Doe mee met De Netwerkbooster

Voor vrouwelijke ondernemers

9

In 4 dagen naar een waardevol netwerk zodat je onderneming kan groeien zonder veel geld kwijt te zijn aan dure marketingcampagnes.

9

Van 20 t/m 23 november

Mét online netwerkmoment tijdens de lunch op 23 november

9

Investering: €7,50 excl. btw. = no-brainer laughing

Verbind

Een goed netwerk is goud waard

Wist je dat netwerken dé marketingskill nummer één is? Om meer klanten aan te trekken, je bereik te vergroten en zichtbaarder te zijn.

Als je een groep vrouwelijke ondernemers samenbrengt, ontstaan er prachtige dingen: inspiratie, ondersteuning bij zakelijke uitdagingen en waardevolle leermomenten.

Het is waar dat ondernemerschap soms eenzaam kan voelen, en niet iedereen in je omgeving begrijpt altijd de unieke uitdagingen die je ervaart. Juist daarom is netwerken zo cruciaal. Het geeft je de mogelijkheid om je te omringen met gelijkgestemden, mensen die jouw ervaringen delen en je kunnen ondersteunen. Dus duik in die netwerkmogelijkheden – het is je belangrijkste hulpmiddel voor groei en zichtbaarheid!

Oh enn mocht je dit spannend vinden? Weet dat je niet de enige bent.

Join the community!

Ontmoet en groei

Niet bekend, is niet gekozen

Want als ze je niet kennen dan kunnen ze ook niet voor je kiezen. Wij geloven dat een kwalitatief goed netwerk voor groter zakelijk succes zorgt omdat je elkaar verder kunt helpen door bijvoorbeeld elkaar te inspireren. En hoe leuk is het om in 4 dagen op de meest efficiente manier je netwerk op te bouwen, zodat je onderneming kan groeien zonder veel geld kwijt te zijn aan dure marketingcampagnes?

Misschien ontmoet je wel je toekomstige zakenpartner, net zoals wij elkaar bij een online netwerkevent ontmoetten. Of wellicht een hele toffe businessbuddy? Of misschien wel je toekomstige klant?

Praktisch

Dit gaan we doen

Maandag 20-11: Pitchen

Om 9:00 uur starten we met een masterclass van Katinka Reiss over hoe je effectief kunt pitchen zonder salesy over te komen: echt vanuit je missie dus. Daarna ga je aan de slag met de bijbehorende opdracht. Wat deze opdracht precies inhoudt laten we nog even geheim, maar verwacht flink wat zichtbaarheid voor jou en je onderneming! De masterclass van Katinka duurt maximaal tot 10 uur.

Dinsdag 21-11: Oprecht verbinden

Om 9:00 starten we met de masterclass ‘Ontdek de kracht van personal branding voor oprechte verbinding en zakelijk succes’ van Sandra Stassar over hoe je oprecht verbinding kunt maken met anderen zodat je een blijvende indruk achterlaat. Sandra is branding & contentspecialist en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het communicatievakgebied. Daarna ga je actief netwerken: op zoek naar gelijkgestemden dus! De masterclass van Sandra duurt maximaal tot 10 uur.

Woensdag 22-11: Een blijvend netwerk

Om 9:00 uur starten we met een masterclass van Business Women Nederland oprichter Saskia van Wolferen over hoe je een blijvend netwerk opbouwt. Want als je alle toffe vrouwelijke ondernemers die je tijdens De Netwerkbooster hebt ontmoet vervolgens nooit meer spreekt is het natuurlijk hartstikke zonde. Daarna ga je aan de slag met de bijbehorende opdracht. De masterclass van Saskia duurt maximaal tot 10 uur.

Donderdag 23-11: Online netwerkevent

Om 12:00 uur is het moment gekomen waarop je de andere deelnemers echt kunt ontmoeten en spreken. We sluiten De Netwerkbooster gezamenlijk af tijdens de lunch. Jij zorgt voor je broodje, wij zorgen voor de goede gesprekken! Dit online netwerkevent duurt tot 13 uur. 

Laagdrempelig

Oprechte connecties

Bij Business Women Nederland geloven we in oprechte connecties. Daarom ligt de focus tijdens al onze netwerkevents altijd eerst op het maken van een persoonlijke connectie, want wij weten inmiddels dat daar de meest waardevolle samenwerkingen uit komen. Doordat we ons richten op de kwaliteit van de connecties kunnen we erop vertrouwen dat er ook voor jou waardevolle contacten tussen de deelnemers zitten.

Vergroot je netwerk en doe mee!

20-23 november 2023

9

Ontmoet gelijkgestemden

9

Leer van de masterclasses

9

Inclusief online netwerkevent

9

€5,- korting voor PREMIUM members

Meld je nu aan!

De Netwerkbooster

€7,50 excl. btw.

Het was top geregeld en het was laagdrempelig. Bij de volgende editie ben ik ook erbij, Dankjewel voor de afgelopen dagen, ik heb al leuke contacten aan overgehouden.

Florence

Ik vond het oprecht enorm leuke dagen. Korte en leuke opdrachten. Ik had mijn pitch al wel staan, maar om er nog een keer mee bezig te zijn. Ik merkte dat ik er ook weer energie van krijg om weer even met je visie bezig te zijn. En de laatste dag met z’n allen in Zoom was ook zeker een toegevoegde waarde. Je voelde meteen connectie met iedereen. Vond het zelfs jammer dat ik niet meer mensen heb gesproken haha. Gewoon om te verbinden. De mensen die ik heb gesproken in de break out room ben ik nu ook mee gelinkt op social media. Erg leuk. Dus ja, weinig opmerkingen eigenlijk!

Gracia

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!