Leer van de #1 community voor vrouwelijke ondernemers hoe je op de beste manier je business opbouwt en een waardevol netwerk creëert, zodat je op een ontspannen manier meer klanten krijgt zonder harder te werken.

Wil je van stress naar succes? Wil je nu eindelijk volledig voor je bedrijf gaan? Ben je toe aan meer klanten en meer omzet?

Ondernemen daar heb je altijd al van gedroomd. Je bent je bedrijf gestart naast je baan in loondienst. In je omgeving wordt er regelmatig aan je gevraagd hoe het met je bedrijfje gaat. En dat laatste raakt… Een bedrijfje? Je bent ambitieus en werkt met gave klanten. De groei naar meer klanten mag alleen wel wat sneller gaan, zodat je meer dan genoeg verdient met je eigen bedrijf.

Denk jij wel eens...

Je bent niet de enige

 Soms voelt het ondernemen best eenzaam. Je omgeving zit veilig in loondienst en heeft niet altijd door wat ondernemen nu allemaal inhoudt. En het runnen van je bedrijf voelt soms ook als het wiel opnieuw uitvinden.

Je wilt een bedrijf dat bij jou past. Dat reflecteert waar jij voor staat en je wilt dit niet langer alleen doen.

Van Bedrijfje naat Bedrijf – Hét online groepsprogramma dat jou helpt aan een continue stroom aan klanten en een sterk netwerk om je heen.

Herken je dit?

Je hebt je ingeschreven bij de KvK, dus vanaf nu ben je ondernemer. Je hebt je logo, website en visitekaartjes; maar klanten heb je nog niet genoeg. Je weet dat er meer nodig is om van bedrijfje naar bedrijf te gaan maar…

Hoe zou het voor je zijn als...

… wij je helpen om de juiste focus aan te brengen in je bedrijf, je helpen aan een waardevol netwerk zodat jij vanuit rust en vertrouwen kunt groeien van bedrijfje naar bedrijf?

Dat is mogelijk als je meedoet met ons “Van BedrijfJE naar Bedrijf” online groepsprogramma van 10 weken

Ben jij klaar om het eens heel anders aan te pakken? Om een plan te maken dat niet in je la verdwijnt? Maar een plan dat je helpt om 2 keer zo snel te groeien? Dan dagen wij je uit om in het programma van Bedrijfje naar Bedrijf te stappen.

Met het programma ‘ Van bedrijfje naar bedrijf’ werk je in 10 weken aan een stevig fundament voor je business. Houd rekening met een dagdeel per week dat je hiermee bezig bent. Een uur voorbereiding, een uur per week live en een community waar je 24/7 contact hebt met de rest van de deelnemers en al je vragen kunt stellen. We gaan in 10 online-sessies van 1 uur live met elkaar aan de slag. Vooraf ontvang je huiswerk zodat we ons uur ook effectief kunnen neerzetten. Daarnaast ontvang je 2 kaartjes voor onze BusinessBorrel en bieden wij een besloten facebookgroep om te werken aan je netwerk en zo te kunnen groeien vanuit vertrouwen.

Wat is het resultaat van die 10 weken?

  • Een helder plan. Je hebt focus en stelt makkelijker prioriteiten zodat je niet eindeloos in rondjes draait en maar geen beslissingen neemt over cruciale zaken in je bedrijf.
  • Je weet wat je business uniek maakt en kan dit ook vertalen naar de markt zodat je alleen die klanten aantrekt die ook daadwerkelijk bij je passen.
  • Je hebt de marketingskills die nodig zijn om een business te bouwen, zodat je de juiste klanten aantrekt en een productaanbod hebt waar ze ook echt op zitten te wachten.
  • Een waardevol netwerk van startende vrouwelijke ondernemers die net als jij mega ambitieus zijn om van hun bedrijfje een bedrijf te maken, zodat je samen naar het volgende niveau groeit.
  • Je krijgt hulp van 2 marketingmentoren met meer dan 30 jaar ervaring zodat je direct grote stappen kunt maken.
  • Je weet precies wat je te doen staat om bedrijfje naar bedrijf te groeien zodat niet alleen je omgeving je serieus neemt maar jij jezelf ook en je vol trots kunt zeggen wat je nou eigenlijk doet.
  • Je hebt de tools om 2 keer zo snel te groeien zodat he baast het opzetten van je bedrijf ook nog tijd overhoudt om leuke dingen te doen met de mensen die je liefhebt.

Dat is nu mogelijk als je meedoet!

Wacht niet langer, in 10 weken bouw jij het bedrijf en netwerk van je dromen.

BONUS: Als je nu besluit mee te doen ontvang je ook 2 Tickets voor onze eerstvolgende BusinessBorrels (t.w.v. €70,- excl. btw.) zodat je vol trots je bedrijf kunt presenteren

Wist je dat Business Women Nederland de grootste community met ondernemende vrouwen in Nederland is?

