Masterclass: GET IN THE ROOM

Door: Felicity van More to Match

In 2020 veranderde de wereld

Wat kun je verwachten?

 • Claim (opnieuw) je positie in een veranderende wereld

 • Ga in actiemodus en neem de ruimte in die je verdient!

 • Weg met de jogging broek en hallo femme fatale!

 • In rechte lijn van A naar B

 • Krachtige tools + concrete tips om uit een afwachtende modus te komen

 • Interactieve masterclass, we doen het allemaal samen!

 • Toegang tot facebook community van BWNL

 • 15 januari om 20:00 – duur ongeveer 60 tot 90 minuten

We hoopten allemaal op een magische stop op 31 december en dat op 1 januari alles weer het oude zal zijn. Dat onze levens weer normaal zouden zijn als daarvoor. Maar helaas, een wereldwijde pandemie, record werkloosheid, horeca dicht, winkels dicht, je kan niet meer spontaan afspreken met vrienden of familie, wat resulteert in een hoop onzekerheid. Het voelde niet goed om te praten over ‘NEW YEAR, NEW YOU’ waarop ik mijn bedrijfsplannen maak en dit samen doe met mij Succes with Style System klanten. Het was een vrijdagmiddag dat ik samenwerkte met Saskia van BWNL en we de wereld zoals hij is bespraken en wat voor een resultaten en uitwerkingen heeft op onze bedrijven. Het vraagt om een totaal andere aanpak. Want de hele wereld is veranderd!

We trotseren allebei de onzekerheden die deze pandemie met zich mee brengt. Het is geen geluk maar het is pure strategie. Je moet als ondernemer slimmer, harder, en contact maken met de juiste mensen, weten wanneer je een stap naar voren moet zetten wanneer iedereen in onzekerheid leeft en welke rol je daarvoor moet uitoefenen om het succes te behalen. En dit gaat gepaard met uitdagingen waarover je geen controle hebt; maar waar je wel mee moet dealen. Als je een missie hebt, een boodschap te delen hebt, als je stem gehoord moet worden om de wereld blijvend te veranderen. Kun je nu niet langer passief aan de zijlijn zitten hopen op een betere tijden.

Wat er ook voor nodig is om in die ruimte binnen te komen. De keuze is aan jou. Je kunt klagen vanaf de zijlijn of je kunt die pijn, die onwetendheid, omzetten in kracht en een ruimte creëren waarin jij weer de regie hebt. In deze masterclass creëren we die ene ruimte. Waar je leert hoe je je eigen spel kunt spelen, het niet alleen te spelen maar ook te winnen. Onthoudt de wereld wacht op jou om deze ruimte binnen te treden. We hebben jou en je kracht nu nodig.

Mijn naam is Felicity, ik ben trotse eigenaresse van styling bureau More to Match. Ik ben geen doorsnee stylist. Mijn kenmerkende stijlmethode combineert persoonlijke ontwikkeling met persoonlijke stijl om je van binnenuit te helpen transformeren – net zoals ik heb gedaan met vele honderden vrouwen. Ik zoek de diepgang binnen de mode, zodat het niet aan de oppervlakte blijft. De manier zoals je jezelf kunt presenteren zegt namelijk alles over hoe jij in het leven staat, hoe serieus jij jezelf neemt en het helpt je jouw doel te bereiken. Mega interessant als je het mij vraagt. Want ik kan je aankleden volgens de laatste trends (geen enkel probleem). Maar ben jij dat werkelijk? Je bent niet de persoon die je 10 jaar geleden was en ook niet de persoon die je over 10 jaar bent. Jij en zo ook je persoonlijke stijl is altijd in ontwikkeling en deze combinatie vind ik fascinerend. Mijn missie is om vrouwen te helpen dat ontbrekende stukje van de puzzel te vinden: zelf vertrouwen door gebruik te maken van mijn kenmerkende methode om persoonlijke ontwikkeling te combineren met persoonlijke stijl, zal ik je helpen vertrouwen te krijgen, stijlvol, krachtig en authentiek te verschijnen om jezelf te zijn en je stempel te drukken op deze wereld.

Stap de spreekwoordelijke ruimte binnen met respect, aandacht & kracht

De enige manier om een blijvende verandering te creëren en het geld verdienen dat je verdient, is door te leren hoe je je concurrenten kunt verslaan door je eigen spel te spelen met jouw eigen regels. 

Hoe kom je daar? Hoe kom je deze spreekwoordelijke ruimte binnen? Hoe krijg je het respect, de aandacht en de kracht om die doelen te bereiken? Als je eenmaal in deze ruimte bent, kun je anderen met je meenemen en naar de top toe trekken. Doe het voor jezelf, doe het voor alle vrouwen die achter je aan komen. Wees het voorbeeld dat doet volgen!

De masterclass GET IN THE ROOM

– Claim (opnieuw) je positie in een veranderende wereld.
– Ga in actiemodus en neem de ruimte in die je verdient! 
– Weg met de jogging broek en hallo femme fatale! 
– In rechte lijn van A naar B
– Krachtige tools + concrete tips om uit een afwachtende modus te komen. 
– Interactieve masterclass, we doen het allemaal samen!
– Toegang tot facebook community van BWNL 
– 15 januari om 20:00 – duur ongeveer 60 tot 90 minuten
 

Aan het einde van de masterclass is jouw doel binnen handbereik!

 • 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Minuten

Meld je nu aan!