Kom naar de Business borrel

Voor vrouwelijke ondernemers

9

Eerstvolgende borrel: 25 september 2024 in Utrecht

9

Verrassingsactiviteit

Focus: kwalitatief netwerken

9

Optioneel: compleet 3-gangendiner

Zodat je in alle rust alvast kunt netwerken met een aantal vrouwelijke ondernemers en je je netwerk al gelijk uitbreidt.

Cheers

Samen proosten op succes

Wist je dat netwerken dé marketingskill nummer één is? Om meer klanten aan te trekken, je bereik te vergroten en zichtbaarder te zijn.

Als je een groep vrouwelijke ondernemers samenbrengt, ontstaan er prachtige dingen: inspiratie, ondersteuning bij zakelijke uitdagingen en waardevolle leermomenten.

Het is waar dat ondernemerschap soms eenzaam kan voelen, en niet iedereen in je omgeving begrijpt altijd de unieke uitdagingen die je ervaart. Juist daarom is netwerken zo cruciaal. Het geeft je de mogelijkheid om je te omringen met gelijkgestemden, mensen die jouw ervaringen delen en je kunnen ondersteunen. Dus duik in die netwerkmogelijkheden – het is je belangrijkste hulpmiddel voor groei en zichtbaarheid!

Oh enn mocht je dit spannend vinden? Weet dat je niet de enige bent.

Join the community!

Ontmoet en geniet

Niet bekend, is niet gekozen

Want als ze je niet kennen dan kunnen ze ook niet voor je kiezen. Wij geloven dat een kwalitatief goed netwerk voor groter zakelijk succes zorgt. Vergroot onder het genot van een hapje en een drankje je netwerk, ontmoet collega-ondernemers en kom naar onze BusinessBorrel op een toplocatie in Utrecht. Parkeren is super makkelijk en bovendien gratis. Ook met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Tijdens deze avond kun je op een ontspannen en informele manier andere gelijkgestemde ondernemers ontmoeten.

We starten om 19:30 en gaan om 22:00 uur vol energie van alle nieuwe contacten, inspiratie en ontwikkelingen weer richting huis.

Optioneel: 3-gangendiner
Maak je avond compleet en begin het netwerken al eerder door gezellig aan te sluiten bij het volledig verzorgde 3-gangendiner (inclusief drankjes) voorafgaand aan de BusinessBorrel. Het diner gaat om 17:00 van start! Lekker vroeg zodat je niet in de file hoeft te staan.

Special

Verrassingsactiviteit

Tijdens deze borrel breken we het ijs met een speciale verrassingsactiviteit zodat je de andere deelnemers nóg beter leert kennen!

Where to be

De locatie

Deze BusinessBorrel organiseren we op een toplocatie in Utrecht. De exacte locatie maken we binnenkort bekend.

Kom naar de eerst volgende borrel

25 september 2024

9

Inclusief 2 drankjes & hapjes

9

€10,- korting op duo ticket

9

€5,- korting voor INSPIRE leden

Single ticket

Borrel

€45,- excl. btw.

Duo ticket

Borrel

€80,- excl. btw.

Single ticket

Borrel & Diner

€100,- excl. btw.

Duo ticket

Borrel & Diner

€190,- excl. btw.

Leuke borrel, veel nieuwe mensen leren kennen. Altijd fijn om even informeel met elkaar te kunnen spreken. En ik heb ook veel gelachen. Tot de volgende!

Vriendelijke groet, Nanzz van Vliet van Nanzz Creatief

De locatie voelt gezellig en casual aan waardoor het fijn netwerken was met andere vrouwelijke ondernemers in een informele sfeer. Heel leuk concept en voor mij is dit zeker voor herhaling vatbaar.”

Sayrona van Beauty by Sayrona

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!