fbpx

Merle Mudde

Merle Mudde

Lieve ondernemer,

Waarom ben jij gestart? Waarom ben jij gaan ondernemen? Waarom doe jij wat je doet? Was het een gevoel dat je naar dit punt bracht of heb je er heel rationeel over nagedacht?Je WHY is zo zo zo belangrijk! Ik kom daar elke keer weer achter als ik iemand business coach. Je WHY is een gevoel, jouw purpose, iets wat je van binnen voelt, en dat je naar buiten mag brengen. Wanneer jij weet wat je talent is, je passie, dat wat jij kan geven aan de wereld, dan ben je klaar: Klaar om te vlammen! Weet je het nog niet? Geen probleem deze dingen kosten tijd. 

Jarenlang was mijn wachtwoord (op al mijn apparaten en websites) => PRODUCT. Ik voelde dat ik klaar was, maar had het juiste product nog niet. Dus heb ik die vraag het universum ingeslingerd. Ook maakte ik een vision board van mijn droomleven op Pinterest. Ik zette deze op openbaar, zodat ik het letterlijk kon laten manifesteren. Ik plaatste het vision board naast mijn bed, keek er elke ochtend en avond naar. Mijn lifestyle bestond uit vrijheid, luxe, fun, geluk, bijdragen, familie, vrienden, en liefde. En toen… toen opeens kwam dat product.

Studentenkamers bij mensen in huis! Ik startte het bedrijf Holland Homestay, verhuur van hospita kamers bij mensen in huis a.k.a ‘de ouderwetse hospitakamer’ speciaal voor internationale studenten van de universiteit of hogeschool. 

Ik lanceerde het concept in Den Haag, Amsterdam en Maastricht. Ik verhuurde een kamer in mijn eigen huis en zelfs de zolder bij mijn moeder en ging helemaal los. Nu 4,5 jaar later staat dit bedrijf, en ben ik inmiddels 2 andere bedrijven gestart. Interieur styling voor jachten en boten en werd ik steeds vaker gevraagd als Business coach. Na mijn nominatie voor zakenwonder van de VIVA400 dacht ik: yes ik ga dit delen. Want wat ik kan, dat kan jij ook!

Op moment van schrijven ben ik hoog zwanger, heb passief inkomen, hoef niet te werken, maar werk omdat ik het leuk vind. Ik houd mijn kosten laag, heb geen top hypotheek en ben nog nooit zo gelukkig geweest. Mijn vision board is helemaal uitgekomen. En nu? Nieuwe doelen, mijn bedrijven opschalen, meer mensen helpen en het belangrijkste: genieten van het moederschap leuke dingen doen met mijn man en mijn zoon een mooie toekomst bieden en begeleiden tot de persoon die hij wil zijn/worden.  

Hoe ik dit nu allemaal combineer zul je je afvragen? Een van mijn geheimen is de gratis tool Trello, waarin ik alles bijhoud, mijn team aanstuur en waarin mijn systemen prachtig gestyled inzichtelijk is. 

Ik gun jou dit ook. Daarom kun je naar mijn website gaan voor mijn gratis mini training over Trello. 

Het leven is mooi lieve ondernemer. 
Merle Mudde www.merlemudde.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader