fbpx

Nankracht

Nankracht

Contactpersoon: Nanneke van Drunen
Onderneming: Nankracht

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

“Voordat ik als freelancer begon, werkte ik 4,5 jaar bij een gemeente als beleidsmedewerker communicatie en daarna als project- en accountmanager bij een reclamebureau. Die baan gaf ik op om één van mijn dromen, een wereldreis maken, waar te maken. Na thuiskomst werkte ik een blauwe maandag bij een werkgever en hakte toen de knoop door om voor mezelf te beginnen.”

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

“Tijdens mijn wereldreis besefte ik dat ik mijn werk heel leuk vond, maar dat ik meer vrijheid wilde. Ik besloot de sprong te wagen en mezelf een jaar te geven om te kijken of ik het ondernemerschap leuk zou vinden. Dat is inmiddels ruim 8,5 jaar geleden.”

Waarin onderscheid je je van de concurrentie?

“Ik leer ambitieuze vrouwelijke ondernemers hoe ze teksten kunnen schrijven die geld opleveren en hoe ze storytelling kunnen inzetten. Die combinatie zie je niet zo vaak. Daarnaast ben ik de enige Nederlander die volgens de Amerikaanse AWA-methode schrijfworkshops mag geven. De kennis die ik tijdens die training opdeed, verwerk ik in mijn (online) trainingen en coachingstrajecten.”

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt

“Niet zozeer iets dat ik heb onderschat, maar wel iets dat ik heb geleerd. En dat is dat je niet alles zelf moet willen doen. Het is beter om hulp in te schakelen van andere experts die je kunnen helpen om jou(w bedrijf) te laten groeien.”

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

“Dan zou ik eerder hebben gekozen voor een niche.”

Waar wil je naartoe groeien?
“Ik wil mijn bedrijf meer van offline naar online laten groeien. Dan kan ik veel meer ambitieuze vrouwelijke ondernemers leren hoe ze storytelling kunnen inzetten en teksten schrijven die geld opleveren, waardoor ze hun contentmarketing met gemak doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader