Ga voor next level met ons LEAD Membership

9

Exclusieve voordelen van het LEAD Membership:

9

High Level Mastermindsessies

Stel je businessvragen en ontvang feedback van experts en gelijkgestemden.

9

Persoonlijke spotlight

Profiteer van een professionele fotoshoot en interview in ons magazine voor jouw bedrijfsverhaal.

9

Zichtbaarheid

Bereik een groot publiek met en pak je podium. Geef een masterclass in onze community, blog op onze website en meer! 

Take the lead

Neem de leiding in jouw ondernemerschap met het LEAD membership

 Het LEAD membership is speciaal ontworpen voor jou, vrouwelijke ondernemer, die al door het omzetplafond van €75.000,- is gebroken. Jij weet hoe het is om een bedrijf te runnen, of je nu diensten aanbiedt of producten verkoopt. Je hebt hele toffe klanten en maakt impact met wat je doet. En toch merk je ook dat  niet altijd vlekkeloos gaat. Dan is het super fijn om je te omringen met andere ambitieuze vrouwen die net als jij genieten van succes en graag toffe vrouwen om zich heen hebben als het even wat minder gaat.  

Waarom het “Lead” membership?

Ondernemerschap kan echter soms eenzaam voelen, maar in deze Mastermind sta je er nooit alleen voor. In deze Mastermind verzamelen we vrouwen die snappen dat samenwerken je verder brengt dan alleen. Door elkaar te versterken, kom je verder – en met het Lead Membership is er een schat aan kennis en ervaring om uit te putten. 

Met het LEAD membership:

  • Netwerk je op topniveau met toegang tot een exclusief netwerk van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers die, net als jij, vastberaden zijn om de top te bereiken.
  • Bouw je aan een sterk bedrijf en ontvang en deel je kennis met ons volledige netwerk.
  • Ga je voor maximale zichtbaarheid en sta je in ons magazine met ruim 2.500 abonnees, geef je masterclasses  en heb je als eerste de mogelijkheid om te spreken op onze events.

Een blik op de toekomst

Met het LEAD membership open je de deur naar een toekomst met een nog grotere klantenkring, een sterker netwerk, en bovenal meer vrijheid. Je bent in staat zijn om je bedrijf te laten groeien zonder in te leveren op de kwaliteit van je leven. Ervaar een bloeiend bedrijf en de vrijheid om te genieten van de vruchten van je werk.

Join the community!

Exclusive

Wat biedt het LEAD membership?

Mastermindsessies

6 online High Level Mastermindsessies per jaar, zodat jij op jouw niveau je businessvraag kunt stellen en input krijgt
Ter waarde van € 795,-

Masterminddagen

4 Masterminddagen op ons kantoor, hier omring jij je met andere succesvolle vrouwen en leg jij je businessvraag neer zodat je  in een veilige omgeving jouw next level kan uitdenken en uitwerken.
Ter waarde van € 995,-

Toegang tot een kwalitatief besloten netwerk

Sluit je aan bij ons exclusieve netwerk van gelijkgestemde ondernemers. Ontdek de kracht van samenwerken en het delen van ervaringen.
Ter waarde van € 388,-

Shine in het magazine

Ieder kwartaal ontvang je het #BWNL magazine in je digitale inbox. Hier mag je onderdeel van zijn met een interview, en we plannen hiervoor ook een fotoshoot. Zodat je jouw zichtbaarheid onder onze 2.500 abonnees vergroot.
Ter waarde van €575,-

 

Meer zichtbaarheid

Verhoogde zichtbaarheid: Promoot jezelf en je expertise met maar liefst 8 publicaties per jaar op onze website  zodat je super zichtbaar bent, je autoriteit claimt en vindbaar bent via Google!

Ter waarde van € 500,-

Vergroot je podium

We bieden je de mogelijkheid een masterclass te verzorgen voor onze volledige community van honderden vrouwelijke ondernemers zodat jij je podium kunt vergroten en je expertstatus claimt.
Ter waarde van € 600,-

Jouw evenement krijgt aandacht

Klaar om in de spotlights te staan? Benut onze kalender en zet maar liefst 6 keer je eigen evenement, training of cursus in de schijnwerpers voor al onze leden. Zie het als jouw eigen digitale megafoon, waarmee je jouw bereik in één klap enorm vergroot. Voel de adrenaline als je nieuwe klanten aantrekt en je business ziet bloeien. Zet jezelf in de kijker, knal door die groeigrens heen en trek vandaag nog nieuwe klanten aan!
Ter waarde van € 450,-

Een knallende eerste indruk

Je krijgt een volledig aanpasbaar profiel, inclusief links naar jouw social media kanalen, binnen ons besloten netwerk van honderden vrouwelijke ondernemers.

4 keer per jaar toegang tot onze livedag: de Groeiversneller

Bij ons krijg je de mogelijkheid om te brainstormen, kennis te delen en nieuwe inspiratie op te doen. Nathalie en Saskia, beide met meer dan 20 jaar aan marketing- en ondernemerservaring, staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden.
Ter waarde van €388,-

In gesprek

Tickets voor alle BusinessBorrels

Kom 6 keer per jaar live netwerken tijdens onze inmiddels bekende tweemaandelijkse BusinessBorrels zodat je diepere connecties kunt maken.
Ter waarde van €270,-

Jouw website 

Een banner op onze website, zodat je in 1 klap onder de aandacht bent van duizenden ondernemende vrouwen
Ter waarde van € 495,-

Investeer in je toekomst

Totale waarde van het LEAD Membership: ruim € 6.800,-

Investering nu: € 2.500,-
Betaal je liever in termijnen? Je kunt al instappen voor € 235,- per maand.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je ondernemerschap en de leiding te nemen?

De kracht van deze Mastermind valt of staat met de leden daarom willen we je graag eerst gesproken hebben om zeker te weten dat je bij de groep past en dat we ook zeker weten dat dit membership voor jou van toegevoegde waarde is. Hierdoor kun je je niet direct aanmelden voor dit membership. Vraag daarom snel via onderstaande knop een online kennismakingsgesprek aan.

Uitgelicht

Onze members

FAQ

Wow, wat zit hier veel in. Wat nu als ik niet overal bij kan zijn?

In dit membership hebben we werkelijk alles gestopt wat we ook maar te bieden hebben en meer…. Van een Mastermind tot aan een fotoshoot en interview in ons magazine. Aan jou de keuze om te bepalen wat jij nodig hebt! Als eigen baas mag je zelf immers kiezen. En is het aan jou om te kijken waar je gebruik van maakt. De onlinesessies nemen we op en zijn altijd terug te kijken. Maar je kan dit membership ook zien als een mediapakket en je waarde bijvoorbeeld vooral zien in deelname aan de blogs op onze site, de banner die verwijst naar jouw website en in 1 klap zichtbaar is bij duizenden ondernemers en ook nog eens een fantastische shoot en interview in het magazine. Dus niet in de overwhelm schieten maar de waarde pakken die jij nodig hebt! 

Voor wie is het LEAD membership bedoelt?

LEAD members zijn ambitieuze ondernemende vrouwen. Die vaak meer verdienen dan hun vriendinnen. En daarmee niet altijd met alle vragen, successen en uitdagingen terecht kunnen in hun directe omgeving. Die op zoek zijn naar een mastermind waarin ze bold moves kunnen bespreken, verder kunnen groeien en nog grootser gaan dromen. Die inmiddels minstens € 75.000,- per jaar omzetten maar gaan voor nog veel meer. Let’s make you fly even more 

Wat is een samenwerkdag en wanneer zijn ze?

Tijdens de samenwerkdagen neem je je laptop mee en ga je, samen met een groep gelijkgestemden, werken AAN je bedrijf. Er is genoeg tijd om met elkaar te brainstormen en te sparren en we zorgen voor een heerlijke lunch. De eerstvolgende samenwerkdag staat gepland voor 15 mei.

Wanneer zijn de online sessies? En kan ik deze terugkijken?

De online brainstormsessies vinden op maandagochtenden plaats. De exacte data komen in de besloten community te staan. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen paniek, we stellen altijd een replay beschikbaar.

Wanneer zijn de Masterminddagen?

De masterminddagen worden ruim van tevoren, door middel van een datumprikker ingepland. Zo zorgen we ervoor dat alle “Lead” members aanwezig kunnen zijn.

Waarom is er voor het LEAD membership een instapdrempel?

Omdat iemand die net gestart is met hele andere uitdagingen zit dan iemand die al jaren ondernemer is, hebben we besloten om een instapeis voor dit membership in te stellen. Zo zorgen we voor een select groepje ondernemers dat op een hoog niveau met elkaar kan masterminden.

Ervaar een bloeiend bedrijf en de vrijheid om te genieten van de vruchten van je werk

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!