Business Shakers

Website bouwen in WordPress

Overweeg je om een website te bouwen en zoek je naar de beste methode hiervoor? WordPress zou dan maar zo jouw ideale optie kunnen zijn. WordPress is het meest gebruikte platform voor websiteontwikkeling. Het functioneert als een gratis open-source Content Management Systeem (CMS), specifiek ontworpen om zzp’ers en ondernemers zoals jij de benodigde tools te leveren om een eigen website op te zetten, zelfs zonder programmeerkennis.

Wil jij hier alles over weten? Kom dan naar het gratis webinar: Website bouwen in WordPress

Wat gaat er gebeuren?

In dit webinar worden Stella Peperkoorn van Marketingcomponist en Janet Schouten van Business Shakers je gidsen voor het opzetten van je eigen WordPress website. Leer waar je moet beginnen, wat essentieel is, en de zaken waarnaar je dient uit te kijken wanneer je je website opzet.

De presentatoren:

Stella Peperkoorn, Marketingstrateeg en Webexpert

Janet Schouten, Zakelijk Coach en Eigenaar van diverse bedrijven

Over Stella Peperkoorn:
Stella Peperkoorn, expert in digitale marketing, is gespecialiseerd in de constructie van WordPress websites. Ze heeft 20 jaar werkervaring in de commerciële sector en heeft al meer dan 150 bedrijven geassisteerd met hun marketing-uitdagingen. Haar expertise omvat niet alleen website bouw, maar ook strategieën om meer klanten aan te trekken via hun website, denkend aan strategie, marketingplan, website, zoekmachine-optimalisatie, verhogen van conversieratio’s tot de website constructie.

Over Janet Schouten:
Janet Schouten, grondlegger van Business Shakers en een fervente zakelijke coach, bezit een rijkdom aan ervaring in marketing en ondernemerschap. Janet heeft diverse bedrijven gelanceerd en begrijpt uit haar persoonlijke ervaring hoe het bouwen van een WordPress website werkt. Ze is enthousiast om haar kennis met je te delen om je zo goed als mogelijk te assisteren.

Meld je nu aan!

Grijp deze kans om te leren van deze specialisten wat er nodig is om succesvol je eigen website te bouwen.

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!