Neovital Nutrition

Wie ben je?

Ik ben Chantal Langenbach, ik ben 40 jaar jong en trotse moeder van 4 gezonde jongens en eigenaresse en ontwikkelaar van Neovital Nutrition

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik was eigenlijk altijd al bezig met ondernemen, maar heb het meeste in de horeca gewerkt. Met ADHD is het nogal lastig om stil te zitten, dus ik maakte liever vlieguren.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?
Ik ben eigenlijk nooit goed geweest in ̈voor een baas ̈ werken. Ik had vaak ideeën, wilde graag zeggenschap en dat kon ik niet uiten, omdat je je maar aan de regels moest houden en je uren moest maken.

Ik ben begonnen met ondernemen om deze dingen te kunnen uiten, meer vrijheid kan creëren en mijn eigen plan te volgen. Ik voel me heerlijk!!!

In 2019 ben ik gestart met Neovital Nutrition, ik heb daarvoor altijd al interesse gehad in gezondheid, omdat ik zelf 9 jaar lang erg ziek ben geweest.

Ik leed aan zware vitamine tekorten en dit was niet aan te vullen, waardoor ik aandoeningen creëerde zoals reuma, slapeloosheid, stress, hormonale problemen, maag, en darmklachten, angstaanvallen, burn out en kwam kilo ́s aan en ga zo nog maar even door. Eindstand, zware medicatie of niks!! En medicatie was niet wat ik wilde, dus ben me gaan verdiepen in de kracht van de natuur.

Daarom ben ik hoge opleidingen gaan doen in ECHTE gezondheid zoals orthomoleculaire voeding, Chinese geneeskunde en heb me verdiept in monniken die mensen helpen met pure kruiden en mineralen, en heb daardoor mijn eigen supplementen ontwikkeld op basis van plantaardige en vegan ingrediënten.

Dat is me gelukt met groot succes! We helpen mensen nu met verschillende aandoeningen met de kracht van de natuur en ook ik ben BETER! Heb geen last meer, geen aandoeningen meer en ben 24 kilo afgevallen.

Ook help ik vrouwen met afvallen en hormonale balans in 90 dagen naar een fit en gezond doel, en dat zonder diëten of maaltijdvervangers.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Ik ben heel druk van persoon, dus ik combineer niks!!! Het is hectisch in mijn dagelijkse leven, maar heb wel balans…ik zorg dat ik werk op vaste tijden en als er dan wat tussendoor komt stap ik even in, want onze service staat hoog. Maar sta ik te poetsen of ben lekker bezig met de kids, gaat mijn knop even uit en mijn telefoon ook!

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Mijn supplementen zijn echt gericht op aandoeningen en zijn uit eigen ontwikkeling. Deze samenstellingen bestaan dus NIET over de hele wereld! Daarbij kijk ik verder dan mijn neus lang is en ga op zoek naar een oplossing i.p.v. een onderdrukking bij bepaalde gezondheidsproblemen. Ik ben uniek, want niemand werkt op mijn manier. Ik denk dat we allemaal uniek zijn in onze eigen IK.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Jazeker, ik vind het best lastig dat mensen je af en toe willen misbruiken, iets van je willen of je leeg zuigen zonder te betalen voor de expertise die je brengt. Dat heb ik best moeten leren om daar mijn onderbuikgevoel voorin te zetten en vooral niet te vaak JA te zeggen.

Ook de drukte is best heftig. Je begint klein, maar ineens ga je in een sneltreinvaart en heb je het idee dat je geleefd word. Dit is natuurlijk wel het moment waar je naartoe werkt, maar de ervaring is even wennen. Tijd voor jezelf nemen is daarom enorm belangrijk!

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Beter onderzoeken met wie je een samenwerking aan gaat. Ik heb in het verleden 2x een verkeerde keuze gemaakt, waardoor we bijna failliet waren. Dat zou ik graag nog eens over doen, maar aan de andere kant heeft het me sterker en succesvoller gemaakt dan ooit! Dus niet alles is negatief, de weg naar succes is hard en geeft je enorme lessen voor de toekomst!

Wat is je toekomstvisie?

Uitbreiden! En vooral met mijn expertise op het podium! Mindset en gezondheid zijn de basis voor onze toekomst en kinderen. Daarom vind het het belangrijk dat hier meer aandacht aan word besteedt. Ik wil nog meer groeien en uiteindelijk in alle winkels liggen over de hele wereld.
Ook wil ik een boek uitbrengen, wat te maken heeft met gezondheid, natuur en je mindset.

Contactpersoon: Chantal Langenbach Onderneming: Neovital Nutrition Website: www.neovital.nl