Office Support buro Pasquale Assistants

Contactpersoon: Yvette Pasquale Verberne
Onderneming: Office Support buro Pasquale Assistants
Website: www.pasqualeassistants.nl

Wie ben je?

Ik ben actief, positief, sportief en een energieke persoonlijkheid. Ik ben zeer oplossingsgericht; er is altijd een weg en een oplossing. Ik heb een passie voor reizen; ik heb al veel van de wereld gezien en vind het leuk om mij van tevoren goed in te lezen en de reizen goed te voorbereiden. Als iets goed is voorbereid, is het makkelijker om flexibel te zijn en ad hoc te reageren op onverwachte situaties. Daarnaast is styling en inrichting van woningen en tuinen een andere grote passie van mij. Ik sport 3x per week; Crossfit en Kickboksen. Heerlijk; focus, mindset, grenzen verleggen en ervaren dat je veel sterker bent dan je denkt.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik heb bijna 22 jaar gewerkt voor McDonald’s Nederland in de functies van Facility & Office Support Manager, Executive Assistant, Directiesecretaresse, Facility Coördinator en secretaresse
Marketing & Communicatie. Een fantastische tijd; met veel liefde kijk ik terug op mijn McDonald’s carrière, maar het was tijd om verder te gaan en nieuwe paden te gaan ontdekken!

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Al sinds mijn 17e jaar wist ik het al… ik ga een eigen onderneming starten. Op dat moment was de invulling nog een eigen kapsalon, maar dan wel een kapsalon in Zuid-Frankrijk! Ik dacht toen al groots! De jaren gingen voorbij, m’n dochter Melissa werd geboren en ik vervulde leuke functies bij McDonald’s. Het idee raakte een beetje naar de achtergrond, maar bleef zeker nog steeds een lang gekoesterde wens. Begin dit jaar kwam de bewustwording; ik begon oprecht te luisteren ……naar mijzelf. Wat is voor mij echt belangrijk? Waar word ik echt gelukkig van? Waarom heb ik mijn droom die ik al ruim 32 jaar heb nog steeds niet uitgevoerd? Leef ik echt mijn mooiste leven? Welke passies heb ik? Een ding wist ik zeker”Ik krijg echt energie van de uitoefening van mijn vak als Personal Assistant en als ik die passie eens ga combineren met de passie voor het ondernemerschap?” Zo is Office Support Pasquale Assistants ontstaan.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Ik maak op zondagavond een prioriteitenlijst voor de hele week en verwerk dit in een planning. Ik deel de dagen vervolgens in per categorie, bijvoorbeeld maandagochtend Social Media, en zet onder dit blok de prioriteiten van dat desbetreffende onderdeel. Op deze manier werk je constant aan verschillende onderdelen en voorkom je dat je met een onderdeel veel te lang bezig bent en de overige onderdelen een beetje blijven liggen. Ook ga je op deze manier veel efficiënter en effectiever met je tijd om. Daarnaast plan ik veel ruimte voor flexibiliteit, ad hoc zaken en natuurlijk ontspanning in. 

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Ik kan echt het verschil maken in jouw (werk)leven. Mijn enthousiasme, gedrevenheid, resultaatgerichtheid, professionaliteit en inlevingsvermogen, maken mij tot een assistent die iets toevoegt aan jou persoonlijk en voor je bedrijf. Je krijgt energie van mij, ontdekt mogelijkheden en ziet weer kansen waardoor je gaat groeien en bloeien om samen verder te bouwen aan het succes en de groei van jouw onderneming.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Ondernemen is nog leuker dan ik had gedacht. Het is een uitdaging, maar de dynamiek, creativiteit en verantwoordelijkheid dat het ondernemerschap met zich meebrengt geeft zoveel power en energie. 

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Geniet ook van de opstartfase. Ik was in m’n hoofd al weer bezig met het volgende doel. Beleef het moment. We zijn vaak zo erg bezig met de bestemming, dat we vergeten te genieten van de weg ernaartoe. Een plan heeft tijd nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Het zetten van veel, maar kleine stappen in de juiste richting is wat je nodig hebt om je doelen te realiseren.⁠

Wat is je toekomstvisie?

Op dit moment run ik Office Support buro Pasquale Assistants nog alleen, maar ik heb bewust gekozen voor Assistants in plaats van Assistant. Ik wil graag mijn jarenlange kennis en ervaring delen met de nieuwe generatie Personal Assistants die het vak willen gaan beoefenen. Ik wil ze alle tips & tricks leren van het vak, (online) tools leren en vooral persoonlijke begeleiding geven in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Samen de beste versie van hun zelf leren ontdekken en toepassen. Waar liggen hun talenten? Waar krijgen ze energie van? Er is namelijk zoveel mogelijk binnen het vak van Office Support. Met hun eigen persoonlijke expertise kunnen zij dan komen werken voor Office Support buro Pasquale Assistants, waardoor ik nog meer specialistische diensten kan gaan aanbieden in de toekomst. 

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!