Personal Assistant Mom

Wie ben je?

Mijn naam is Joanna Nijman ik ben 31 jaar. Woon samen met mijn man en onze zoon in Egmond-Binnen. Ben een mensen-mens hou van gezelschap en lekker kletsen.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Heb altijd met mensen gewerkt en nog steeds! (Horeca en zwem-sport sector) Ben oprecht geïnteresseerd in de persoon zelf. Meeleven, Inbeelden, Begrijpen, Klaarstaan. Dit zorgt ervoor dat er een gesprek op gang komt beide partijen inlevingsvermogen hebben en begrip. Gevolgd door: Helpen, Ontlasten, Verbeteren, Oplossen. Waardoor er geleerd wordt, stappen gemaakt worden en beiden met een voldaan gevoel naar huis kunnen. Alle dames die ik spreek hebben 24 uur in een dag en 7 dagen per week, Een To-Do list waar geen eind aan komt. Hoe fijn als daar iemand bij kan/wil helpen?  En zo is het idee gekomen om buiten mijn huidige werk om te gaan ondernemen. Zoeken naar oplossingen en deze uitwerken. Makkelijker maken voor anderen, Willen helpen!

Met welke essentiële vaardigheden help jij jouw doelgroep verder?

Ik geloof dat als wij vrouwen elkaar helpen en klaarstaan/openstaan voor een andere moeder wij SAMEN een hele boel kunnen verbeteren. Iedereen is ergens goed in, heeft een andere kijk op en juist dat kan beeld verruimen/oplossingen bieden. Rennen en vliegen zonder kopje warme koffie/thee of met zijn 2e 4 paar handen op een schappelijk tempo met een warm bakkie. Als er in uw regio vraag om hulp en aanbod van een moeder aan elkaar gekoppeld kan worden. Kunnen beiden elkaar helpen, hiervoor heb ik natuurlijk wel een database nodig om aan het werk te gaan achter de schermen.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Door te multitasken, Alle ballen in de lucht houden, Elke minuut te benutten, Gelukkig heb ik ook veel hulp maar desondanks voel je je toch bezwaard om “weer” te vragen. Als bedrijf hoop ik dus moeders als mijzelf en moeders/vrouwen zonder vangnet te kunnen helpen. Hoe mooi als wij als vrouwen dit gewoon SAMEN sterk kunnen maken/doen!

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Wij werken met alleen vrouwen op de werkvloer, Bieden persoonlijke ondersteuning/dienstverlening in een richting/sector/branche die er niet is, Maken werk en privé combineren haalbaarder. En dat zonder abonnement al maakt u eenmalig gebruik in de week als de scholen weer beginnen of rond verjaardag of decembermaand. Denk dat alle betrokkenen Gelukkig worden van een mazzeltje adempauze steun en hulp.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Denk dat het bedrijf/de onderneming nog te jong is om grote hobbels te hebben hoeven te nemen. 15 juli heb ik mijzelf in laten schrijven bij de kamer van koophandel we zijn nou amper 2 maanden op weg. Ik denk dat dit een goeie vraag is als ik een jaar onderweg ben.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Ik ben toch wel een “gewoontedier” dat in een ritme zit en daarin mezelf veilig voel/tevreden ben. Ik loop nu dus ook tegen het feit aan mijn huidige geweldige baan op te moeten zeggen om als eigen bedrijf door te kunnen groeien vanwege tijdgebrek.

Wat is je toekomstvisie?

Naar mate het bedrijf groeit de aanmeldingen binnenkomen voor zowel vraag als aanbod. Zal het makkelijker gaan, Zal ik meer Vrouwen kunnen helpen, Worden er meer Moeders geholpen het is gewoon een win win win situatie die hoop ik voortkomt uit een sneeuwbaleffect. Vrouwen die elkaar steunen.

Wat verandert er dan voor de klanten?

Die krijgen een adempauze, Overzicht en grip op agenda, Kunnen paar uur eerder de dag afsluiten en ook een vrije avond-weekend tegemoet gaan, De andere kant de assisterende moeder kan wat bij verdienen haar hulp en goede daad doorgeven, rust en overzicht creëren.  Werven en selecteren van personeel die helpen bij/ondersteunen van moeders/vrouwen in heel Nederland dat is de DROOM!

Contactpersoon: Joanna Nijman Onderneming: Personal Assistant Mom Website: www.personalassistantmom.nl