Al sinds 2018 zetten wij vrouwelijke ondernemers in de spotlight en faciliteren we verbinding. Inmiddels hebben we  veel succesverhalen voorbij zien komen van ondernemers die wij van dichtbij hebben meegemaakt en hebben begeleid.

“Nathalie heeft mij geholpen in het aanbod van mijn nieuw aan te bieden diensten. Ze wist vanaf ons eerste gesprek direct lijn en structuur aan te brengen in ons te volgen pad. Ze zette daarbij haar expertise in, terwijl de ideëen die ik al had de leidraad bleven. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Ik bleef daardoor mooi op koers en wist volgens de planning mijn doelen te behalen terwijl het toch van mezelf bleef. Ik heb Nathalie als kundig, behulpzaam en doelgericht ervaren. Momenteel geef ik, met dank aan Nathalie, mijn eerste oudercursus met het maximaal aantal deelnemers.”

Maria Melaan, De Opvoedster, Curacao

“Ik heb Nathalie in onze samenwerking met de Groeiversneller vooral ervaren als een empathische en scherpe business mentor met aandacht voor hart en hard thema’s.
Als ZZP’er ben je vooral zelf je product en hoe lastig is het om objectief en zonder biases en blindspots naar jezelf te kijken en zo de juiste beslissingen te nemen? Ik vond dat énorm lastig en stond hierdoor mijn eigen groei en versnelling van mijn adviespraktijk in de weg. Nathalie haalde hierin het beste in mij naar boven en zette mij in mijn kracht, door de relatie als Marketeer te leggen tussen jezelf als product en wat je klanten nou echt wíllen en zo de juiste focus aan te brengen.

Daarnaast onderscheid Nathalie zich van vele andere Marketeers, omdat ze zich niet met fluffy en coole marketing trends bezig houdt, maar ook voor zichzelf met een absolute Focus in het Groeiversneller traject gericht is wat nodig is om jouw business te laten groeien, pragmatisch, doeltreffend en zonder grote omhalen, maar uiterst effectief.
Nathalie zet Marketing in als een mindset om succesvol business doen.”
Margerieth Visser – United States of Minds

Wat ga je leren? Dit zijn de modules van "Van BedrijfJE naar Bedrijf":

WEEK 1: Doelen

Je hebt al een bedrijf. Waar sta je nu en waar wil je heen? Wat je nodig hebt is een stappenplan, een handleiding. Die krijg je van ons. We beginnen met het stellen van doelen of we scherpen je doelen aan, zodat je precies weet waar je de komende 10 weken aan gaat werken en niet onnodig tijd verliest.

WEEK 2: Ideale klant

Gaaf! Je ideale klant, hier maken we een echt persoon van. Daarnaast gaan we aan de slag met jou. Wat maakt jou uniek? Wat wil je bereiken? Wees specifiek om de juiste klanten aan te trekken en klanten die je niet wilt helpen af te stoten.

WEEK 3: Productaanbod

Dan is het tijd om naar je aanbod te kijken. Met welk product of dienst los jij de vraag van je klant op? Marketingskills zijn essentieel als je als ondernemer succesvol wilt zijn.

WEEK 4: Verkopen is fun

Sales is niet de favoriet van iedere ondernemer, maar wel noodzakelijk. Ontdek op welke manieren jij je aanbod kunt verkopen, op een sympathieke manier die bij jou past.

WEEK 5: Word een klankmagneet

Ook al willen de meeste ondernemers zich achter de schermen verschuilen, zichtbaarheid is een belangrijk onderdeel om aan klanten te komen. Hoe ga jij zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Hoe zorg je ervoor dat klanten je weten te vinden?  Hanteer de tips uit deze module, zichtbaar zijn wordt gewoon leuk en jij wordt een klantmagneet!

WEEK 6: Netwerk

Nu gaan we aan de slag met het bouwen aan je netwerk. Naar welke netwerkevenementen kan je gaan? Hoe bereid je je voor? Hoe kan je minder zenuwachtig zijn om naar binnen te stappen. Hoe zet je netwerken effectief in?

WEEK 7: Mindset

Een bedrijf bouwen is niet alleen maar leuk. Soms is het ook keihard werken en zorgen dat je blijft kijken naar wat er wél is. In deze module geven we handvatten hoe je om kunt gaan met tegenslagen.

WEEK 8: Een slimme business

In deze module bespreken we de slimste (gratis) tools die je inzet om efficiënt en effectief te werken. Hoe zorg je ervoor dat alles zo efficient mogelijk is ingericht? Hoe optimaliseer je processen en hoe zorg je voor overzicht?

WEEK 9: Financiële rust

Ontdek hoe je overzicht houdt op je geld. Hoe zorg je voor financiële rust en een goed overzicht?

