Groei door met het
GROW membership

9

Creëer zichtbaarheid en claim je autoriteitspositie met o.a. artikelen in ons magazine en maar liefst 6 blogs op onze website

9

Inclusief tickets voor de Business Borrels en Groeiversneller livedagen zodat je waardevolle connecties opdoet

Grow with us

Zet je onderneming in de schijnwerpers en bouw een waardevol netwerk op met ons GROW membership!

Het avontuur dat ondernemen heet zit vol met uitdagingen, maar ook met belangrijke kansen. Veel ondernemers vinden het ondernemerschap soms ook best eenzaam, maar met het GROW membership, sta je er nooit alleen voor. Bij ons ben JIJ het stralende middelpunt! We bieden verschillende krachtige samenwerkingsvormen om je succes te vergroten. Onze missie is jou te empoweren, je ondernemerskracht te ontketenen en samen een sterk, duurzaam bedrijf op te bouwen. Samen duiken we diep in waar je nu staat, overwinnen we je obstakels en ontdekken we jouw groeimogelijkheden. Dit doen we een heel jaar lang, met vuur en vastberadenheid! Wij, Saskia en Nathalie, zijn twee doorgewinterde marketingmentoren die klaar staan om je bij elke stap te begeleiden en je te helpen om je doelen te bereiken.

Daarnaast helpen we je aan een enorme bak extra zichtbaarheid, o.a. door middel van artikelen in ons magazine met 2500 abonnees, en kun je via onze community jouw podium claimen als expert binnen jouw vakgebied. 

Het GROW membership is zoveel méér dan alleen een lidmaatschap. Het is een hechte, ondersteunende community, ontworpen om je op elk moment bij te staan, je doelen binnen handbereik te brengen en je bedrijf te laten bloeien. Of je nu net begint als ondernemer of al een ervaren professional bent, het GROW membership biedt de tools, het netwerk en de begeleiding die je nodig hebt om je volledige ondernemerskracht te ontdekken en te gebruiken.

Dit is geen business coachingstraject. We zorgen voor zichtbaarheid, een sterk netwerk en een haarscherpe focus. Daarom is ons GROW membership een perfecte aanvulling op een bestaand business coachingstraject.

Ben je klaar om je ondernemersreis te versnellen door je zichtbaarheid en je netwerk te vergroten? Meld je vandaag nog aan voor het GROW membership!

Join the community!

Premium

De voordelen van het GROW membership

Toegang tot een kwalitatief besloten netwerk

Sluit je aan bij ons exclusieve netwerk van gelijkgestemde ondernemers. Ontdek de kracht van samenwerken en het delen van ervaringen.
Ter waarde van € 388,-

Shine in het magazine

Ieder kwartaal ontvang je het #BWNL magazine in je digitale inbox. Hier mag je ook een artikel + foto voor aanleveren, zodat je jouw zichtbaarheid onder onze 2500 abonnees vergroot.
Ter waarde van €575,-

Meer zichtbaarheid

Verhoogde zichtbaarheid: Promoot jezelf en je expertise met maar liefst 6 publicaties per jaar op onze website  zodat je super zichtbaar bent, je autoriteit claimt en vindbaar bent via Google!
Ter waarde van € 300,-

Tickets voor alle BusinessBorrels

Kom 6 keer per jaar live netwerken tijdens onze inmiddels bekende tweemaandelijkse BusinessBorrels zodat je diepere connecties kunt maken.
Ter waarde van €270,-

10 online brainstormsessies

Doe mee aan tien online brainstormsessies waarin we samen ideeën uitwisselen, uitdagingen aanpakken en groeikansen ontdekken.
Ter waarde van €500,-

Vergroot je podium

We bieden je de mogelijkheid een masterclass te verzorgen voor onze volledige community van honderden vrouwelijke ondernemers zodat jij je podium kunt vergroten en je expertstatus claimt.
Ter waarde van € 600,-

Jouw evenement krijgt aandacht

Klaar om in de spotlights te staan? Benut onze kalender en zet maar liefst 6 keer je eigen evenement, training of cursus in de schijnwerpers voor al onze leden. Zie het als jouw eigen digitale megafoon, waarmee je jouw bereik in één klap enorm vergroot. Voel de adrenaline als je nieuwe klanten aantrekt en je business ziet bloeien. Zet jezelf in de kijker, knal door die groeigrens heen en trek vandaag nog nieuwe klanten aan!
Ter waarde van € 450,-

Een knallende eerste indruk

Je krijgt een volledig aanpasbaar profiel, inclusief links naar jouw social media kanalen, binnen ons besloten netwerk van honderden vrouwelijke ondernemers.

