Memberships

Word lid van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

9

Bouw aan een waardevol netwerk voor meer zakelijk succes

9

Vergroot je zichtbaarheid en zet je business in de spotlights

9

Doe nieuwe kennis op en groei door

1600+ members     2700+ magazine abonnees

Get inspired

Omdat we samen zoveel sterker staan

Je bent ondernemer omdat je een enorme berg passie hebt voor jouw dienst of product. Het succes en het laten slagen van jouw bedrijf voelt bijna als je levensmissie.

Je weet ook dat het hebben van een goed netwerk één van de voorwaarden is voor een sterke business. En dat wij als vrouwelijke ondernemers zoveel van elkaar kunnen leren.

Wil je andere ondernemers ontmoeten? Wil je een fijne community om je heen en samen werken aan de groei van je bedrijf, online en offline?
Lees dan even verder.

Join the community!

Nog maar een aantal generaties geleden was het voor vrouwen heel ongewoon om te kiezen voor het ondernemerschap. Hoe mooi is het dat we steeds vaker voor ons eigen geluk en onze eigen vrijheid kiezen? Het ondernemerschap is dan ook steeds vaker het gekozen pad voor vrouwen, met een explosieve groei van het aantal vrouwelijke ondernemers sinds 2020.

Helaas worden vrouwelijke ondernemers nog lang niet altijd overal serieus genomen. Misschien is jou ook wel eens gevraagd hoe het met je bedrijfJE gaat? Dat maakt dat het ondernemerschap soms ook best eenzaam kan zijn. Daarom hebben wij besloten om de vrouwelijke ondernemers in Nederland een podium te bieden én om ze met elkaar in verbinding te brengen.

Want laten we eerlijk zijn: als je een groep vrouwen bij elkaar zet die elkaar echt verder willen helpen dan gebeuren er magische dingen.

Voor wie zijn onze memberships bedoeld?

9

Voor ondernemers die begrijpen dat je alleen snel gaat, maar samen verder komt

9

Voor ondernemers die vanuit een oprechte verbinding willen bouwen aan een waardevol netwerk en dus een succesvoller bedrijf

Join us

Dit zijn onze memberships

Wil je in contact komen met andere vrouwelijke ondernemers, zodat je een waardevol netwerk om je heen bouwt? Wil je gebruik maken van ons podium en jezelf als expert neerzetten? Word dan lid van ons online én offline netwerk voor vrouwelijke ondernemers.

3 memberships voor meer zakelijk succes

Welke past bij jou?

SPRINT

Dit membership biedt vrouwelijke ondernemers een krachtig platform voor groei. Met een exclusief netwerk, veel online zichtbaarheid, kennisdeling én maandelijkse masterclasses, versnelt het SPRINT Membership jouw ondernemerssucces en kom je in contact met gelijkgestemden.

GROW

Het GROW Membership is meer dan alleen een lidmaatschap – het is een betrokken, ondersteunende community ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te laten bloeien. Met het GROW Membership verwelkomen we je ook graag bij al onze BusinessBorrels en Groeiversnellers.

LEAD

Het LEAD Membership is speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers die al door het omzetplafond van €75.000,- zijn gebroken. Deze krachtige vrouwen zijn klaar voor de volgende stap in hun groei en verlangen naar een community van gelijkgestemden die hun ambities delen. Daarnaast pakken zij het ultieme podium binnen BWNL.

What’s in it?

SPRINT komt met…

Als niemand weet wie je bent en wat je doet zul je nooit een succesvol bedrijf opbouwen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee vrouwelijke ondernemers worden geconfronteerd. Daarom hebben we het SPRINT membership ontworpen, speciaal voor jou. Wij geven je het netwerk, het podium en de kennis die je nodig hebt om je onderneming naar het volgende niveau te brengen. 

9

Bouw aan een kwalitatief netwerk

Je krijgt direct toegang tot onze besloten netwerkomgeving waar je jouw profiel kunt personaliseren en de andere members kunt ontmoeten.

9

Doe nieuwe kennis op die je helpt een succes van jouw bedrijf te maken

In onze besloten netwerkomgeving vind je iedere maand een nieuwe masterclass zodat je de juiste vaardigheden ontwikkelt om door te groeien.

9

Vergroot je online zichtbaarheid

We publiceren 3 artikelen of blogs op onze website en delen deze op onze socials en in onze nieuwsbrief.

9

Spar met je collega-ondernemers tijdens onze brainstormsessies

In 10 online brainstormsessies ga je in gesprek met de andere members over thema’s als marketing, mindset & meer. 

9

Organiseer je een evenement, cursus of training?

Dan zetten wij deze graag op onze evenementenkalender. Ook delen we hem op onze socials.

9

En verder...

Ontvang je ieder kwartaal het #BWNL magazine en krijg je korting op de tickets van al onze evenementen.

