Reiki & Coachingspraktijk Helping Hands

Wie ben je?

Ik ben Connie van Reiki & Coachingspraktijk Helping Hands

Ik ben een levenslustige vrouw die vol in het leven staat en heb zelf te maken gehad met twee burn-outs. Mede door de reiki ben ik hersteld. Wat ik zelf vooral miste in mijn herstel was duidelijkheid en een oplossing, het bleef allemaal zo vaag.

Daarom wil ik graag vrouwen helpen met reiki en coaching op een down to earth manier.

Dit doe ik echter wel op een eerlijke positief confronterende manier en geef daarbij ook handvatten om met onderwerpen zoals belemmerende overtuiging en zelfliefde en het ego om te gaan.

Reiki laat je lichamelijk en mentaal tot rust komen en helpt blokkades opheffen en helpt je om je zelf herstellend vermogen te activeren. Daarnaast wordt je energielevel weer aangevuld daar waar tekorten zijn ontstaan.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Mensen helpen is de rode draad in mijn leven dat vind ik fijn. Ik heb jaren als manager gewerkt in de uitzendbranche, iets heel anders dus.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ik had helemaal niet de intentie om voor mijzelf te gaan beginnen, het is mij een soort van overkomen. Ik kreeg in 2018 mijn tweede burn-out in tien jaar en helaas in 2021 mijn moeder verloren. Dat maakte de nodige impact dat ik echt besloot dat ik het anders wilde gaan doen.

Inmiddels was ik ook oma geworden en wilde ik een mooiere balans tussen werk en genieten. En dan vooral den wat je leuk vindt.  Ik ben zelf mede hersteld door de Reiki dus het leek mij mooi om dit door te geven aan andere vrouwen.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Whaha ja dat blijft wel een uitdaging. Juist omdat je het nu voor jezelf doet denk je o nog een door hoor. Maar het is toch anders dan voor een werkgever werken, soms kan het wel eens eenzaam voelen achter je laptop. 

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Leuke vraag! Ik denk omdat ik het ben, en dan vooral door mijn positieve enthousiasme en aanpak waardoor mensen snel resultaat zien.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Ja je bent nu echt alles in een. Dus niet even bellen met marketing voor een advertentie of actie om maar even een voorbeeld te geven.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Dit had ik jaren eerder moeten doen.

Wat is je toekomstvisie?

Mijn visie is om vrouwen te helpen om hun verleden te verwerken voor geluk in het heden. Vrouwen leggen de lat vaak zo hoog voor zichzelf dat de kans groot is dat ze zichzelf regelmatig voorbijlopen en dan kan overspannenheid en of een burn-out op de loer liggen. Door de reiki energie kunnen je lichaam en geest even tot rust komen en energie aanvullen daar waar nodig. Ik coach ze en geef ze technieken door om beter om te kunnen gaan met klachten zoals belemmerende overtuigingen, gedachten die niet stil te krijgen zijn en oude blokkades. Dit doe ik op een vriendelijke maar positief confronterende manier met een positieve levenshouding en bijbehorende energie. Zodat ze weer van het leven kunnen genieten!

Contactpersoon: Connie van Bossé Onderneming: Reiki & Coachingspraktijk Helping Hands Website: www.helpinghandsandmore.nl