GRATIS magazine voor
vrouwelijke ondernemers

9

Inspirerende verhalen van vrouwelijke ondernemers

9

Tips & tricks

9

Direct gratis te ontvangen

Ontmoet en groei

Gemaakt voor & door vrouwelijke ondernemers

Gratis voor INSPIRE members

Het magazine is digitaal en heeft inmiddels meer dan 2.200 abonnee’s. Het magazine ook direct ontvangen?
Meld je dan nu aan als gratis lid!

9

Inspirerende verhalen

om direct in je eigen business toe te passen

9

Tips & tricks

zodat je de juiste klanten aantrekt en meer impact maakt

9

Hoe je meer zichtbaar wordt

zodat marketing en sales geen gedoe meer zijn

Een greep uit eerdere edities

Dream big

Mijn droom: een magazine bouwen!

Al sinds ik in mei 2018 Business Women Nederland oprichtte wist ik één ding zeker: er komt een magazine. Ik had nog geen idee hoe ik het precies zou gaan aanpakken en de eerste versie van het magazine was op z’n zachtst gezegd niet zo mooi vormgegeven :). Maar dat maakte niets uit, want het was mijn start.

Nu, vele edities later staat er een volwaardig magazine en kan ik oprecht zeggen dat mijn droom is uitgekomen. Ik wil je dan ook uitnodigen om even een momentje voor jezelf te nemen en lekker op de bank te ploffen met een kop thee en het magazine erbij.

Alvast heel veel leesplezier toegewenst!

Saskia van Wolferen

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!