Maak van je bedrijf een beleving!

Veel ondernemers doen elke dag hun deur open van hun winkel, zaak of online shop en hopen dat er voldoende klanten kopen. En dat er op het eind van de maand voldoende geld is verdiend om alles te kunnen betalen. Er wordt vooral gezorgd dat er fantastische spullen in de (online) winkel liggen, dat mensen goed geholpen worden en dat medewerkers elke dag met veel enthousiasme komen werken. Op zich is hier niks mis mee, want die omzet wordt echt wel gehaald en je hebt een super leuk team om je heen gebouwd. Maar ik denk dat je er meer uit kunt halen. Meer omzet kunt maken en je sales beter kunt sturen. En….. nog belangrijker: dat je van je bedrijf een beleving kunt maken. Want als jouw bedrijf leeft, dan willen je klanten alles van je weten en van je kopen. Ze zijn betrokken en loyaal en volgen je op de voet. Of je nu een winkel hebt, een business coach bent, een kapperszaak hebt of online producten verkoopt. Zorg dat mensen bij je willen horen. Ga jezelf maar eens na: welk bedrijf volg jij en waar wil je alles van weten?

Dus wil jij meer omzet? meer grip op je sales, een fanclub opzetten, leuke acties. Kortom: meer herrie in de tent? Ga dan vandaag nog aan de slag! Onderschat jezelf niet, je publiek is er al dus je kunt meteen beginnen.

Make some noise!

Om meer (online en offline) zichtbaarder te worden moet je jezelf laten zien! Bedenk leuke acties, maak filmpjes voor je Instagram of Youtube waar je je collectie en/of je expertise laat zien, creëer je eigen product, schrijf een boek………. Alles draagt bij voor meer herrie in de tent. Zet het breed in, dus start ook met een nieuwsbrief, zorg dat je consequent op social media te zien bent, start je eigen fanclub. Dit alles lijkt veel, maar het is vooral het beginnetje dat je moet maken, de rest gaat vanzelf. Enne….. het hoeft natuurlijk ook niet allemaal vandaag.

Maak een (marketing) plan

Er zijn mega veel manieren om van je bedrijf een beleving te maken, maar een goed en overzichtelijk plan met een doelstelling is het begin. Zo krijg je focus en weet je waar je naar toe werkt en hoe je het gaat inzetten. Welke producten ga je extra aandacht geven of welke acties ga je uitzetten? Je plan is gebaseerd op je speerpunten (vanuit je doelstelling) die je hebt bepaald. Zoek 3 a 4 speerpunten die passen bij jouw bedrijf en ga vanuit daar acties bedenken en laat deze frequent terugkomen in je jaarplanning. Haak aan bij thema’s (bijvoorbeeld Moederdag, Pasen, herfst, black friday enzovoort). Of nog leuker, maak je eigen themadag (zoals 3 dwaze dagen van de Bijenkorf). Denk ook goed na waar je naar toe wilt, wat wil je uitdragen?

Heb je geen plan of weet je niet waar je moet beginnen? Dan gaan we samen aan de slag. Zetten we samen een plan op en voeren we het uit, zodat jij vervolgens zelf verder kan.

Wie ben ik

Ik ben Liesbeth van der Velden en al 16 jaar ondernemer. In deze tijd heb ik diverse bedrijven opgezet en tot een succes gemaakt. Bedrijven met een beleving! Want dan wordt je zichtbaarder en willen mensen graag bij je bedrijf horen. Met mijn ondernemers-skills, mijn marketing achtergrond en enthousiasme zie ik altijd weer nieuwe kansen en mogelijkheden. Dus ook voor jouw business.

Het is mijn uitdaging om jou te leren hoe je van je bedrijf een beleving maakt en dat jou bedrijf (online en offline) zichtbaarder wordt voor jouw doelgroep! Om je te inspireren met marketingtips en voorbeelden. Want door meer zichtbaarheid en herrie in de tent krijg jij in no-time trouwe klanten, meer omzet en maak je een merk van jouw bedrijf! Volg mij op Instagram (@letitwow), download het gratis stappenplan en volg in het najaar mijn online cursus of stap nu al in door een van de pakketten af te nemen. Ik help je graag, want samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf echt gaat LEVEN!

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!