UPlift! Lifestyle

Wie ben je?

Roos Edens, wanneer dit interview online komt, zit ik in mijn laatste weekje als 34 jarige! Ik ben eigenaar van UPlift! Lifestyle. Ik ben HypnoCoach voor ondernemers. Ik combineer mijn coaching namelijk met hypnotherapie.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Heel veel verschillende dingen. Ik startte mijn carrière op Schiphol als grondstewardess en ben daarna de financiële dienstverlening ingerold. Na een jaar ben ik terug gegaan naar school en heb ik HBO MER – Vastgoedmanagement gestudeerd. Dankzij de crisis toen ik afstudeerde, kwam ik weer terecht in de financiële dienstverlening. In 2015 werd het eerste zaadje om te ondernemen gepland…

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Mijn ondernemersplannen ontstonden toen ik een fysieke en mentale transformatie door had gemaakt die zo life changing was, dat ik dacht: dit gun ik iedereen! Het veranderde mijn leven in zo’n positieve zin dat er een sterke drive ontstond om anderen vrouwen te helpen met hun transformatie. Ik ging als ZZP’er aan de slag bij een onderneming en nog geen jaar later besloot ik om mijn eigen bedrijf op te zetten. Zodoende ontstond UPlift! Lifestyle. De naam is nog hetzelfde, maar de rest niet meer. Ik richt mij nu op ondernemers en ben naast coach ook hypnotherapeut.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

In 2015 heb ik mijn levensstijl compleet veranderd en daardoor bepaalde gewoonten, technieken en tools geleerd die ik nu ook gebruik om dingen makkelijker te maken. Zo bereid ik mijn maaltijden van te voren al, ligt mijn diepvries vol met eten (wat tijd scheelt met koken) en heb ik terugkerende dingen, zoals het trainen, mindset werk, studeren hun vaste momenten in de week. Ik ben introvert en heb (bewust) geen groot sociaal netwerk. De meeste vrienden wonen ook verder weg, dus we hebben vooral digitaal contact. Ik kan het ondernemen en mijn leven daardoor ook prima combineren. Ik probeer het altijd zo goed mogelijk (werkbaar) in te richten en de juiste prioriteiten te stellen.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Mijn achtergrond, mijn verhaal en de combinatie van de kennis die ik heb: mindset, hypnotherapie, lifestyle, voeding, krachttraining en de werking van het brein. De afgelopen jaren heb ik (ook vanuit persoonlijke interesse) hier allemaal opleidingen en trainingen over gevolgd.  Mijn klanten zullen zeggen dat het mijn manier van coachen en (creatief) (om)denken is.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Wat niet? Haha. Hetgeen wat ik het meest heb onderschat is de manier waarop je jezelf als ondernemer onbewust gaat saboteren. Voor ik startte met ondernemen was ik al bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar ondernemen is wel echt next level. In het begin ben ik hier meerdere keren tegenaan gelopen en heb ik bijna de handdoek in de ring willen gooien. Nu ken ik het ‘trucje’ en kan ik hier beter mee omgaan.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Dan zou ik eerder hebben geïnvesteerd in een coaching traject waarbij ik gecoacht werd op het gebied van de praktische kanten qua ondernemen en mindset. Oh en toch echt ook wel meer gelijkgestemden om mij heen verzamelen!

Wat is je toekomstvisie?

Ik heb heel veel ideeën, maar daar springt er één heel erg uit, waarvan mijn hart ook een sprongetje maakt. Dit is een meerjarenplan waarbij ik mijn eigen unieke business coaching programma ga creëren met daarin een aantal kernelementen om als ondernemer en bedrijf nog sneller te groeien.

Contactpersoon: Roos Edens
Onderneming: UPlift! Lifestyle
Website: www.upliftlifestyle.nl

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!