Let’s talk business

Nieuwste blogs

Laat je inspireren door onze leden

Zes tips om je sexy te voelen 

Zes tips om je sexy te voelen 

Zes tips om je sexy te voelen Wanneer jij je seksuele (levens)energie ten volle benut en belichaamt:·       Voel je je aantrekkelijk (en ben je dat ook voor anderen)·       Ben je in staat om makkelijker verbinding te maken met anderen·       Ervaar je minder stress,...

Lees meer
Human Design, jouw succesverhaal? 

Human Design, jouw succesverhaal? 

Human Design, jouw succesverhaal? Je hoort het tegenwoordig overal…iedereen heeft het over human design. Maar wat is het nu precies en wat kan het voor jou betekenen? Dat vertel ik je graag in deze blog. Wat is Human Design? Laat ik bij het begin beginnen en uitleggen...

Lees meer
Hoe ook jij Spaans kunt leren met deze handige tips!

Hoe ook jij Spaans kunt leren met deze handige tips!

Spaans benauwd Daar stond ik dan 25 jaar geleden voor de klas, tijdens mijn mondeling Spaans op de opleiding Toerisme in Breda. Het was mijn beurt voor een presentatie over sport en ik had deze volledig uit mijn hoofd geleerd. Eenmaal voor de klas: NADA, alles was...

Lees meer

Ontdek meer over…

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Lees hier de inspirerende verhalen van andere vrouwen en krijg praktische tips van succesvolle ondernemers en laat je daardoor motiveren en inspireren.

Netwerken & samenwerken

Hier vind je tips en advies over het opbouwen en onderhouden van waardevolle contacten, effectief netwerken, samenwerking en het benutten van de kracht van een sterke community.

Marketing, communicatie & techniek

Als ze je niet kennen, kunnen ze ook niet voor je kiezen. Dat is als je het aan ons vraagt de essentie van marketing, ondersteund door de juiste communicatie en techniek. 

Creatief & media

Wie als creatieveling een onderneming heeft, heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Inspirerende verhalen over vrouwen die nét even wat anders doen dan de standaard 9-tot-5.

Financiën & vastgoed

Informatie en advies over financiële planning, investeringen, belastingen en het opbouwen van een solide financiële basis voor een succesvolle onderneming.

Beauty, lifestyle & fashion

Artikelen over sieraden, make-up, styling en meer voor je gebundeld. Je vindt hier ook alles wat met lifestyle te maken heeft, zoals interieur en vakanties!

Join the community!

Share

Ook een gastblog schrijven?

9

Krijg gratis exposure onder je doelgroep

9

Versterk je expertstatus

9

Verhoog de vindbaarheid van je website

Als gratis INSPIRE member kun je gratis een blog op ons platform schrijven!

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!