Nomineer jezelf of iemand anders voor de Business Woman of the Year Awards!

Ben of ken jij een vrouwelijke ondernemer die uitzonderlijke prestaties heeft geleverd of een inspirerend verschil heeft gemaakt in de samenleving? Dan is dit jouw kans om erkenning te krijgen voor jouw harde werk en toewijding, óf om iemand in de schijnwerpers te zetten. 

Als grootste netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland organiseren we met Business Women Nederland onze eerste awardshow, omdat we vrouwelijk succes willen erkennen en vieren.

Awards & Categorieën

Business Woman of the Year Award

Voor ondernemers die een topprestatie hebben verricht. Deze award erkent vrouwen die uitblinken in hun vakgebied en een voorbeeld zijn voor anderen.

Impact Award

Voor ondernemers die met hun inzet écht verschil hebben gemaakt in de samenleving. Deze award is voor diegenen die hun onderneming gebruiken als kracht voor positieve verandering.

Rising Star Award

Voor ondernemers die nog niet zo lang actief zijn, maar alle potentie hebben om groots te worden. Deze award is voor veelbelovende nieuwkomers die nu al laten zien dat ze een grote toekomst tegemoet gaan.

Hoe te nomineren?

Het nomineren is eenvoudig en kan in slechts een paar stappen worden gedaan:

  1. Vul het Nominatieformulier in: Klik op de link om naar het online formulier te gaan en vul alle gevraagde informatie in.
  2. Motivatie: Geef een korte motivatie waarin je uitlegt waarom jij of de persoon die je nomineert deze award verdient.
  3. Deadline: Zorg ervoor dat je nominatie vóór 23 augustus is ingediend.

Belangrijke Data

  • Sluiting Inschrijvingen: 23 augustus
  • Bekendmaking Genomineerden: 2 september
  • Uitreiking Awards: 7 oktober tijdens ons Business Growth Live event

Nomineer jezelf of een ander vandaag nog!

Succes!

Waarom zou je een award willen winnen?

Erkenning

Het winnen van een award geeft erkenning voor jouw harde werk en prestaties. Het is een bevestiging dat je inspanningen worden gewaardeerd door jouw collega-ondernemers.

Netwerkmogelijkheden

Deelname aan de awardshow biedt de kans om te netwerken met andere succesvolle ondernemers, potentiële klanten, investeerders en invloedrijke personen.

Zichtbaarheid en Publiciteit

Het winnen van een award leidt tot media-aandacht en publiciteit, wat de zichtbaarheid van jou en je bedrijf aanzienlijk kan vergroten.

Vertrouwen en Geloofwaardigheid

Het winnen van een award versterkt jouw reputatie en geloofwaardigheid.

Nieuwe Kansen

Het winnen van een award zorgt voor nieuwe zakelijke kansen, zoals het aantrekken van investeringen, het vinden van nieuwe klanten of het aangaan van strategische partnerschappen.

Community en Impact

Winnaars dienen als rolmodellen voor andere vrouwelijke ondernemers, inspireren ze en laten zien wat mogelijk is met hard werken en toewijding.

Veelgestelde vragen

F.A.Q.

Wat zijn de voordelen van deelname aan de awardshow?

Door deel te nemen, krijg je erkenning voor al je harde werk, toegang tot nieuwe netwerkmogelijkheden, media-aandacht en de kans om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Hoeveel tijd kost het om deel te nemen?

We hebben het nominatieproces ontworpen om zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te zijn. We vragen alleen de meest relevante informatie, zodat je niet onnodig veel tijd hoeft te besteden.

Ik ben geen lid, kan ik me toch nomineren?

Jazeker, de Business Woman of the Year awards zijn voor alle vrouwelijke ondernemers in Nederland.
We vinden het natuurlijk wel heel erg leuk als je lid wilt worden. embarassed

Moet ik een bepaalde omzet of winst hebben om mee te doen?

De verschillende categorieën zijn in het leven geroepen om diverse prestaties en bijdragen te erkennen. Of je nou  een opkomende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf leidt, er is een categorie die bij je past.

Welke kosten zijn er aan deelname verbonden?

Jezelf of iemand anders nomineren voor de Business Woman of the Year awards is helemaal gratis.

Wat als ik niet win? Is het de moeite waard om deel te nemen?

100% Zelfs als je niet wint, biedt deelname waardevolle exposure, netwerkgelegenheden en de kans om te leren van andere succesvolle ondernemers. Je deelname kan ook leiden tot onverwachte zakelijke kansen.

Hoe wordt de winnaar geselecteerd?

De winnaars worden geselecteerd door een onafhankelijke jury van experts en succesvolle ondernemers. We streven naar een transparant en eerlijk proces, waarbij je prestaties en bijdragen centraal staan.

Hoe kan ik mijn bedrijf het beste presenteren voor een nominatie?

Zorg ervoor dat je duidelijke en overtuigende informatie verstrekt over je prestaties, impact en visie. Gebruik specifieke voorbeelden en als het kan data om je successen te onderbouwen.

Wat gebeurt er na de nominatie?

Na de nominatie zal ons team de inzendingen beoordelen en een shortlist samenstellen. Geselecteerde genomineerden worden op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor de awardshow op 7 oktober a.s., waar de winnaars bekend worden gemaakt.

Zijn er beperkingen op het gebied van sectoren of bedrijfsgrootte?

Nee, de awards zijn open voor vrouwelijke ondernemers uit alle sectoren en van verschillende bedrijfsgroottes, van ZZP’ers tot MKB+. We willen diversiteit in ondernemerservaringen en successen vieren. 

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!