Renee van der Heiden in Beeld

Renée van der Heide in Beeld

Wat maakt jouw onderneming uniek?
Naast mijn eigen stijl die terugkomt in mijn fotografie wil ik ook echt het verschil maken door middel van mijn werkwijze. Ik heb een hele persoonlijke aanpak en werk met veel oprechte aandacht en positieve energie. Ik neem alle tijd voor mijn klanten en ik investeer erg veel tijd in de voorbereiding van shoots. Daarnaast heb ik een achtergrond in media, vormgeving en communicatie en kan ik dus op alle vlakken met mijn klanten meedenken waardoor ik echt een totaal pakket aanbied. 

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?
Eigenlijk niet. Ik dacht er zeker niet licht over en heb mij vooraf dus ook goed in bepaalde zaken verdiept. Ik ben bijvoorbeeld meteen gestart met een goed boekhoudprogramma en ik ben ook al snel gestart met een business coach. Daar heb ik trouwens geen seconde spijt van gehad. Het is heel fijn om altijd iemand te hebben met wie je kunt sparren of die je een duw in de juiste richting geeft. Waarom zou je continue het wiel opnieuw uit willen vinden terwijl en andere mensen zijn die je op weg kunnen helpen met een schat aan ervaring? Ik volg een groepstraject met meerdere ondernemers. Als ondernemer heb je niet altijd mensen in je omgeving die je echt begrijpen of met je mee kunnen denken. Voor mij werkt het heel goed om me te omringen met gelijkgestemden en het is ook nog eens een uitbreiding van je netwerk!

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?
Eigenlijk kan ik niets bedenken.. Ik ben pas een jaar bezig maar het gaat veel sneller en beter dan ik had gedacht. Ik denk dat de goede voorbereiding en de juiste begeleiding daar ook een hele belangrijke rol in speelt. 

Wat is je toekomstvisie?
Ik ga alles op alles zetten om mijn bedrijf tot een succes te maken. Ik weet ook dat dit gaat lukken, daar twijfel ik niet aan. Alles in mij zegt dat. Ik geloof dat wanneer je op de juiste weg zit je dit ook heel sterk voelt en ervaart. Het is natuurlijk niet altijd rozengeur en maneschijn, ondernemen gaat met ups en downs. Maar ik zie dat niet als negatief. Het is een soort spel vol uitdagingen en één grote leerschool. Ik heb me in ieder geval nog nooit zo op mijn plek en in mijn element gevoeld als het afgelopen jaar. Mijn hoofd stroomt over van fantastische ideeën die ik allemaal nog uit wil voeren. Ik omring me met gelijkgestemden, mensen die mij inspireren en positief beïnvloeden. Ik geloof enorm in de kracht van netwerken en vooral ook van samenwerken en ik kan niet wachten op alle mooie mensen en ervaringen die tijdens deze ondernemersreis nog op mijn pad gaan komen.

Bedrijf: Renée van der Heide in Beeld
Contactpersoon: Renée van der Heide
Website: https://rvdhinbeeld.nl/