fbpx

Wanderlust Mama & Co

Wanderlust Mama & Co

Contactpersoon: Debora Dielingen

Onderneming: Wanderlust Mama & Co biedt comfort tijdens het reizen met kids, door onder andere familievriendelijke fun & magische culturele tours

Website: www.wanderlustmamaandco.com

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen? 

“Ik heb veelal gewerkt als PA (personal assistant)  in de juridische branche.” 

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

“Het knaagt altijd aan mij om te ondernemen. Creatieve ideeën zit ik vol van. Deze onderneming heb ik reeds 4 jaar geleden met het universum gedeeld. Mijn creatieve kant gedurende mijn baan in de corporate business werd geblokkeerd en dit kon ik niet meer verkroppen. Ik geraakte er zeer gedemotiveerd van en heb uiteindelijk de knoop doorgehakt. Met het besef dat het leven toch meer moois te bieden heeft  en dat ik de geboden kansen gerust mag aanvaarden, zolang er maar gewin in het vooruitzicht zit. Het idee om de toeristische branche in te gaan, heeft te maken met het feit dat ik zelf heel graag reis en ook graag op mijn vakantiebestemmingen culturele tours en activiteiten onderneem, waaronder wandel-, eet- of fietstours. Deze tours zijn meestal in grote getallen met mede toeristen en niet toegespitst op het familievriendelijke aspect. Dit zou ik graag anders zien en ervaren. Maar ook om mij heen kreeg ik van vele reislustige en ondernemende moeders te horen, dat zij graag culturele tours zouden willen doen, maar toegespitst op families met kinderen. Door deze trigger ging mijn creatieve brein in werking en kwam ik tot het besluit om reislustige ondernemende families en hun kids een goede tijd te bezorgen gedurende hun vakantie in Nederland. De tijden veranderen, de betreffende doelgroep is meer open minded en toerisme neemt toe, dan wel er zit een stijgende lijn in. Een gat in de markt dacht ik, er is vraag naar een service en die kan ik vervullen.”   

Wat maakt jouw onderneming uniek?  

“Het is een familie vriendelijke onderneming, die zich vooral richt op de wensen van de klant. Vele tours zijn customized en de kinderen krijgen volop aandacht tijdens mijn tours. De families worden persoonlijk begeleid en rondgetoerd, naar bijzondere  plekken in Nederland waar zij op de betreffende diverse locaties ook unieke activiteiten kunnen beleven. De onderneming is er; om de reislustige families, die in een privé setting een speciale behandeling en ervaring wensen, volledig te voorzien. Hierdoor wordt het reizen met kids voor hen vergemakkelijkt.” 

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat? 

“Ja zeker! Mijn ervaring is dat ondernemen toch vrij “eenzaam” is. Je bent namelijk zo gefocused op de groei van je onderneming dat je gebrek aan tijd hebt voor je sociale leven.” 

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn? 

“Ik zou wat sneller hulp zoeken. Ik heb nu voor mijn gevoel “vrij lang” geprobeerd om alleen het wiel uit te vinden. Mijn  coach heeft mij vooral goede inzichten geboden en daardoor creëren we samen weer goede energie en kan ik weer voort.” 

Waar wil je naartoe groeien? 

“Wellicht cliché; maar met mijn onderneming groei ik graag sky high. Sky is the limit en I amready to fly! ;)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader