Word mediapartner

En stap in de spotlight met het grootste netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland

De cijfers

Instagram: 14.500 volgers | Facebookcommunity: 4.500 leden | Magazine abonnees: 2.600 | LinkedIn: 1.975 volgers | Eigen besloten membership: 1.400 leden

Welke mediakit past bij jou?

Mediakit GROW

In deze samenwerking van een jaar tillen we jouw onderneming naar het volgende niveau door je het podium te geven zodat jij jouw positie als expert binnen jouw vakgebied kunt claimen.

Deze mediakit bevat onder andere de mogelijkheid om artikelen aan te leveren voor ons #BWNL magazine met 2600 abonnees, dat ieder kwartaal verschijnt. Daarnaast kun je 6x bloggen op onze website, waarmee je jouw online vindbaarheid verhoogt en zetten we jouw events, masterclasses en challenges op onze kalender.

Deze mediakit is onderdeel van ons GROW membership, wat betekent dat je ook tickets krijgt voor al onze BusinessBorrels en Groeiversnellers en 10x per jaar kunt aansluiten bij online brainstormsessies.

Mediakit LEAD

Deze mediakit is speciaal voor ondernemers die optimaal gebruik willen maken van ons bereik om zo hun ideale klant te bereiken. In onze samenwerking van een jaar organiseren we een fotoshoot waarbij we de foto’s voor een 4 pagina’s tellend interview in ons #BWNL magazine met 2600 abonnees maken. Voor de andere magazines die tijdens onze samenwerking verschijnen mag je artikelen aanleveren.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid een masterclass binnen ons netwerk te verzorgen, allemaal om jou extra exposure te geven. Ook kun je 6x per jaar een blog aanleveren en plaatsen we jouw events, masterclasses en challenges op onze kalender.

Deze mediakit is onderdeel van ons LEAD membership, een speciaal onderdeel binnen Business Women Nederland op mastermindniveau. We organiseren masterminddagen en je bent welkom op onze BusinessBorrels en Groeiversnellers.

Maatwerk

Ben je onderdeel van een grotere organisatie die vrouwelijke ondernemers als doelgroep heeft, of heb je een ander idee om een waardevolle samenwerking aan te gaan? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop zodat we binnenkort met elkaar in gesprek kunnen gaan over de mogelijkheden om jouw bedrijf of organisatie bij het grootste netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland onder de aandacht te brengen.

Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:
– artikelen of advertenties in ons #BWNL magazine
– het geven van masterclasses
– banners op onze website
– aanwezigheid op onze evenementen
– en nog veel meer…

We denken graag met je mee!

Twijfel je over welke mediakit bij jou past?

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!