Nabia The New Mediumship

Contactpersoon: Nabia
Onderneming: Nabia The New Mediumship
Website: www.nabiamediumship.com

Wie ben je?

Mijn naam is Nabia.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ondernemen heeft mij altijd al in het bloed gezeten. Vroeger sprak men tegen mij vaak: ‘het bloed kruipt waar het niet komen kan!’
Ik begon op mijn 18e met mijn eigen bedrijf, ik moest nog wachten voordat ik in kon schrijven. Dat was compleet iets anders: een kapperszaak. Dit heb ik bijna 7 jaar gedaan maar daagde mijn brein totaal niet uit. Daarna besloot ik om weer te gaan studeren. Ik heb eerst een studie Bedrijfskunde gedaan en Psychologie. In die jaren had ik verschillende banen bij een werkgever, als bijvoorbeeld: zakelijk adviseur voor bedrijven bij ING bank.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ik geloof erin dat mediums geboren worden en paranormaliteit en mediumschap hebben altijd als een rode draad door mijn leven heen gelopen. Ik heb het brein van een uitvinder, een pioneer. Dit in combinatie met mijn gaven, de nieuwe tijd waarin we leven heeft ervoor gezorgd ik niet koos voor het ondernemen maar ik niet anders kon. Omdat ik anders mijn levenswerk zou verloochen. Ik ben koppig en eigenwijs.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Ik sta vroeg op ( intentie 06:00)  en werk dan niet alleen offline aan mijn bedrijf maar ook indirect aan mijn gaven en alles wat ik nodig heb om mijn werk überhaupt op een goed niveau uit te kunnen oefenen. Daarna start ik met het creëren van online content, die ik doorzet naar de content manager. Dan start ik met werken  waarvan het streven is om dit maximaal 5/6 uur per dag te doen. Ik probeer dan om 16:00 bij mijn kinderen te zijn. Om even met ze te spelen, ze te voelen, tijd met ze door te brengen en natuurlijk naar bed te brengen. In de avond probeer ik zoveel mogelijk te rusten en op te laden. Naar de sauna gaan komt heel vaak voor, een goed boek lezen. Natuurlijk is dit de ideale situatie. Soms moet er nog iets af of wacht een klant nog op een verslag dan werk ik door maar nooit heel laat. Ik geloof er niet meer in ik heel hard moet werken. Ik ‘werk’ wanneer ik ernaar voel.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Door het nieuwe mediumschap schrijven we (ik en de spirituele wereld) geschiedenis. Het zijn meerdere stromingen en disciplines in een als: nieuw mediumschap, psychologie, witchcraft, en het Egyptische landgoed samen geblend. De initiaties en integraties komen uit andere werelden en is nog niet eerder gebracht.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Ja, de hoeveelheid tijd die je kwijt bent om offline aan je bedrijf te werken. Ik besteed zoveel mogelijk uit, vooral voor het creëren van content omdat daar veel tijd in gaat zitten en daar ga ik spaarzaam mee om (met mijn tijd).

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Nog meer uitbesteden!

Wat is je toekomstvisie?

Het nieuwe mediumschap wereldwijd op de kaart zetten en het oude mediumschap terug tot leven te brengen. Om een bron van inspiratie, heling en liefde te zijn voor hen die dit nodig hebben op hun weg. Zoveel mogelijk te reizen en mijn werk zoveel mogelijk vanachter mijn laptop voort te zetten. Om met de inkomsten die ik verdien nog meer goeds in de wereld achter te kunnen laten. Zo zitten er nog meerdere projecten in mijn brein te broeien!

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Wist je dat je als gratis INSPIRE member een gastblog op ons platform mag schrijven?

Mega goed voor je zichtbaarheid! Schrijf je onderaan deze pagina gratis in.

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!