Healthy Consults

Wie ben je?

Ik ben Ingrid van den Bogaert 51 jaar. Woon samen met Simon en onze hond Figo. We hebben een samengesteld gezin met drie kinderen die allemaal op zichzelf wonen. De oudste twee hebben zelf kinderen en dat maakt mij oma. En ja alle clichés zijn waar rondom oma worden hihi. Te leuk!

Ik ben sinds vorig jaar weer actief in mijn business nadat ik hier eerst mee stopte vanwege de gedachte dat ik geen business kon draaien op hoofdzakelijk online meetings! Dat kan dus wel!

Ik begeleid nu online de leukste ondernemende lieve vrouwen naar een gezondere en betere versie van zichzelf. Hormoon proof. Hormonen die niet in balans zijn veroorzaken meer dan je lief is en dat hoeft helemaal niet. Dit is dan ook mijn missie om vrouwen te laten voelen dat het anders kan zijn door aanpassen leefstijl.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik heb altijd meegewerkt in ondernemingen van mijn man. Daarnaast had ik een praktijk voor sportmassage en werkte als leefstijl coach met de focus op afvallen.  Resultaten boeken en doelen behalen. Nu 8 jaar later weet ik dat er meer en intensievere begeleiding nodig is om je resultaten om te zetten in een leefstijl balans.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin dus ondernemen is eigenlijk iets vanzelfsprekends in mijn geval. Mijn aandacht ging altijd al uit naar het menselijk lichaam. Body & Mind. Ik ben hiervoor op mijn 40ste  in de studieboeken gedoken. Van sportmasseur naar leefstijlcoach.

Het was een droom om mijn business online te kunnen doen. Ik zag alleen nog niet hoe en in mijn beleving onmogelijk. Tot ik ook deze beren op de weg overwon. En zie daar. Ik heb een online leefstijl business. Het leefstijl traject duurt 3 maanden en ergens zie ik nu ook dat op locatie afspreken ook tot de mogelijkheden behoort. Samen boodschappen doen en binnen een uurtje weet jij de beste keuzes te maken binnen het grote aanbod in de supermarkt.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Om dit goed te kunnen blijven monitoren heb ik zelf ook een coach. Het is zo fijn om mezelf te zien groeien in alles wat onmogelijk leek voor mij. Omdat ik graag kwaliteit lever, in goed contact wil staan met mijn klanten en daarnaast mijn andere activiteiten wil onderhouden werk ik met een maximaal aantal per traject van 3 maanden.  Dan kan ik de aandacht geven die nodig is en uitlopen in mijn agenda zonder dat een andere klant hiervoor tijd inlevert.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Ik hou van het universum, mindset en dromen met twee voeten in de klei dus goed geaard vanuit zelfliefde en veiligheid. Dat is wat ik doorgeef en jou meegeef als je werkt aan je leefstijl. Het moet werken voor jou binnen jouw leven in veiligheid en zelfliefde. Hormonen hou je niet voor de gek.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Binnen het online ondernemen is de interactie met mensen anders. Vele komen kijken in je online winkel/leven maar je hebt met de meeste geen (non) verbale interactie. Met andere woorden feedback of reacties. Dat heb ik echt onderschat. Zeker toen ik nog geen klanten had. Daar moet ik aan blijven werken. De aandacht online heb ik maar een milliseconde. Die heb ik zwaar onderschat.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Dan had ik eerder een coach in de hand genomen voor mezelf.

Wat is je toekomstvisie?

Mijn toekomst visie is dat er over 3 maanden een hoop vrouwen balen dat ze vandaag niet begonnen zijn met hun leefstijl traject. Uiteindelijk realiseer je jezelf dat tijd nooit in te halen is.

Contactpersoon

Ingrid van den Bogaert

Onderneming

Healthy consults

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!