Rep en Roer

Wie ben je? 

Mijn naam is Helmi Geeve en ik ben eigenaar van 2 labels: Rep en Roer en The Brand Me by Rep en Roer. Beide labels houden zich bezig met crisis- en reputatiemanagement voor organisaties en professionals. The Brand Me richt zich met name op persona branding en daarmee op het verstevigen van reputaties van professionals en het versterken van hun zichtbaarheid. Mijn ultieme purpose is om de meeste gedurfde versies van organisaties en professionals naar boven te halen!

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen? 

Ik ben 20 jaar actief geweest in de marketing en communicatie voor commerciële dienstverleners en in het hoger onderwijs als directeur in dezelfde richting.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen? 

Ik heb gekozen voor het ondernemen omdat ik geen crisismanager à la Helmi kon vinden tijdens de grote diplomafraude crisis van Hogeschool Inholland. Ik was toen directeur Marketing en Communicatie. Er was toen geen enkele goede partij in de markt die ons goed kon helpen. Later bij een volgende baan dacht ik steeds: “waarom word ik niet die Helmi die je altijd kunt bellen als er een crisis of reputatievraagstuk is”.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag? 

Ik ben 6 dagen per week aan het ondernemen… veel maar erg leuk. Ik werk niet van 9 tot 5 maar eerder van 8 tot…. Ik vind het ideaal dat ik mijn tijd flexibel kan indelen. Verder ben ik ook nog moeder van 2 pubers van 14 en 16 en de partner van mijn vriend.

Wat maakt jouw onderneming uniek? 

Mijn aanpak maakt het uniek. Ik werk altijd vanuit de prep, rep en roer methode. Kijk maar op de website van www.reproer.nl. Daarnaast werk ik altijd met de klant samen en niet alleen voor de klant.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat? 

Ja dat het altijd in je hoofd zit… het is nooit af. Er zijn altijd weer nieuwe ideeën en kansen…

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn? 

Eerder een eigen kantoor nemen. Dat heb ik nu pas een jaar. Dat had ik eerder moeten doen want het geeft meer rust en focus.

Wat is je toekomstvisie? 

Doorgroeien met beide labels en nog meer professionals en teams door middel van The Brand Me-aanpak in hun kracht zetten. De nummer 1 in Nederland worden op het gebied van personal branding.

Contactpersoon: Helmi Geeve
Onderneming: The Brand Me by Rep en Roer
Website: www.thebrandme.nl en www.reproer.nl

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!