Mastermind High tea

Voor vrouwelijke ondernemers

9

Voor ambitieuze onderneemsters die "the sky is the limit" als hun motto zien en weten dat door met gelijkgestemden te masterminden hun bedrijf exponentieel kan groeien.

9

1 oktober 2024

Exclusieve groep van max 50 onderneemsters.
Locatie: Amsterdam

9

Thema : Internationaal ondernemen. In samenwerking met RVO.
3 experts om mee te sparren en je kennis te vergroten. 

9

Inclusief heerlijke hapjes, thee en natuurlijk
waardevolle connecties!

Verbind

Een goed netwerk is goud waard

Versterk je netwerk, ontdek groeimogelijkheden en doe inspiratie op tijdens onze Mastermind High Tea, exclusief voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers zoals jij.

Als je een groep vrouwelijke ondernemers samenbrengt, ontstaan er prachtige dingen: inspiratie, ondersteuning bij zakelijke uitdagingen en waardevolle leermomenten. In ondernemen is samenwerking dé sleutel tot succes. We kunnen onze ups & downs delen met gelijkgestemden, vinden nieuwe klanten, vergroten ons bereik en onze zichtbaarheid door het creëren en onderhouden van sterke netwerken.

Daarom organiseren wij deze Mastermind High Tea. Want, stel je eens voor: een luxe skybar vol met andere, succesvolle vrouwelijke ondernemers die hun krachten bundelen om elkaar naar nieuwe hoogtes te tillen. We zorgen voor een veilige en inclusieve ruimte waar we elkaar inspireren, uitdagen en ondersteunen.

Kom tijdens de Mastermind High Tea in contact met gelijkgestemden en ga in gesprek over thema’s als opschalen, innovatie, money mindset en meer. Natuurlijk allemaal onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes :).

Deze Mastermind High Tea is speciaal bedoeld voor ondernemers die de opstartfase inmiddels achter zich hebben liggen en toe zijn aan gesprekken met ondernemers die dezelfde uitdagingen tegenkomen.

Join the community!

Ontmoet en groei

Het gaat niet om wie je bent,
maar om wie je kent

Want als ze je niet kennen dan kunnen ze ook niet voor je kiezen. Wij geloven dat een kwalitatief goed netwerk voor groter zakelijk succes zorgt omdat je elkaar verder kunt helpen door bijvoorbeeld elkaar te inspireren en door te masterminden. En hoe fijn is het om dat onder het genot van een heerlijke high tea op een exclusieve locatie te doen. Door te verbinden en gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring kunnen er ongekende mogelijkheden ontstaan. 

Misschien ontmoet je wel je toekomstige zakenpartner, net zoals wij elkaar bij een online netwerkevent ontmoetten. Of wellicht een hele toffe businessbuddy waarmee je kunt sparren om nog sneller door te groeien? Of misschien wel je toekomstige klant?

Exclusief

Dit gaan we doen

High tea-en op hoog niveau.

Om 14:00 uur ontmoeten wij elkaar op de locatie voor deze mastermind high tea.

Natuurlijk gaan we genieten van al het lekkers dat er op tafel staat, maar we gaan ook echt verdiepend met elkaar in gesprek met het doel elkaar verder te helpen. Om 17:00 uur keer je huiswaarts met nieuwe inzichten en nieuwe connecties. En wie weet wat die inzichten en connecties jou in 2024 allemaal gaan brengen!

Kwaliteit

Oprechte connecties

Bij Business Women Nederland geloven we in oprechte connecties. Daarom ligt de focus tijdens al onze netwerkevents altijd eerst op het maken van een persoonlijke connectie, want wij weten inmiddels dat daar de meest waardevolle samenwerkingen uit komen. Doordat we ons richten op de kwaliteit van de connecties kunnen we erop vertrouwen dat er ook voor jou waardevolle contacten tussen de deelnemers zitten.

Kom ook je netwerk vergroten én waardevolle inzichten opdoen!

1 oktober 2024 van 14:00-17:00

9

Ontmoet gelijkgestemden

9

Masterminden met gelijkgestemden

9

Doe nieuwe inzichten op

9

€5,- korting voor members

Meld je nu aan!

Mastermind High tea @ Amsterdam

€99,- excl. btw.

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!