gezondheidsconcept ontwikkeld dat nog niet bestond.

In dit concept zien we mensen live in onze zaak. Corona zorgde ervoor dat we twee jaar lang onder de radar bleven. Maar intussen gingen we hard aan de slag om ons bedrijf op te zetten. Dit kostte heel veel tijd, stress en ongemak. Ik maakte werkweken van meer dan 40 uur. Daarnaast was ik mijn oude baan nog aan het afronden. Mijn privéleven vroeg ook het nodige van me. 

Ik heb namelijk een puberzoon die ik alleen opvoed. De relatie met mijn ex loopt reuze beroerd en  mijn kind heeft geen contact met hem. Je kent dat verder wel met pubers: ze zijn (bijna) niet te motiveren, gooien alles neer waar ze willen en storen zich daar niet aan. 

Ik moet volgen hoe het met zijn schoolwerk gaat en dat stimuleren. Zijn en mijn sociale leven vragen om tijd en aandacht. Hierheen rijden, daarheen crossen..

Zoveel ballen om in de lucht te houden!

Taken verdelen

Wat zou ik het fijn vinden om bij thuiskomst de geur van eten te ruiken. Het is niet zo. Ik ga eerst nog langs de supermarkt en bedenk daar tussen de schappen wat het die avond gaat worden. 

Na de maaltijd piept mijn mobiele agenda dat ik naar de ouderavond van mijn kind moet. Ik zou het fijn vinden als vader die afspraak voor zijn rekening nam. 

De ideale wereld bestaat niet. Als je wel een partner hebt, komt ook hij moe thuis van een werkdag. Je moet misschien wel touwtrekken wie de school bezoekt en wie thuis de klusjes doet. Maar toch, dan zijn de taken al verdeeld!

Wie steunt jou?

Kortom, zakenvrouw.. Heb jij een steunsysteem? Iemand aan wie je vertelt wat je bezighoudt? 

Je bedrijf loopt misschien al.  Je personeel werkt graag bij je, je klanten zijn blij met jou en jouw product. Je leeft ervan en verdient eraan.

Ik gun je iemand die je begrijpt. Die begrijpt wat je tegenkomt bij een lopend en groeiend bedrijf. Kan je bij iemand kwijt dat je onzeker bent, gefrustreerd of wat dan ook? Iemand die doorheeft dat je ook wilt ontspannen? Dat er een leven naast de zaken moet zijn? 

Kom je daar niet aan toe? Is het werken, werken, huishouden en familie en daarna punt?

Jezelf kwijt

Misschien vind je het lastig om te bedenken wat je zelf nog wilt. Misschien weet je niet meer wie je bent naast je werk. Je hebt zorg om het halen van je targets. Je hebt misschien moeite met je personeel. Je krijgt claims van klanten. Daardoor sta je in de overleefstand.

Je moet beslissingen nemen, iedere dag weer. Neem ze vanuit je hart. Voel je daar vrij bij! 

Voel je je schuldig over je beslissing en de gevolgen daarvan? Dat remt je af!

Misschien ben je uit het oog verloren wat je bezielt en gelukkig maakt? Hoe houd je het vol om bijvoorbeeld moeder te zijn? Kan je jouw kinderen aan sturen met hun huiswerk in hun puberteit, náást je werk?  

Misschien is er nog wel meer. Je maakt je zorgen over bijvoorbeeld je kinderen. 

Weet je niet waar je de knip zet in deze hele brij? ?

Ik kan je inzicht geven hoe je anders te werk gaat om gezond te blijven. Licht kan dan weer gaan gloren.

Je lichaam liegt niet

Als je wel op deze manier doorgaat, gaat je lichaam in protest. Ik wed dat je her en der pijntjes voelt. Dat je stijve en stramme spieren hebt. Misschien heb je hoofdpijn of maagklachten. De plek waar de kwaal opspeelt, zegt iets over jou. Die plek zegt iets over je onzekerheid of je vragen. Maar zo hoeft het niet te blijven! 

Cryokou geeft kracht aan jou

Heb je gehoord van cryotherapie? Het wordt ook wel koudetherapie genoemd. In een cryosauna sta je 3 minuten in droge kou. Stikstof laten we afkoelen tot -150 graden en lager. Deze droge kou is veilig voor je lichaam, al denkt je brein van niet. En daar zit net de crux. Door de kou gaat al je energie naar je vitale organen. Je vitale organen zijn je hart, longen en hersenen. Na 3 minuten stap je uit de cryosauna. Dan komt er een compleet proces op gang in je lichaam. 

Dit is een reset. Je hormoonaanmaak krijgt een stimulans. Maar ook jouw bloedsomloop, jouw verbrandingssysteem en nog meer interne systemen. Het voert te ver om het compleet te beschrijven. 

Als je hier interesse in hebt, dan stuur ik je een compleet document erover.

Mensen krijgen er meer energie van. Anderen krijgen een diepere slaap. Weer anderen beginnen af te vallen of krijgen een betere huid. Zo kunnen we nog meer noemen. Jij als ondernemer kan dat allemaal goed gebruiken. 

Als je in de cryosauna staat, laten we je niet alleen. Wij leiden je door de sessie heen. Zo kunnen we sparren over je business, privé of één van de punten waar jij je hoofd over breekt. 

Dit gaat je nieuwe inzichten opleveren en nieuwe energie.

Nog meer voor je welzijn

Aan het eind van de maand september openen we nog meer goede zaken voor je. Een floatcabine staat dan voor je klaar. Floaten is drijven op heel zout water. Een uur floaten brengt je ontspanning. Floaten is goed voor je doorbloeding, ook je organen raken beter doorbloed. Floaten verlaagt je stress. Daarnaast heeft floaten nog meer gezondheidsvoordelen. Ik kan je ook over floaten een document sturen. 

Heeft de stress veel spierknopen bij je veroorzaakt? Dan heb je ook nog eens een pijnlijk lichaam. Een deeptissuemassage maakt die spierknopen weer los. Blijft de pijn terugkeren? Dan wordt het echt tijd om nieuwe inzichten te krijgen. Tijd voor gesprekken en lichaamswerk tegelijk. 

Schaamteloos succesvol, go girl!

Ik wil je graag meer hierover vertellen. Zo kan ik bijdragen aan jouw doelstelling. Ik wil je motiveren om schaamteloos succesvol te zijn als women in business; zonder schuldgevoelens verder naar de top!

Met vriendelijke groet,

Nathalie Logan 

Mailadres: info@cryobodyreset.nl

 

Ps. Ik heb een mannelijke zakenpartner, Tom van Asperen. Een topper van de eerste orde als het gaat over levensvragen.