Your Business Manager

Wie ben je?
Mijn naam is Sandra Westein. 57 jaar en ik woon deels in NL en deels in Portugal. Ik ben Business Manager en coach en ik organiseer workations in Portugal.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?
Voordat ik ging ondernemen werkte ik als leidinggevende bij diverse internationale bedrijven.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?
Ik heb voor ondernemen gekozen omdat ik mijn creativiteit niet kwijt kon in mijn baan. Ik ben in de 7 jaar dat ik ondernemer ben enorm gegroeid. Van organisator van zakelijke netwerkevenementen naar Virtual Assistant naar Business Organiser en nu Business Manager. De groei is snel gegaan maar dat komt omdat ik als mens ook snel groeide.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?
Ik werk vanuit huis en ik richt zo efficient en flexibel mijn dag in. Dit gaat eigenlijk heel gemakkelijk.

Wat maakt jouw onderneming uniek?
Ik combineer eigenlijk 3 takken van sport (advies, coaching, inspireren) om mijn klant volledig te kunnen ontzorgen en de balans tussen werk en prive weer terug te krijgen. Ik zet mijn expertises hiervoor in; strategisch meedenken, coachend adviseren, balans door een workation voor het bedrijf in te zetten.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?
De tijd die je soms kwijt bent aan ogenschijnlijke futiliteiten. Ik ben erg goed geworden in loslaten maar dat gaat niet altijd op.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?
Ik heb heel veel geleerd van mijn fouten dus het is alleen maar een leertraject geweest.

Wat is je toekomstvisie?
Vanuit Portugal inspirerende workations organiseren voor ondernemers. Een paar echt goede (high-end) klanten hebben die mij op waarde schatten en waar ik veel waarde kan geven.

Contactpersoon: Sandra Westein
Onderneming: Your Business Manager
Website: www.businessmanager.nu en www.ferragudodreams.com