Let’s talk business

Nieuwste blogs

Laat je inspireren door onze leden

Het lijden voorbij

Het lijden voorbij

Mijn naam is Roos Althuis, Online Marketeer- en Social Media Specialist. Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers en bedrijven te helpen met hun social media zodat ze meer klanten aan kunnen trekken.

Lees meer

Ontdek meer over…

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Lees hier de inspirerende verhalen van andere vrouwen en krijg praktische tips van succesvolle ondernemers en laat je daardoor motiveren en inspireren.

Netwerken & samenwerken

Hier vind je tips en advies over het opbouwen en onderhouden van waardevolle contacten, effectief netwerken, samenwerking en het benutten van de kracht van een sterke community.

Marketing, communicatie & techniek

Als ze je niet kennen, kunnen ze ook niet voor je kiezen. Dat is als je het aan ons vraagt de essentie van marketing, ondersteund door de juiste communicatie en techniek. 

Creatief & media

Wie als creatieveling een onderneming heeft, heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Inspirerende verhalen over vrouwen die nét even wat anders doen dan de standaard 9-tot-5.

Financiën & vastgoed

Informatie en advies over financiële planning, investeringen, belastingen en het opbouwen van een solide financiële basis voor een succesvolle onderneming.

Beauty, lifestyle & fashion

Artikelen over sieraden, make-up, styling en meer voor je gebundeld. Je vindt hier ook alles wat met lifestyle te maken heeft, zoals interieur en vakanties!

Join the community!

Share

Ook een gastblog schrijven?

9

Krijg gratis exposure onder je doelgroep

9

Versterk je expertstatus

9

Verhoog de vindbaarheid van je website

Als gratis INSPIRE member kun je gratis een blog op ons platform schrijven!

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!