Een zakelijke sprint in één dag waarmee je maanden kostbare tijd bespaart

Stel je eens voor...

Stel je eens voor, jij samen met 9 andere ondernemers een dag lang aan de slag met Tineke Zwart op een prachtige locatie waarbij je heerlijk in de watten gelegd wordt. Je start de dag met een kopje koffie of thee en wat lekkers en leert de andere vrouwen alvast kennen. Daarna duik je met Tineke in onderwerpen als sales, funnels, e-mailmarketing, mindset en meer. Omdat je je laptop meeneemt kun je alles direct toepassen. Halverwege de dag krijg je een uitgebreide lunch, gevolgd door een momentje waarin we de energie voor de middag gaan opdoen. ’S Middags ga je weer met Tineke verder, waarna de dag met een gezellige borrel wordt afgesloten en je vol nieuwe ideeën en energie weer huiswaarts keert.

Klinkt als een topdag, toch?

Voor wie is de VIP dag?

De VIP dag is bedoeld voor ondernemers die al een succesvolle basis hebben en een constante maandelijkse inkomstenstroom van minimaal €3000,- hebben. Het maakt niet uit of je een dienstverlener bent of producten verkoopt, jij weet dat je een kei in je vak bent. Wat jij mist zijn de absolute puntjes op de i om de groei te realiseren zoals jij het in je hoofd hebt zitten.

Dit gaan we doen

Duik een dag lang vol gas in je business tijdens de BWNL VIP dag, met niemand minder dan Tineke Zwart. Tijdens dit unieke concept beleef jij de ultieme investering in je onderneming en maak je een fijne sprint. Verwacht geen eindeloze talks, maar echt concreet stappen maken onder leiding van Tineke.

Ze zal tijdens de VIP dag op maandag 17 januari 2022 met je meekijken naar bijvoorbeeld je website en salesfunnels, maar focust ook op de mindset die je als ondernemer nodig hebt om van je ondermening een denderend succes te maken. Tijdens de VIP dag is er ook volop ruimte om vragen te stellen aan Tineke.

Het programma

Datum: maandag 17 januari 2022

9:15 Inloop & welkom met koffie, thee en wat lekkers
10:00 Start van de eerste sessie met Tineke Zwart
12:00 Een uitgebreide, luxe lunch
13:00 Op weg naar innerlijke rust & energie
14:00 Start van de tweede sessie met Tineke Zwart
16:00 Gezellig naborrelen
17:00 Vol nieuwe energie naar huis 

Over Tineke

Na het runnen van een internationaal marketingbedrijf met een miljoenenomzet keerde Tineke terug naar Nederland, waar ze zich gedurende een aantal jaren richtte op het helpen van bedrijven met hun marketing. Daarna is zij zich als online marketing & businesscoach verder gaan specialiseren. In no-time is zij een begrip binnen de ondernemerswereld geworden en ze behoort tot de absolute top van businesscoaches in Nederland. Tineke’s coachingstrajecten zijn steevast helemaal volgeboekt en dit is de eerste keer dat je samen met haar een dag lang aan je bedrijf kunt werken.

Stadsvilla Sonsbeek

Stadsvilla Sonsbeek bevindt zich in het hart van het mooie Arnhem. De villa is gelegen in het Sonsbeekpark en biedt een prachtig uitzicht over de eeuwenoude weides.

De locatie is zeer goed te bereiken met het OV: van het centraal station loop je in een paar minuten naar de villa. Je auto parkeren doe je het beste in de parkeergarage onder het station.

Investering

Om je zoveel mogelijk uit de VIP dag te laten halen is ervoor gekozen om de groep klein te houden. Dat wil zeggen dat er slechts 10 plekjes zijn.

De investering is €999,- exclusief btw. Het is ook mogelijk om in 3 maandelijkse termijnen van €375,- exclusief btw. te betalen.

Ben jij er op 17 januari bij?

Al onze evenementen worden georganiseerd binnen de op dat moment geldende regelgeving.