High tea @ Skybar SIXX

Voor vrouwelijke ondernemers

9

Voor ambitieuze onderneemsters die "the sky is the limit" als hun motto zien en weten dat door met gelijkgestemden te masterminden hun bedrijf exponentieel kan groeien.

9

13 januari 2024

Exclusieve groep van max 30 onderneemsters.
Op een top locatie: Skybar SIXX bevindt zich op de 16e etage van
het Van  Der Valk Tiel.

9

Inclusief heerlijke hapjes, drankjes en natuurlijk waardevolle connecties!

Verbind

Een goed netwerk is goud waard

2024 is van start. Het is tijd om te stralen! Versterk je netwerk, ontdek groeimogelijkheden en vier jouw bruisende ondernemersgeest tijdens onze inspirerende High Tea, exclusief ontworpen voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers zoals jij.

Als je een groep vrouwelijke ondernemers samenbrengt, ontstaan er prachtige dingen: inspiratie, ondersteuning bij zakelijke uitdagingen en waardevolle leermomenten. In ondernemen is samenwerking dé sleutel tot succes. Als vrouwelijke ondernemers bijten we van ons af, vinden we nieuwe klanten, vergroten we ons bereik en vergroten we onze zichtbaarheid door het creëren en onderhouden van sterke netwerken.

Daarom organiseren wij een inspirerende bijeenkomst van vrouwelijke ondernemers. Stel je voor: een kamer gevuld met stralende, zelfverzekerde vrouwelijke ondernemers die hun krachten bundelen om elkaar op te tillen naar nieuwe hoogtes. Dit is wat je kunt verwachten bij onze exclusieve High Tea: een veilige en inclusieve ruimte waar we elkaar inspireren, uitdagen en ondersteunen.

Onze High Tea is een kans om je te verbinden met andere vrouwelijke leiders die net zo gepassioneerd en gedreven zijn als jij. Gezamenlijk leren we van elkaars ervaringen en ontvang je wellicht zelfs waardevolle steun.

Laat je omringen door een krachtig netwerk van gelijkgestemde vrouwen en ontdek samen hoe netwerken je bedrijfsgroei stimuleert en je zichtbaarheid vergroot. Samen zijn we onverslaanbaar – laten we groeien en bloeien!

Waar wacht je nog op? Verrijk jouw netwerk, leer, groei en vier jouw ondernemerschap samen met andere stralende vrouwelijke leiders! Meld je aan voor onze exclusieve High Tea. 

Join the community!

Ontmoet en groei

Niet bekend, is niet gekozen

Want als ze je niet kennen dan kunnen ze ook niet voor je kiezen. Wij geloven dat een kwalitatief goed netwerk voor groter zakelijk succes zorgt omdat je elkaar verder kunt helpen door bijvoorbeeld elkaar te inspireren en door te masterminden. En hoe fijn is het om dat onder het genot van een heerlijke high tea op een exclusieve locatie te doen. Door te verbinden en gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring kunnen er ongekende mogelijkheden ontstaan. 

Misschien ontmoet je wel je toekomstige zakenpartner, net zoals wij elkaar bij een online netwerkevent ontmoetten. Of wellicht een hele toffe businessbuddy waarmee je kunt sparren om nog sneller door te groeien? Of misschien wel je toekomstige klant?

Exclusief

Dit gaan we doen

High tea-en op hoog niveau. Letterlijk

Om 14:00 uur ontmoeten wij elkaar op de bovenste verdieping van het Van Der Valk Hotel in Tiel: daar bevindt zich Skybarr SIXX welke speciaal voor ons wordt getransformeerd tot een high tea locatie. De skybar heeft een 360 graden panoramisch uitzicht over de hele regio, ligt op een hoogte van 53 meter en is het hoogste gebouw van de omgeving.

Natuurlijk gaan we genieten van al het lekkers dat er op tafel staat, maar we gaan ook echt verdiepend met elkaar in gesprek met het doel elkaar verder te helpen. Om 17:00 uur keer je huiswaarts met nieuwe inzichten en nieuwe connecties. En wie weet wat die inzichten en connecties jou in 2024 allemaal gaan brengen!

Kwaliteit

Oprechte connecties

Bij Business Women Nederland geloven we in oprechte connecties. Daarom ligt de focus tijdens al onze netwerkevents altijd eerst op het maken van een persoonlijke connectie, want wij weten inmiddels dat daar de meest waardevolle samenwerkingen uit komen. Doordat we ons richten op de kwaliteit van de connecties kunnen we erop vertrouwen dat er ook voor jou waardevolle contacten tussen de deelnemers zitten.

Kom ook je netwerk vergroten én waardevolle inzichten opdoen!

13 januari 2023 van 14:00-17:00

9

Ontmoet gelijkgestemden

9

Masterminden met gelijkgestemden

9

Doe nieuwe inzichten op

9

€5,- korting voor PREMIUM members

Meld je nu aan!

High tea @ Skybar SIXX

€99,- excl. btw.

Het was top geregeld en het was laagdrempelig. Bij de volgende editie ben ik ook erbij, Dankjewel voor de afgelopen dagen, ik heb al leuke contacten aan overgehouden.

Florence

Ik vond het oprecht enorm leuke dagen. Korte en leuke opdrachten. Ik had mijn pitch al wel staan, maar om er nog een keer mee bezig te zijn. Ik merkte dat ik er ook weer energie van krijg om weer even met je visie bezig te zijn. En de laatste dag met z’n allen in Zoom was ook zeker een toegevoegde waarde. Je voelde meteen connectie met iedereen. Vond het zelfs jammer dat ik niet meer mensen heb gesproken haha. Gewoon om te verbinden. De mensen die ik heb gesproken in de break out room ben ik nu ook mee gelinkt op social media. Erg leuk. Dus ja, weinig opmerkingen eigenlijk!

Gracia

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!