Zet een grote groep vrouwelijke ondernemers bij elkaar en er ontstaan de mooiste dingen. Van elkaar inspireren tot elkaar helpen bij zakelijke uitdagingen: van elkaar kunnen we zo veel leren!

En laten we eerlijk zijn, soms is het ondernemerschap ook gewoon hartstikke eenzaam. Lang niet iedereen heeft een omgeving om zich heen die begrijpt wat jij als ondernemer voelt en ervaart. Juist dan is het belangrijk om je te omringen met gelijkgestemden.

"Als ze je niet kennen, kunnen ze ook niet voor je kiezen"

Ontmoet en geniet

Wij geloven dat een kwalitatief goed netwerk voor groter zakelijk succes zorgt. Vergroot onder het genot van een hapje en een drankje je netwerk, ontmoet collega-ondernemers en kom naar onze BusinessBorrel op een toplocatie in Utrecht: het Carlton President Hotel. Tijdens deze avond kun je op een ontspannen en informele manier andere gelijkgestemde ondernemers ontmoeten. 

We starten om 19:30 en gaan om 22:00 moe maar voldaan weer richting huis.

 

De eerstvolgende BusinessBorrel is op 31 mei 2023

Dit is de spreker op 31 mei

Hi, ik ben Monique Koen, coach en interim (programma) manager in het bedrijfsleven. Enkele jaren geleden richtte ik het platform Schandalige Vrouwen op en ik coach vrouwelijke professionals hun eigen potentieel te (her)ontdekken en als vrouw hun eigen spel te spelen.

Ik studeerde af als bedrijfskundige en werkte ruim vijftien jaar in de corporate wereld. Een (mannen)wereld die ik ambieerde, waarin ik succesvol was en geheel zelfverzekerd mijn mannetje stond. Toch voelde ik me er nooit helemaal thuis en raakte ik steeds verder verwijderd van mezelf. Eind 2019 verliet ik mijn gouden kooi. Ik zegde mijn baan op en richtte mijn leven in op een manier, waarbij ik het beste tot mijn recht kom.

 

Als leiderschapscoach en spreker ben ik van mening dat er nog altijd een flinke slag te slaan is om te komen tot een werkomgeving waarin ook vrouwen volledig tot hun recht komen. En dat geldt zowel voor het bedrijfsleven, als voor ondernemersland.

Door allereerst het authentieke zelf als uitgangspunt te nemen en vervolgens de balans tussen o.a. feminiene en masculiene waarden in deze huidige werkvormen te herstellen, kan het volledig potentieel van vrouwen echt worden benut en kun je als organisatie of als ondernemer de juiste waarde leveren en impact maken.

Ik ben open en eerlijk en door mijn persoonlijke verhaal te combineren met ervaring en kennis, brengt ik herkenning, humor en zelfspot. We zijn tenslotte allemaal mensen met de beste intenties. Door hier bewustwording en motivatie aan toe te voegen, kunnen volgende stappen worden gezet!

En dat mag altijd op jouw manier!

Onze borrels

Elke 2 maanden een borrel

Ongedwongen sfeer

Inspirerende sprekers

Optioneel: compleet 3-gangendiner

De locatie

Onze BusinessBorrels vinden bij het Carlton President hotel in  Utrecht plaats, een locatie die zowel met de auto als het ov goed bereikbaar is. Je kunt hier gratis parkeren en het hotel is sfeervol ingericht, wat maakt dat dit één van onze favoriete locaties is.

Voor de aankomende borrel hebben wij de privébar afgehuurd, waardoor we ons eigen domein hebben. Is het mooi weer? Dan vindt de borrel op het terras buiten plaats.

Wat anderen vinden

"Leuke borrel, veel nieuwe mensen leren kennen. Altijd
fijn om even informeel met elkaar te kunnen spreken. En ik heb ook veel gelachen. Tot de volgende!"

Vriendelijke groet, Nanzz van Vliet van Nanzz
Creatief

“Kortgeleden heb ik de BusinessBorrel bezocht in Utrecht. De locatie voelt gezellig en casual aan waardoor het fijn netwerken was met andere vrouwelijke ondernemers in een informele sfeer, onder het genot van een hapje & drankje.

Heel leuk concept en voor mij is dit zeker voor herhaling vatbaar.”

Sayrona van Beauty by Sayrona

Fotoalbum

Optioneel: 3-gangendiner

Maak je avond compleet en begin het netwerken al eerder door gezellig aan te sluiten bij het volledig verzorgde 3-gangendiner (inclusief drankjes) voorafgaand aan de BusinessBorrel.

Het diner gaat om 17:00 van start!

Ben jij er ook bij?

Reserveer dan nu jouw ticket! Je ticket is inclusief 2 drankjes naar keuze en lekkere hapjes.

Kom je met je BusinessBuddy? Kies dan voor het duoticket en bespaar €10,- excl. btw.

Word gratis lid en ontvang €5,- korting op je ticket! Klik hier om je aan te melden als Member.

31 Mei 2023 - Single ticket

€40,- excl. btw.

31 Mei 2023 - Duoticket

€70,- excl. btw.

31 Mei 2023 - Single ticket inclusief 3-gangendiner

€95,- excl. btw.

31 Mei 2023 - Duo ticket inclusief 3-gangendiner

€180,- excl. btw.