Let’s talk business

Nieuwste blogs

Laat je inspireren door onze leden

Interview met Debbie van HOMY – Homesitters Agency

Interview met Debbie van HOMY – Homesitters Agency

Wie ben je? Ik ben een vrouw met een sterke drive om het leven ten volste te leven. Avonturen, ervaringen, (intens) beleven. Een vrouw met veel levenslust, veerkracht, moed en lef. Een cycle breaker. Iemand die van nature gemakkelijk met allerlei verschillende...

Lees meer

Ontdek meer over…

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Lees hier de inspirerende verhalen van andere vrouwen en krijg praktische tips van succesvolle ondernemers en laat je daardoor motiveren en inspireren.

Netwerken & samenwerken

Hier vind je tips en advies over het opbouwen en onderhouden van waardevolle contacten, effectief netwerken, samenwerking en het benutten van de kracht van een sterke community.

Marketing, communicatie & techniek

Als ze je niet kennen, kunnen ze ook niet voor je kiezen. Dat is als je het aan ons vraagt de essentie van marketing, ondersteund door de juiste communicatie en techniek. 

Creatief & media

Wie als creatieveling een onderneming heeft, heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Inspirerende verhalen over vrouwen die nét even wat anders doen dan de standaard 9-tot-5.

Financiën & vastgoed

Informatie en advies over financiële planning, investeringen, belastingen en het opbouwen van een solide financiële basis voor een succesvolle onderneming.

Beauty, lifestyle & fashion

Artikelen over sieraden, make-up, styling en meer voor je gebundeld. Je vindt hier ook alles wat met lifestyle te maken heeft, zoals interieur en vakanties!

Get inspired

Gratis magazine lezen?

9

Voor & door vrouwelijke ondernemers

9

Inspirerende interviews

9

Handige tips & tricks

Vraag hem gratis aan!

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!