The Greater Concept

Contactpersoon: Angela Sanders
Onderneming: The Greater Concept
Website: www.thegreaterconcept.nl

Wie ben je?

Ik ben Angela Sanders, 28 jaar jong, vrouw van Nick en mama van ons dochtertje Chloé. Je kunt mij omschrijven als een echte levensgenieter, enthousiast en altijd in voor een dolletje. Ik geniet echt van samen zijn en dingen delen. Een feestje met een drankje sla ik zeker niet over!

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Als stagiaire ben ik op 18 jarige leeftijd gestart bij een internationale retailer. Ik pakte alle kansen om te leren en te groeien en heb daar vervolgens 7 jaar gewerkt na mijn opleiding. Ik kon ervaring opdoen op het gebied van Visual Merchandising, Marketing en Styling. Toen het bedrijf failliet ging en ik net zwanger was, zocht ik toch weer een baan in loondienst ook al wilde ik altijd al ondernemen. Ik werd Brand Activation Consultant, meer Marketing & Sales gericht. Zo heb ik echt creatieve én commerciële ervaring kunnen opdoen tijdens mijn loopbaan en vond ik dat het dit jaar tijd werd voor ondernemen!

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ik kom uit een echt ondernemersgezin. Mijn vader heeft altijd een eigen zaak gehad en mijn 2 broers gingen ook al snel voor het ondernemerschap. Ik vond de vaste basis ook altijd wel fijn, maar nu ik een dochtertje heb verlang ik steeds meer naar vrijheid in tijd. Ik vind veel uren maken helemaal niet erg, maar het feit dat ik het zelf in kan plannen is voor mij nu heel waardevol.

Ik heb echt een passie voor het creëren en visualiseren vanuit een commercieel oogpunt. Merken helpen hun verhaal te vertellen door een sterk visueel beeld met strategie erachter is wat ik nu het liefst doe.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Op zondag avond maak ik een weekplanning. Hierin schrijf ik op wat ik écht moet doen en wat ik graag wil bereiken. Dit helpt mij gestructureerd werken en zorgt ervoor dat ik mijn tijd zo efficiënt mogelijk benut. Ik heb 3 vaste dagen opvang voor Chloé, dus op die dagen plan ik het meeste en op een aantal avonden tussen 20.00u en 23.00u.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Wat ik heel sterk vind aan mij als persoon, is dat ik zowel creatief als heel gestructureerd ben. Ik kan dus op een strategische manier voor je aan de slag en daarnaast ook het creatieve concept uitwerken. Dat zie je niet vaak terug in 1 persoon. Daarnaast weet ik ook goed hoe je kunt lachen met een klant maar het toch professioneel houdt, dat maakt mij een fijn persoon om mee te werken.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Als ik iets moet noemen in de korte tijd dat ik nu bezig ben, is het dat je bepaalde dingen mist omdat je met je bedrijf bezig bent. Ik weet wel dat je dingen moet laten als je iets wil bereiken, maar het geeft mij toch een rot gevoel als ik bijvoorbeeld een feestje van een goede vriendin moet afzeggen.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Ik wil ondernemers helpen met een sterk visueel beeld, maar ik fotografeer ook waardevolle portretten voor particulieren. Ik startte met 1 Instagram account, maar kwam er al snel achter dat dit 2 totaal verschillende boodschappen zijn. Nu heb ik een apart account voor mijn particuliere diensten, Greatest Meaning.

Wat is je toekomstvisie?

Ik moet van mijzelf groter durven dromen. En als ik dat doe, dan wordt The Greater Concept een bekend full service agency waar je voor het totale Branding & Marketing pakket terecht kunt zodat alles gemakkelijk op elkaar aansluit voor een bedrijf.

Daarnaast zoek ik in Greatest Meaning meer diepgang vanuit mijn persoonlijke ervaring en geef ik jou graag een waardevolle herinnering, omdat later sneller kan komen dan je wenst. Ik hoop dat ik in de toekomst veel waardevolle banden mag gaan vast leggen.

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Wist je dat je als gratis INSPIRE member een gastblog op ons platform mag schrijven?

Mega goed voor je zichtbaarheid! Schrijf je onderaan deze pagina gratis in.

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!