Heel jezelf en je onderneming groeit met je mee

In ons leven laten we ons vaak ongemerkt beperken. Door anderen én door onszelf. Het zijn vaak de stemmetjes en overtuigingen van anderen en onszelf die ons vertellen dat we ons in moeten houden, ons moeten aanpassen en niet te veel mogen verlangen. Dat we altijd moeten spelen op safe en daardoor niet doen wat we eigenlijk zo graag zouden willen doen.

Je vrij voelen in je persoonlijk leven heeft direct invloed op je business. En dat begint met je losmaken van overtuigingen en conditioneringen die jou nog klein houden en het helen van onverwerkte emoties en angsten. Ontstaan in dit of vele andere levens. Of van generatie op generatie zijn doorgegeven en liggen opgeslagen in jouw dna. Heling betekent ook dat je je losmaakt van schijnzekerheden, zoals in een baan of relatie zitten zonder bezieling, waardoor je niet je zielsmissie leeft.

Je kunt zelf al de eerste paar stappen zetten naar zelfheling middels de 4 stappen van de S.T.O.P. – METHODE.

Stap 1. Stilte

Selfhealing vraagt je om te stoppen met doen wat je altijd al deed. Te stoppen met routine gedrag, te stoppen met kiezen voor de bekende weg, te stoppen met veilig in je comfort zone blijven. Het vraagt je om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Het vraagt je ook om open te staan voor datgene waar je nog geen weet van had. Het vraagt je te kiezen voor je mooiste leven. Om persoonlijk en spiritueel te groeien. Door te stoppen kun je de stilte in jezelf opzoeken zodat je echt kunt luisteren naar je lichaam en ziel. Luisteren in stilte. Wat heb je nodig? Wat dient jou niet meer in je leven? Wat mag anders? Doe dit vandaag nog. Of nog beter: doe het nu.

Stap 2. Triggers en Terugkerende Thema’s

Alles wat oud en onverwerkt is, blokkeert jouw weg naar healing en groei. Je herkent het zelf aan thema’s waarvan je dacht ze verwerkt te hebben, maar toch steeds weer terugkeren en je het op den duur spuugzat wordt. Elke trigger uit jouw buitenwereld laat zien waar jij zelf heel veel Licht en Liefde gemist hebt. Belangrijk is om eerst zelf Licht en Liefde te sturen naar dat wat jou geraakt heeft. Wanneer de meest hardnekkige verwondingen en blokkades in alle lagen zijn verteerd, begrepen en geliefd zullen ze hun grip op jou verliezen. Pas dan zullen al die oude overleefpatronen los kunnen laten en kun je doorstromen naar het nieuwe.

Stap 3. Ontdekken

Als je elke dag dezelfde route rijdt van huis naar werk, doe je dit op een gegeven moment op de automatische piloot. Het zit er zo ingegroefd dat je er niet meer bij na hoeft te denken. Wanneer je gaat verhuizen, krijg je te maken met een nieuwe route. Je ontdekt tijdens je nieuwe route nieuwe dingen. En je moet misschien nog bewust opletten dat je na je werk niet in je oude routine vervalt door naar je oude huis rijden. Zo werkt het ook met hardnekkige gewoontepatronen en belemmerende overtuigingen. Ze zitten al van jongs af aan in je systeem ingegroefd en willen we het veranderen dan dienen we nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Open te staan voor nieuwe verhalen die we onszelf vertellen in plaats van hetzelfde oude liedje. Dit doe je door elke dag bewust te kiezen voor het nieuwe patroon, nieuw gewenst gedrag of een nieuwe overtuiging. Totdat het een nieuw aangeleerd iets is geworden waar we niet meer over na hoeven te denken. Wil je verandering, dan is toewijding een belangrijke voorwaarde. Visualiseer je gewenste realiteit elke dag met al je zintuigen (zie het, hoor het, ruik het, proef het en voel het). Totdat het zich in je werkelijkheid gemanifesteerd heeft.

Stap 4. Progressie

Soms zul je merken dat het je niet snel genoeg gaat. Maar besef je dat je niet alleen al jaren, maar ook al vele levens je maken hebt met dezelfde thema’s. Wees daarom niet te streng voor jezelf. Met elke bereidheid om te transformeren geef je je ziel en je gidsen de toestemming om te shiften wat jouw niet meer dient en je trillingsfrequentie te verhogen. Sta stil bij wat je overwonnen hebt in plaats van te focussen op wat er nog niet goed is. Tijdens je hele leven zul je merken dat je telkens weer een laagje dieper komt. Hetzelfde thema, maar op een ander niveau. Want hoe meer Licht in je leven, hoe meer donker. Oftewel: every level has a new devil. En juist dan weet je dat je progressie maakt. Deze tests of noem ze ‘kadootjes’ van het Universum blijf je ontvangen om te zien of je in je kracht weet te blijven.

Wanneer je aan jouw pad van heling begint zul je merken dat niet alleen alles ín jou verandert, maar ook alles óm jou heen. Je leeft meer in flow en de dingen waar je naar verlangt komen bijna als vanzelf naar je toe. Dat geldt voor zowel je privéleven als je business.

Over Karishma

Karishma Sanchit, eigenaar van praktijk Stralen van Licht, is Holistisch therapeut en Bewustzijnstrainer en begeleidt haar clienten naar Selfhealing en Selfleadership in haar 1:1 sessies, trainingen en vrouwencirkels. Ze heeft zelf ondervonden wat selfhealing haar heeft gebracht in zowel haar privéleven as onderneming en deelt nu haar kennis en levenslessen met anderen.

Op 10 oktober start ook de uitgebreide en transformerende online training Become your own Healer. Je werkt op alle lagen aan zelfheling: spiritueel, energetisch, emotioneel, mentaal én fysiek.

De online training duurt 6 maanden (14 modules) en je leert o.a. hoe je jezelf kunt bevrijden van:
Innerlijk kindstukken, familiekarma, beperkende gedachten en patronen uit dit en vorige levens, onverwerkte angsten en emoties, energetische blokkades, steeds terugkerende klachten. Elke twee weken komt er een nieuwe les vrij zodat je voldoende tijd hebt om het oude te transformeren en het nieuwe te integreren.

Zie voor meer informatie haar website www. https://www.stralenvanlicht.nl/become-your-own-leader-healer/ of neem contact op via karishma@stralenvanlicht.nl. Download ook haar gratis e-book ‘Zelfheling, een eerste begin’. (https://www.stralenvanlicht.nl/vraag-je-gratis-e-book-zelfheling-aan/)

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!