Lunch&Link

Voor vrouwelijke ondernemers

9

Online netwerken tijdens de lunch!

Efficiënt netwerken vanuit je huis of werkplek, vanuit een gezellige en laagdrempelige sfeer.

9

Het thema van deze editie: hoe ontwikkel je een mindset waarmee je zakelijk succes realiseert?

Want het ondernemerschap is een rollercoaster van geweldige hoogtes, maar soms ook flinke dieptepunten.

9

6 mei van 12:00 tot 14:00

Verbind

Een goed netwerk is goud waard

Wist je dat netwerken dé marketingskill nummer één is? Om meer klanten aan te trekken, je bereik te vergroten en zichtbaarder te zijn.

Als je een groep vrouwelijke ondernemers samenbrengt, ontstaan er prachtige dingen: inspiratie, ondersteuning bij zakelijke uitdagingen en waardevolle leermomenten.

Het is waar dat ondernemerschap soms eenzaam kan voelen, en niet iedereen in je omgeving begrijpt altijd de unieke uitdagingen die je ervaart. Juist daarom is netwerken zo cruciaal. Het geeft je de mogelijkheid om je te omringen met gelijkgestemden, mensen die jouw ervaringen delen en je kunnen ondersteunen. Dus duik in die netwerkmogelijkheden – het is je belangrijkste hulpmiddel voor groei en zichtbaarheid!

Oh enn mocht je dit spannend vinden? Weet dat je niet de enige bent.

Join the community!

Ontmoet en groei

Niet bekend, is niet gekozen

Want als ze je niet kennen dan kunnen ze ook niet voor je kiezen. Wij geloven dat een kwalitatief goed netwerk voor groter zakelijk succes zorgt omdat je elkaar verder kunt helpen door bijvoorbeeld elkaar te inspireren. En hoe leuk is het om op de meest efficiente manier je netwerk op te bouwen, zodat je onderneming kan groeien zonder veel geld kwijt te zijn aan dure marketingcampagnes?

Misschien ontmoet je wel je toekomstige zakenpartner, net zoals wij elkaar bij een online netwerkevent ontmoetten. Of wellicht een hele toffe businessbuddy? Of misschien wel je toekomstige klant?

Praktisch

Dit gaan we doen

Samen in gesprek over mindset

Hoe fijn is het om samen met andere ondernemers te praten hoe je een goede ondernemersmentaliteit opbouwt? Dit is dan ook het thema van deze editie. Samen met je collega-ondernemers ga je in gesprek over het omgaan met de hoogte- en dieptepunten rondom het ondernemerschap.

Voorafgaand aan de Lunch&Link ontvang je van ons toegang tot een exclusieve LinkedIngroep zodat je precies weet wie je gaat ontmoeten.

We starten op 6 mei om 12:00 met een korte kennismaking, waarna je vervolgens in verschillende rondes van kleinere groepjes aan de hand van een aantal vragen en opdrachten elkaar beter leert kennen. Om 14:00 sluiten we de Lunch&Link weer gezamenlijk af.

Laagdrempelig

Oprechte connecties

Bij Business Women Nederland geloven we in oprechte connecties. Daarom ligt de focus tijdens al onze netwerkevents altijd eerst op het maken van een persoonlijke connectie, want wij weten inmiddels dat daar de meest waardevolle samenwerkingen uit komen. Doordat we ons richten op de kwaliteit van de connecties kunnen we erop vertrouwen dat er ook voor jou waardevolle contacten tussen de deelnemers zitten.

Vergroot je netwerk en doe mee!

6 mei 2024

9

Ontmoet gelijkgestemden

9

Praat over mindset

9

Doe waardevolle connecties op

Meld je nu aan!

Online Lunch&Link 6 mei van 12:00 tot 14:00.

€9,95 excl. btw.

Het was top geregeld en het was laagdrempelig. Bij de volgende editie ben ik ook erbij, Dankjewel voor de afgelopen dagen, ik heb al leuke contacten aan overgehouden.

Florence

Ik vond het oprecht enorm leuke dagen. Korte en leuke opdrachten. Ik had mijn pitch al wel staan, maar om er nog een keer mee bezig te zijn. Ik merkte dat ik er ook weer energie van krijg om weer even met je visie bezig te zijn. En de laatste dag met z’n allen in Zoom was ook zeker een toegevoegde waarde. Je voelde meteen connectie met iedereen. Vond het zelfs jammer dat ik niet meer mensen heb gesproken haha. Gewoon om te verbinden. De mensen die ik heb gesproken in de break out room ben ik nu ook mee gelinkt op social media. Erg leuk. Dus ja, weinig opmerkingen eigenlijk!

Gracia

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!