GROW komt met…

Het avontuur dat ondernemen heet zit vol met uitdagingen, maar ook met belangrijke kansen. Veel ondernemers vinden het ondernemerschap soms ook best eenzaam, maar met het GROW membership, sta je er nooit alleen voor. Bij ons ben JIJ het stralende middelpunt! We bieden verschillende krachtige samenwerkingsvormen om je succes te vergroten. Onze missie is jou te empoweren, je ondernemerskracht te ontketenen en samen een sterk, duurzaam bedrijf op te bouwen. Samen duiken we diep in waar je nu staat, overwinnen we je obstakels en ontdekken we jouw groeimogelijkheden.

Dit is geen business coachingstraject. We zorgen voor zichtbaarheid, een sterk netwerk en een haarscherpe focus. Daarom is ons GROW membership een perfecte aanvulling op een bestaand business coachingstraject.

9

Je krijgt alles uit SPRINT & meer!

In dit membership combineren we online met offline netwerken én krijg je een mooi podium om jezelf als expert neer te zetten.

9

Met je bedrijf in het magazine

Ieder kwartaal verschijnt er een nieuwe editie van het #BWNL magazine en het leuke is: jij staat erin! Je mag voor ieder magazine een foto met een artikel aanleveren.

9

Meer bekendheid voor jouw evenementen, cursussen of trainingen

We delen niet 1, maar 6 van jouw evenementen, cursussen of trainingen op onze kalender en socials.

9

Jij als expert

Met dit membership geven we je graag nog een extra podium door de mogelijkheid te bieden een masterclass voor onze members te verzorgen.

9

Tickets voor evenementen

Bij het GROW membership zitten tickets voor al onze BusinessBorrels en Groeiversneller livedagen inbegrepen. Dat zijn maar liefst 10 live evenementen om nog betere connecties te maken.

LEAD komt met…

Het LEAD membership is speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers die al door het omzetplafond van €75.000,- is gebroken. Jij weet hoe het is om een bedrijf te runnen, of je nu diensten aanbiedt of producten verkoopt. Je hebt hele toffe klanten en maakt impact met wat je doet. En toch merk je ook dat  niet altijd vlekkeloos gaat. Dan is het super fijn om je te omringen met andere ambitieuze vrouwen die net als jij genieten van succes en graag toffe vrouwen om zich heen hebben als het even wat minder gaat.  

9

Je krijgt alles uit SPRINT & GROW en meer!

Dit is ons ultieme media- en netwerkpakket waarmee je écht next level gaat.

9

4 Mastermindsessies

Tijdens deze mastermindsessies ga je in gesprek met ondernemers die ook door het omzetplafond van €75.000,- zijn gebroken. 

9

Een fotoshoot + interview in ons magazine

We nodigen je uit voor een professionele fotoshoot waarna je 5 foto’s krijgt die je ook zelf mag gebruiken. 2 van deze foto’s gebruiken we bij jouw interview in ons magazine.

9

Banner op onze website

We brengen jouw bedrijf onder de aandacht bij onze duizenden websitebezoekers door een banner die naar jouw website linkt te plaatsen.

9

Extra online zichtbaarheid

We plaatsen maar liefst 8 artikelen of blogs op onze website en delen deze op onze socials en in onze nieuwsbrief.

Over ons

Maak kennis met Nathalie en Saskia

Wij zijn Saskia van Wolferen (links) en Nathalie Krom (rechts), trotse eigenaren van Business Women Nederland. Wij geloven dat netwerken één van de makkelijkste manieren is om met een klein budget aan marketing te doen. Door oprechte connecties aan te gaan met gelijkgestemden bouw je aan je zichtbaarheid en zorg je ervoor dat je onthouden wordt. Ons motto is dan ook:

Leave a little sparkle wherever you go!

Liefs, Saskia en Nathalie

Memberships

Een overzicht

SPRINT

9

Bouw aan een kwalitatief netwerk met toegang tot onze besloten netwerkomgeving waarin je een eigen profiel krijgt, inclusief links naar je website & socials.

9

Promoot jezelf en je expertise met maar liefst 3 publicaties per jaar op onze website, nieuwsbrief en socials.

9

Doe nieuwe kennis op die je helpt een succes van jouw bedrijf te maken met onze maandelijkse masterclasses.

9

Doe mee aan tien online brainstormsessies waarin we samen ideeën uitwisselen, uitdagingen aanpakken en groeikansen ontdekken.

9

Zet je eigen evenement, training of cursus in de schijnwerpers voor al onze leden.

9

Korting op de tickets van al onze verschillende netwerkevents zodat je ook live aan een waardevol netwerk kunt bouwen.

9

Ontvang ieder kwartaal ons #BWNL magazine en doe nieuwe inspiratie op.

De focus van dit membership ligt op online netwerken en het vergroten van jouw online zichtbaarheid. De totale waarde van dit membership ligt op €1.463,-.

BONUS: Inclusief 1 ticket voor één van onze BusinessBorrels in Utrecht (t.w.v. €45,-).

Investering: €288,- voor een heel jaar netwerken & zichtbaarheid. Betaling in termijnen is mogelijk.

