Magnify Your Purpose Experienceday

Verdiep je Persoonlijke Kracht, Magnetische Presence en Spirituele Wijsheid op de Magnify Your Purpose Experience Day!

Een dag waarop jij gaat ontdekken hoe je jouw persoonlijke en innerlijke kracht & ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ป๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ kunt vergroten, versterken en verankeren, zodat jij verbindingen creรซert op zielsniveau en daarmee precies de juiste mensen aantrekt in je leven.

Deze bijzondere dag, gepland op 25 mei 2024 in het sfeervolle Van der Valk Hotel Delft, is specifiek ontworpen om je een transformerende ervaring te bieden die niet alleen persoonlijke groei stimuleert, maar ook een diepere spirituele ontwikkeling mogelijk maakt.

Tijdens deze dag zul je effectieve technieken ervaren, zoals hypnose, familieopstellingen en sessies met spirituele gidsen, en krachtige en energetische lichaamswerk gefundeerd op de principes van de Art of Feminine Presence.

Dit alles met als doel om je zielspad helderder te zien, te voelen en te ervaren, zodat je gerichtere stappen kunt zetten voor jouw zielsmissie.
Ook zul je ontdekken hoe de integratie van praktische spiritualiteit in je leven kan zorgen voor verrassende groei of het verankeren van je huidige successen.

Wat kun je verwachten?
Een diepgaandere begrip van jezelf als ziel, zinvolle innerlijke dialogen, en een hernieuwde verbinding met je persoonlijke kracht, jouw krachtige zachtheid en GRONDING vanuit jouw Feminine Essence.

Je zult je authentieke en spirituele โ€˜ikโ€™ meer ontdekken en omarmen om vanuit meer authenticiteit jouw leven te kunnen leiden. Je gaat loslaten wat jou niet langer dient, uit liefde voor jezelf en jouw zielspad.

Samen met andere vrouwen ga je laag voor laag jouw belemmeringen en themaโ€™s waar je in vastloopt schoonspoelen, zuiveren, helen. Ga jij spelen met thema’s zoals: zelfliefde.

Laat je dragen door een onzichtbare kracht: jij gaat deze dag samenwerken met jouw persoonlijke spiritteam.

Wat deze Experience Day nog meer onderscheidt van andere dag-retreats is de holistische benadering die de diepe wijsheid van Javaanse spirituele praktijken met zich meebrengt.

Je zult genieten van een uitgebreid lunchbuffet en drankjes gedurende de dag, en er is volop gelegenheid om te netwerken en verbinding te maken met gelijkgestemde vrouwen die streven naar groei, transformatie en persoonlijke ontwikkeling. Mis deze kans niet om je zielspad te onderzoeken, te verdiepen, te ervaren. Bezoek www.magnifyyourpurpose.nl voor meer informatie.

Tickets:
โ‚ฌ147,- (single ticket)
โ‚ฌ 197,- (duo ticket)
Inclusief uitgebreide lunchbuffet. Koffie, thee, versnaperingen door de dag heen.

Datum

mei 25 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 15:00

Kosten

โ‚ฌ147.00

Labels

Partners

Locatie

Van der Valk Delft
Peuldreef 3, Den Hoorn

Organisator

Magnify your Purpose
Telefoon
+31 6 13139627
Email
lenny@myfullessence.com
Website
https://www.magnifyyourpurpose.nl

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!