4 keer per jaar toegang tot onze livedag: de Groeiversneller

Bij ons krijg je de mogelijkheid om te brainstormen, kennis te delen en nieuwe inspiratie op te doen. Nathalie en Saskia, beide met meer dan 20 jaar aan marketing- en ondernemerservaring, staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden.
Ter waarde van €388,-

Korting op andere evenementen

Naast de tickets voor de BusinessBorrels en Groeiversnellers krijg je ook korting op alle overige netwerkevenementen die we organiseren.

Je hoeft het niet alleen te doen

Ondernemerschap kan een eenzame reis lijken, maar dat hoeft het niet te zijn. Bij Business Women Nederland begrijpen we dat kracht schuilt in samenwerken en ideeën delen. Ons GROW Membership biedt jou de kans om je te omringen met gelijkgestemde ondernemers. Samen brainstormen we, delen we ervaringen en ontdekken we nieuwe wegen naar succes. In deze community vind je niet alleen ondersteuning, maar ook de brandstof voor jouw ondernemerschap. We doen het samen. Doe mee en ervaar de kracht van gezamenlijke groei.

Daarnaast zijn wij jouw podium. Wij zorgen voor meer zichtbaarheid van jouw onderneming en helpen je je autoriteitspositie te claimen.

De investering voor dit gouden netwerk en podium is slechts €92,50 per maand. Betaal je ineens voor het hele jaar, dan krijg je natuurlijk een leuke korting!

FAQ

Hoe helpt Business Women Nederland mij aan meer zichtbaarheid?

Sinds 2018 zetten wij al vrouwelijke ondernemers in de spotlight. Inmiddels hebben we een flink bereik opgebouwd op onze verschillende social media kanalen (o.a. Instagram: 14.400, Facebookcommunity 4.000 en eigen besloten netwerk 1.000) en trekt onze website maandelijks duizenden bezoekers. 

Wanneer zijn de online sessies? En kan ik deze terugkijken?

De online brainstormsessies vinden op maandagochtenden plaats. De exacte data komen in de besloten community te staan. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen paniek, we stellen altijd een replay beschikbaar. Je kunt vooraf je vragen insturen dan beantwoorden we deze tijdens de sessie voor je. Zodat je dit achteraf in de replay terug kunt kijken.

Wat gaan we doen tijdens de Groeiversnellers en wanneer zijn ze?

Tijdens de Groeiversnellers neem je je laptop mee en ga je, samen met een groep gelijkgestemden, werken AAN je bedrijf. Er is genoeg tijd om met elkaar te brainstormen en te sparren. Zodat je vol inspiratie weer verder gaat met ge groei van je bedrijf. Wij  zorgen voor een heerlijke lunch, snacks en drankjes. Zodat jij je alleen maar met je business bezig hoeft te houden.

Hoeveel ondernemers zijn er tijdens een Groeiversneller?

De Groeiversnellers werken het beste met een wat kleinere club. We hebben op dit moment plek voor 8 ondernemers. Blijkt dat we meer ruimte nodig hebben dan gaan we op zoek naar een nieuwe locatie of plannen we meer dagen in.

Poeh, er zit wel veel in het membership. Wat als ik niet overal bij kan zijn?

In dit membership hebben we werkelijk alles gestopt wat we ook maar te bieden hebben. Aan jou de keuze om te bepalen wat jij nodig hebt! Als eigen baas mag je zelf immers kiezen. En is het aan jou om te kijken waar je gebruik van maakt. De onlinesessies nemen we op en zijn altijd terug te kijken. 

Ik kan zelf niet naar de borrel, mag ik mijn ticket aan iemand anders geven?

In jouw membership zit de mogelijkheid om in een jaar 3 keer aan te sluiten bij een Borrel. Mocht je zelf niet kunnen óf iemand anders deze Borrel gunt dan mag je jouw ticket overdragen. Laat dit dan wel vooraf aan ons weten zodat wij dit ook weten en goed bij kunnen houden. 

Hoe lang duurt het membership?

Het membership ga je aan voor een jaar, niet een kalenderjaar maar 12 maanden. Dit omdat wij geloven dat je dan echt het meeste uit je netwerk kan halen en wij je ook alles kunnen geven voor de groei van jouw bedrijf! 

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

Heb je een andere vraag over het Grow membership? Mail ons dan even. We proberen op werkdagen binnen 24 uur te reageren. Je kunt ons mailen via info@businesswomennederland.nl

Kan ik de kosten aftrekken van de Belasting?

Ja, als je ondernemer bent kun je de kosten aftrekken.  Het zijn kosten die je maakt voor je bedrijf. 

Word vandaag nog lid van het GROW membership en begin jouw groeireis

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!