GROW

9

In dit membership zit alles van SPRINT, plus:

9

Artikelen in het #BWNL magazine, zodat je jouw zichtbaarheid onder onze 2700 abonnees vergroot.

9

Creëer zichtbaarheid en claim je autoriteitspositie met maar liefst 6 blogs op onze website, socials en nieuwsbrief.

9

We plaatsen met alle liefde 6x een evenement, cursus of training op onze kalender en socials.

9

We bieden je de mogelijkheid een masterclass te verzorgen voor onze volledige community van honderden vrouwelijke ondernemers zodat jij je podium kunt vergroten en je expertstatus claimt.

9

Inclusief tickets voor de Business Borrels (6x per jaar) en Groeiversneller livedagen (4x per jaar) zodat je waardevolle connecties opdoet.

Met dit membership bieden we alles wat je nodig hebt om next level te gaan. Online netwerken & zichtbaarheid, maar ook de mogelijkheid om jezelf als expert neer te zetten. De totale waarde van dit membership ligt op €3.671,-.

Investering: €1.000,- voor een heel jaar netwerken, zichtbaarheid & autoriteit. Betaling in termijnen is mogelijk.

LEAD

9

In dit membership zit alles van SPRINT en GROW, plus:

9

High Level Mastermindsessies: Stel je businessvragen en ontvang feedback van experts en gelijkgestemden.

9

Een professionele fotoshoot en interview in ons magazine voor jouw bedrijfsverhaal.

9

Een banner op onze website, zodat je in 1 klap onder de aandacht bent van duizenden ondernemende vrouwen.

9

Geen 6, maar 8 publicaties van artikelen of blogs op onze website, socials en nieuwsbrief!

Dit is ons ultieme membership, waarin we echt alles wat we te bieden hebben gebundeld tot één groot media- en netwerkpakket. De totale waarde van dit membership ligt op €4.862,-.

Investering: €2.500,- voor een heel jaar masterminden & continue zichtbaarheid. Betaling in termijnen is mogelijk.

Vragen?

F.A.Q.

Wanneer zijn de online sessies? En kan ik deze terugkijken?

De online brainstormsessies vinden op maandagochtenden plaats. De exacte data komen in de besloten community te staan. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen paniek, we stellen altijd een replay beschikbaar. Je kunt vooraf je vragen insturen dan beantwoorden we deze tijdens de sessie voor je. Zodat je dit achteraf in de replay terug kunt kijken.

Wanneer en waar zijn de BusinessBorrels?

We organiseren onze BusinessBorrels in of rondom Utrecht, lekker centraal gelegen dus!

Dit zijn de data voor onze BusinessBorrels in 2024:
31 januari
27 maart
29 mei
25 september
27 november

Hoe lang duurt het membership?

Het membership ga je aan voor een jaar, niet een kalenderjaar maar 12 maanden. Dit omdat wij geloven dat je dan echt het meeste uit je netwerk kan halen en wij je ook alles kunnen geven voor de groei van jouw bedrijf!

Hoe helpt Business Women Nederland mij aan meer zichtbaarheid?

Sinds 2018 zetten wij al vrouwelijke ondernemers in de spotlight. Inmiddels hebben we een flink bereik opgebouwd op onze verschillende social media kanalen (o.a. Instagram: 14.500, Facebookcommunity 4.800 en eigen besloten netwerk 1.600) en trekt onze website maandelijks duizenden bezoekers. 

Wat gaan we doen tijdens de Groeiversnellers en wanneer zijn ze?

Tijdens de Groeiversnellers neem je je laptop mee en ga je, samen met een groep gelijkgestemden, werken AAN je bedrijf. Er is genoeg tijd om met elkaar te brainstormen en te sparren. Zodat je vol inspiratie weer verder gaat met ge groei van je bedrijf. Wij  zorgen voor een heerlijke lunch, snacks en drankjes. Zodat jij je alleen maar met je business bezig hoeft te houden. De Groeiversneller wordt 4x per jaar georganiseerd.

Poeh, er zit wel veel in het membership. Wat als ik niet overal bij kan zijn?

In deze memberships hebben we werkelijk alles gestopt wat we ook maar te bieden hebben. Aan jou de keuze om te bepalen wat jij nodig hebt! Als eigen baas mag je zelf immers kiezen. En is het aan jou om te kijken waar je gebruik van maakt. De onlinesessies nemen we op en zijn altijd terug te kijken. 

Kan ik de kosten aftrekken van de Belasting?

Ja, als je ondernemer bent kun je de kosten aftrekken.  Het zijn kosten die je maakt voor je bedrijf. 

Waarom is er voor het LEAD membership een instapdrempel?

Omdat iemand die net gestart is met hele andere uitdagingen zit dan iemand die al jaren ondernemer is, hebben we besloten om een instapeis voor dit membership in te stellen. Zo zorgen we voor een select groepje ondernemers dat op een hoog niveau met elkaar kan masterminden.

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

Mail ons dan even. We proberen op werkdagen binnen 24 uur te reageren. Je kunt ons mailen via info@businesswomennederland.nl

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!