De gezichten van Business Women Nederland

Het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

Follow us

Ondernemerskracht pur sang

In mei 2018 richtte Saskia van Wolferen Business Women Nederland op omdat zij constateerde dat vrouwelijke ondernemers té vaak werden weggezet als de typische huisvrouwen die vanaf de keukentafel een bedrijfJE runnen. Zij stoorde zich zodanig aan dit beeld dat ze besloot om alle vrouwelijke ondernemers uit Nederland een podium te bieden. Een plekje in de spotlight, waarbij diversiteit centraal staat.

Geleidelijk ontstond daarbij een tweede missie: het verbinden van deze vrouwelijke ondernemers vanuit het besef dat het ondernemerschap soms best eenzaam kan zijn. Daarnaast heeft Saskia zelf ondervonden dat het belangrijk is om omringd te zijn met gelijkgestemden, omdat daar zoveel energie door vrijkomt!

Sinds medio 2021 is Nathalie Krom bij BWNL aangesloten als businesspartner. Waarom? Omdat samen zoveel leuker is dan alleen

Join the community!

Connect

Volg ons op social media

Saskia van Wolferen

Founder van Business Women Nederland. Ik ben een marketeer met ervaring in de wellnes branche en bouwer van online communities.

Let’s do it is mijn motto! En waar een wil is is een weg. Stiekem hou ik heel erg van cijfertjes en techniek en laad ik enorm van al die vrouwen die inmiddels een podium hebben op dit platform.

Nathalie Krom

Co-owner van Business Women Nederland. Met mijn ruim 25 jaar ervaring bij bedrijven als BOVAG, NCOI Opleidingen, Veilig Verkeer Nederland, Saartje Prum, Suzuki, NIMA, Salta Group en meer. Heb ik als marketingmanager al bijgedragen aan vele successen.

Inspireren, motiveren en aanjagen zijn voor mij key om jou als vrouwelijke ondernemer te helpen met de groei van je bedrijf én je netwerk.

Ik heb Nathalie leren kennen als een doortastende, scherpe, organiserende en fijne marketing communicatie professional. Tijdens het BITSING proces bij NIMA heeft Nathalie een sturende rol gehad. Dank voor je bijdrage aan het succes van NIMA.
Floris van Dam, NIMA

Nathalie heeft mij geholpen in het aanbod van mijn nieuw aan te bieden diensten. Ze wist vanaf ons eerste gesprek direct lijn en structuur aan te brengen in ons te volgen pad. Ze zette daarbij haar expertise in, terwijl de ideëen die ik al had de leidraad bleven. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Ik bleef daardoor mooi op koers en wist volgens de planning mijn doelen te behalen terwijl het toch van mezelf bleef. Ik heb Nathalie als kundig, behulpzaam en doelgericht ervaren. Momenteel geef ik, met dank aan Nathalie, mijn eerste oudercursus met het maximaal aantal deelnemers.
Maria Melaan, De Opvoedster, Curacao

Nathalie is een betrokken en betrouwbare professional op senior management niveau. Als zij ergens binnenkomt dan gebeurt er wat. Ik werk met veel plezier met haar samen en zie dat zij zich ook continue bijschoolt om up to date te blijven. Dit is zoals een professional dat hoort te doen. Chapeau.
Martin Huisman RM, Johnson Factory

Zeer prettige en professionele samenwerking! Nathalie is een bruggenbouwer en weet waar ze over praat.
Wouter Post – 2BeFresh

Nathalie is een halfjaar betrokken geweest bij de opzet van een nieuwe business unit (start up) binnen NCOI Groep. Nathalie is in staat om snel de interne organisatie te doorgronden en is daardoor ook snel van toegevoegde waarde. Vanuit de gestelde organisatiedoelstellingen kan zij de benodigde strategische marketing vertaling maken (denk aan postionering, bepalen purpose, huisstijl etc.) Naast haar strategische advies en vermogen is Nathalie ook gewoon een daadkrachtig en resultaatgericht persoon. Ze doet wat nodig is om de organisatie te laten vliegen en schroomt daarbij niet om de handen uit de mouwen te steken. Wat in de situatie van een start up ontzettend prettig is, aangezien er iedere dag veel randzaken- en taken bij komen. Zo heeft ze voor ons ook een website in elkaar gezet om zo snel mogelijk zichtbaar te kunnen zijn. Nathalie kijkt verder dan haar eigen initiële expertise en heeft ook een belangrijke rol als management adviseur vervult. Ze heeft humor en is energiek!!
Muriël Franken, Strategisch Consultant NCOI Opleidingen

In de media

Hier vind je een overzicht van podcasts & andere media waarin wij zijn verschenen.

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!