Een groter netwerk in 4 dagen, doe gratis mee!

Wil je een groter netwerk van gelijkgestemden om je heen? Wil je meer zichtbaarheid met je onderneming? En wil je weten hoe je je onderneming het beste kunt pitchen?

Je bent ondernemer geworden omdat je passie hebt voor wat je doet. Maar zichtbaar zijn, dat is nog best een dingetje. Je beseft je ergens wel dat netwerken goed voor de groei van je onderneming is maar je vindt het stiekem best spannend. En die pitch van jou, daar kan ook nog wel een beetje aan gesleuteld worden.

Denk jij wel eens...

“Hoe pitch ik mijn onderneming zonder verkoperig over te komen?”

“Ik wil graag netwerken, maar waar vind ik waardevolle contacten?”

“Ik vind het stiekem een beetje spannend om te netwerken, dus hoe kan ik een eerste stap zetten?”

Een goed netwerk is goud

Veel ondernemers halen opdrachten en klanten uit hun netwerk. Uit een poll op onze Instagram Stories bleek dat van maar liefst 88% van de ondernemers meer dan de helft van hun klanten uit hun netwerk voort komt.

Dat laat zien dat je als ondernemer zijnde eigenlijk niet om het netwerken heen kunt. Je maakt het op zijn minst een stuk makkelijker voor jezelf wanneer je netwerken meeneemt in je zakelijke doelen.

Hoe zou het voor je zijn als...

… je andere vrouwelijke ondernemers ontmoet, ze persoonlijk spreekt én je pitch scherp hebt?

Dat kan als je meedoet met onze gratis Netwerkbooster

De Netwerkbooster duurt van 6 t/m 9 maart. Je ontvangt tijdens die dagen een e-mail met daarin elke dag een opdracht die je in onze community uitvoert. Reserveer hier ongeveer een half uur per dag voor en je blijft helemaal bij! Op donderdag 9 maart sluiten we om 20:00 af met een online netwerkmoment, waarbij je de mededeelnemers ontmoet.

Voor de allerlaatste keer gratis

Dit is de allerlaatste keer dat we de Netwerkbooster gratis organiseren. Al meer dan 500 vrouwen zijn je in eerdere rondes voorgegaan.

Onze visie

Niemand vindt het leuk om naar oneindige salespitches te luisteren. Dat is voor veel ondernemers een reden om niet te netwerken. Want wat doe je na het aanhoren van al die verkoperige pitches? Gewoon weer verdergaan met de waan van de dag. Wij hebben geleerd dat netwerken ook op een ontspannen en authentieke manier kan. En dat het maken van oprechte connecties tot zoveel moois kan leiden. Tijdens De Netwerkbooster nemen we je mee in onze wereld van netwerken. Doe je mee?

2
Dagen lang, iedere dag een uitdaging
400
Vrouwelijke ondernemers gingen je voor

Wat gaan we doen?

Maandag | Pitch

Even pitchen klinkt zo makkelijk, maar effectief netwerken begint bij jezelf. Niemand vindt het interessant om naar een eindeloos verkoopverhaal te luisteren. Maar hoe vertel je over je onderneming zonder dat het verkoperig of saai overkomt? Tijdens dag 1 leer je om eerst naar jezelf te kijken en je pitch scherp te krijgen.

Dinsdag | Gelijkgestemden

Ga je voor een kwalitatief of een kwantitatief netwerk? Je kunt wel zoveel mogelijk mensen gaan volgen, maar wat heb je er dan daadwerkelijk aan? Tijdens deze dag ga je op zoek naar gelijkgestemde ondernemers waarmee je een echte connectie kunt maken.

Woensdag | Toekomst

Uit het oog, uit het hart. Die ken je wel, toch? Op dag 3 leer je hoe je je netwerk warm houdt, zodat je continu zaadjes aan het planten bent. En wie oogst, die zaait. Daarnaast krijg je toegang tot een Facebookgroep waarin je alle deelnemers ontmoet. Deze Facebookgroep zal permanent blijven bestaan.

Donderdag | Online netwerken

We sluiten De Netwerkbooster af met een online netwerkmoment via Zoom. Hier kun je met je mede-ondernemers brainstormen en om hulp vragen. Het online netwerkmoment is op donderdag 9 maart van 20:00 tot 21:00 uur.

Aan het einde van De Netwerkbooster heb jij...

Meedoen dus!

Meld je hier gratis aan voor De Netwerkbooster en start op 6 maart samen met een groep gelijkgestemden met het vergroten van je netwerk.

Als cadeautje ontvang je ook ons gratis #BWNL magazine.

FAQ

Jazeker! Je krijgt toegang tot een besloten community waar je alle andere deelnemers kunt ontmoeten.

Iedereen mag meedoen, of je nu startend bent of al langer onderneemt. Het maakt ook niet uit in welke branche je actief bent. Wij geloven dat we van elkaar zo veel te leren hebben en weten dat de meest interessante gesprekken ontstaan tussen ondernemers die, zo lijkt het, mijlenver uit elkaar staan.