fbpx

Ook in de schijnwerpers?

Business Women Nederland is gestart met het doel om een platform te bieden aan vrouwelijke ondernemers uit alle richtingen. Dit betekent dat er diverse mogelijkheden zijn om jezelf in de schijnwerpers te zetten.

Het leuke is dat alle vrouwelijke ondernemers zich kunnen opgeven, ongeacht je aantal volgers of hoe lang je al ondernemer bent. Dit maakt Business Women Nederland een platform voor & door vrouwelijke ondernemers! Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden om van het BWNL-platform gebruik te maken.


Instagram Story Takeover

Vanaf februari 2019 kun je je opgeven voor de wekelijkse Instagram Story Takeover. Gedurende een hele dag lever je foto’s en korte video’s aan die op de stories van BWNL geplaatst worden.

Het is de bedoeling dat je echt laat zien hoe jouw dag als ondernemer eruit ziet, inclusief de persoonlijke dingen! Het is dus niet bedoeld als moment om reclame te maken, maar het geeft de BWNL-volgers de kans jou te leren kennen. Na deze dag blijven jouw stories nog 24 uur lang zichtbaar.

De Instagram Story Takeover vindt altijd op donderdag plaats. In de loop van de dag worden al je stories geplaatst. Benieuwd naar de eerstvolgende vrije plek? Gebruik dan onderstaande knop om contact op te nemen.

Investering: geen


Interviews & Gastblogs

De interviews en gastblogs worden permanent op de feed van Instagram en Facebook, stories van Instagram en de website geplaatst. Daarnaast wordt er naar LinkedIn en Twitter doorgelinkt.

Het interview gebeurt aan de hand van een vragenlijst. Deze stuur je samen met een scherpe foto mee terug, waarna het op een vooraf afgesproken datum online gezet wordt. De inhoud van de gastblog mag je helemaal zelf bepalen. Gastblogs met een leerelement doen het over het algemeen erg goed!

Per week worden er maximaal drie interviews of gastblogs geplaatst. Wil je weten wanneer de eerstvolgende beschikbare plaatsingsdatum is? Gebruik dan onderstaande knop om contact op te nemen.

Investering: geen


Evenementenkalender

Jouw evenement op vier verschillende manieren in de spotlight? Dat kan! Wanneer je je evenement, cursus of workshop op de kalender plaatst krijg je van ons het volgende:

  • Een story op Instagram & Facebook gewijd aan jouw evenement.
  • De drie eerstvolgende evenementen worden automatisch uitgelicht op de homepage.
  • Je evenement komt op de kalender te staan, deze sorteert automatisch op datum.
  • Je evenement komt in het Gratis BWNL Club Magazine te staan.

Investering: €5,- excl. btw. Hoe werkt het? Hieronder zie je de vermelding op de kalender als product. Deze kun je in je winkelmand doen. Na het doorlopen van je bestelling ontvang je een verzoek tot het insturen van alles wat we nodig hebben om je evenement op de kalender te plaatsen.


Adverteren op de website

Adverteren op de website kan op twee plekken: in de header en in de sidebar. Adverteren is al mogelijk vanaf €1,- per dag! Neem voor een overzicht van alle tarieven even contact op.