fbpx

Over Saskia

Wie ben ik?

Één van de eerste zinnen die uit mijn mond kwamen toen ik nog een klein meisje was: “kan ik zelf wel”. Dit zinnetje staat synoniem voor wie ik ben. Van jongs af aan was ik altijd bezig met allerlei projectjes. Ik was altijd degene die alles regelde. Als dochter van een kleuterjuf mocht ik ook mijn creativiteit de vrijheid geven, iets wat mij nu als ondernemer enorm helpt!

In de loop der jaren heb ik meerdere kleine bedrijfjes gehad, waaronder een schoonheidssalon en een webshop. Daarna ben ik als bedrijfsleider gaan werken in de beauty- en wellnessbranche. In juli van 2017 heb ik de Facebook Business Mastery bij Mark Bongers gevolgd, hierdoor ben ik de kracht van social media gaan begrijpen. Daarnaast volg ik op dit moment een deeltijdstudie bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ik woon overigens samen met mijn vriend Eumir, zijn zoontje en Arnold de kat in Arnhem. Pizza is echt mijn lievelingseten en een paardenmeisje zal ik altijd blijven :). Ons huis staat helemaal vol met planten, de urbanjungle-stijl vind ik geweldig! Er is iets heel erg rustgevends aan planten en om te zien hoe ze groeien.

Waarom BWNL?

Het idee voor BWNL ontstond in het begin van 2018, toen ik eens goed naar mezelf besloot te gaan kijken en te bedenken wat ik nou echt leuk vond en waar ik mezelf goed in vond. Ik combineerde mijn creativiteit met mijn kennis over social media en mijn achtergrond als regeltante en besloot dat ik mensen met elkaar wilde gaan verbinden. Ik concludeerde na een kort onderzoekje dat mijn idee nog niet bestond en maakte daarom direct een Instagramaccount aan, zonder überhaupt een website te hebben aangemaakt of mijn idee te hebben uitgewerkt.

Persoonlijke doelen:

Het is mijn doel om mezelf in 2019 kennis te laten maken met het spreken op evenementen. Mocht je binnenkort een evenement organiseren en een spreker zoeken, neem dan even contact met mij op! Wie weet kunnen we iets leuks voor elkaar betekenen.