WEEK 10: Slim opschalen

Ondernemers die hard groeien hebben één ding met elkaar gemeen: zij analyseren continu hun resultaten en maken het optimaliseren hun bedrijf tot een prioriteit.

BONUS 1: 2 Tickets voor onze tweemaandelijkse BusinessBorrels (t.w.v. €70,- excl. btw.)

Onze tweemaandelijkse BusinessBorrels in Utrecht zijn inmiddels een begrip binnen vrouwelijk ondernemend Nederland. Je ontvangt 2 tickets om ook in levende lijve in contact te komen met gelijkgestemden.

BONUS 2: Eindfeest!

We sluiten het programma gezamenlijk af met een succesparty op een inspirerende locatie!

Investering

Een compleet programma. Stap voor stap voor je opgezet. Simpel, gestructureerd en heel praktisch. Direct toe te passen in de praktijk. Kortom alles om je bedrijf te laten groeien.

Stel je droomsucces niet langer uit! Start zo snel mogelijk en ga het gewoon doen!

inclusief 24/7 toegang tot de speciale gesloten community voor (oud) deelnemers, 6 maanden lang. Hier deel je je successen, support je elkaar en kun je vragen stellen. Samen leer je sneller en beter dan alleen. Het is leuk om met gelijkgestemde ambitieuze vrouwelijke ondernemers te groeien en ervaringen uit wisselen!
 
3 maanden toegang  tot (video)interviews met 8 succesvolle onderneemsters  die tips, tricks en inzichten met je delen zodat je nog meer inspiratie hebt voor je bedrijf en je veel sneller groeit.

Investering: EUR 579,- excl. BTW

(mag ook in 2 termijnen van eur 295,-)

Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Business Women Nederland en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld

Bonus

BONUS 1: 2 Tickets voor onze tweemaandelijkse BusinessBorrels (t.w.v. €70,- excl. btw.)

Dit zijn de datums van onze borrels in 2023: 29 maart, 31 mei, 26 juli, 27 september, 29 november.

BONUS 2:

FAQ

We hebben iedere week online een live sessie van 1 tot 1,5 uur. Het bekijken én uitwerken van de module kost ongeveer een dagdeel per week. Afhankelijk van waar je staat met je bedrijf kost het de ene week iets meer en de andere week iets minder tijd. Tip: Blokkeer de tijd alvast in je agenda.

Saskia en Nathalie van Business Women Nederland hebben samen meer dan 30 jaar aan marketingervaring bij Alliantie voor Werkend Onderwijs,  NCOI, Arval, BOVAG, Veilig Verkeer Nederland, NIMA en nog veel meer en tegelijkertijd hebben we een hele grote droom: 100.000 vrouwelijke ondernemers in Nederland naar een volgend niveau te helpen. We weten dat er voor beginnende onderneemsters best wel veel investeringen komen kijken bij het starten van een bedrijf en daarom deze belachelijk lage prijs aan te bieden. LET OP! Je kunt nu gebruik maken van deze Early Bird, de prijs gaat in de loop van het jaar omhoog!

Business Women Nederland heeft een enorme achterban waardoor je meteen kunt intappen op dat netwerk en al met 1-0 voorstaat ten opzichte van anderen. Nergens anders in Nederland vind’je zo’n uniek en waardevol netwerk waar je elkaar vindt als vrouwelijke ondernemers. Bovendien hebben Saskia en Nathalie samen een bak aan marketingervaring en hebben daarmee al vele MKB-bedrijven geholpen. Daarmee zijn zij dé marketingmentor en weten zij precies wat er komt kijke om om jou en je bedrijf succesvol te maken. Marketingskills zijn daar essentieel in en mogen simpelweg niet ontbreken.

Het programma bestaat uit 10 wekelijkse modules.

We begrijpen heel goed dat je een volle agenda hebt. Je hoeft niet overal live bij aanwezig te zijn, we maken een opname die je later terug kunt kijken. Dus zelfs als je er de helft van de class live bij kunt zijn is het je investering meer dan waard omdat er zoveel waardevolle informatie wordt gedeeld. Heb je een vraag? Stel deze vooraf en deze behandelen we dan tijdens de sessie zodat je deze later terug kunt kijken.  Het is wel belangrijk om tijd vrij te maken in je agenda om op een later moment de module in te halen.

Je kunt zonder risico starten: een garantie van 30 dagen!

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geven we garantie. Als je na de 3e module niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van ons je geld retour minus € 75,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 4 en dat je de vragen, opdrachten en werkboeken uit module 1,2 en 3 ingevuld aan ons terug stuurt. Daarnaast moet je de sessies 1, 2 en 3  in de 3 weken hebben gezien en moet je de oefeningen volledig hebben gemaakt. Ook ben je actief lid geweest van de community voor vrouwelijke ondernemers die bij het programma hoort.

Annulering kan alleen per email (info@businesswomennederland.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.