Ontdek het
LEAD membership

9

High Level Mastermindsessies

9

Fotoshoot en interview in ons magazine

9

Jouw banner op onze website, zodat je direct onder de aandacht bent van duizenden ondernemers

Take the lead

Neem de leiding in jouw ondernemerschap met het LEAD membership

Het LEAD membership is speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers die al door het omzetplafond van €75.000,- zijn gebroken. Deze krachtige vrouwen zijn klaar voor de volgende stap in hun groei en verlangen naar een community van gelijkgestemden die hun ambities delen.

Waarom het “Lead” membership?

Als vrouwelijke ondernemer heb je een passie voor wat je doet, of je nu diensten aanbiedt of producten verkoopt. Ondernemerschap kan echter soms eenzaam voelen, zeker als je in je directe omgeving niemand hebt die echt begrijpt wat je doormaakt. Het LEAD membership biedt een warme, ondersteunende community die je helpt deze uitdagingen aan te gaan.

Met het LEAD membership:

  • Bouw je aan een sterk bedrijf en een waardevol netwerk van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers.
  • Genereer je een continue stroom van klanten vanuit je netwerk door deel te nemen aan onze boeiende online en offline activiteiten.
  • Doorbreek je je omzetplafond en groei je samen met andere ambitieuze vrouwelijke ondernemers.

Een blik op de toekomst

Met het LEAD membership open je de deur naar een toekomst met een nog grotere klantenkring, een sterker netwerk, en bovenal meer vrijheid. Je bent in staat zijn om je bedrijf te laten groeien zonder in te leveren op de kwaliteit van je leven. Ervaar een bloeiend bedrijf en de vrijheid om te genieten van de vruchten van je werk.

Join the community!

Exclusive

Wat biedt het LEAD membership?

Het LEAD membership bouwt voort op het GROW membership en biedt extra voordelen:

Mastermindsessies

6 online High Level Mastermindsessies per jaar, zodat jij op jouw niveau je businessvraag kunt stellen en input krijgt 
Ter waarde van € 795,-

Masterminddagen

4 Masterminddagen op ons kantoor, hier omring jij je met andere succesvolle vrouwen en leg jij je businessvraag neer zodat je  in een veilige omgeving jouw next level kan uitdenken en uitwerken.
Ter waarde van € 995,-

Interview in ons magazine

Een fotoshoot, spread en interview in ons magazine, een keer per jaar. Zodat jij nog meer zichtbaarheid pakt voor je bedrijf
Ter waarde van € 997,-

Extra zichtbaarheid

Een banner op onze website, zodat je in 1 klap onder de aandacht bent van duizenden ondernemende vrouwen
Ter waarde van € 495,-

Investeer in je toekomst

Totale waarde van het LEAD Membership: ruim € 6.800,-

Investering nu: € 2.500,-
Betaal je liever in termijnen? Je kunt al instappen voor € 235,- per maand.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je ondernemerschap en de leiding te nemen?

De kracht van deze Mastermind valt of staat met de leden daarom willen we je graag eerst gesproken hebben om zeker te weten dat je bij de groep past en dat we ook zeker weten dat dit membership voor jou van toegevoegde waarde is. Hierdoor kun je je niet direct aanmelden voor dit membership. Vraag daarom snel via onderstaande knop een online kennismakingsgesprek aan.

Uitgelicht

Onze premium members

FAQ

Wow, wat zit hier veel in. Wat nu als ik niet overal bij kan zijn?

In dit membership hebben we werkelijk alles gestopt wat we ook maar te bieden hebben en meer…. Van een Mastermind tot aan een fotoshoot en interview in ons magazine. Aan jou de keuze om te bepalen wat jij nodig hebt! Als eigen baas mag je zelf immers kiezen. En is het aan jou om te kijken waar je gebruik van maakt. De onlinesessies nemen we op en zijn altijd terug te kijken. Maar je kan dit membership ook zien als een mediapakket en je waarde bijvoorbeeld vooral zien in deelname aan de blogs op onze site, de banner die verwijst naar jouw website en in 1 klap zichtbaar is bij duizenden ondernemers en ook nog eens een fantastische shoot en interview in het magazine. Dus niet in de overwhelm schieten maar de waarde pakken die jij nodig hebt! 

Voor wie is het LEAD membership bedoelt?

LEAD members zijn ambitieuze ondernemende vrouwen. Die vaak meer verdienen dan hun vriendinnen. En daarmee niet altijd met alle vragen, successen en uitdagingen terecht kunnen in hun directe omgeving. Die op zoek zijn naar een mastermind waarin ze bold moves kunnen bespreken, verder kunnen groeien en nog grootser gaan dromen. Die inmiddels minstens € 75.000,- per jaar omzetten maar gaan voor nog veel meer. Let’s make you fly even more 

Wat is een samenwerkdag en wanneer zijn ze?

Tijdens de samenwerkdagen neem je je laptop mee en ga je, samen met een groep gelijkgestemden, werken AAN je bedrijf. Er is genoeg tijd om met elkaar te brainstormen en te sparren en we zorgen voor een heerlijke lunch. De eerstvolgende samenwerkdag staat gepland voor 15 mei.

Wanneer zijn de online sessies? En kan ik deze terugkijken?

De online brainstormsessies vinden op maandagochtenden plaats. De exacte data komen in de besloten community te staan. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen paniek, we stellen altijd een replay beschikbaar.

Wanneer zijn de Masterminddagen?

De masterminddagen worden ruim van tevoren, door middel van een datumprikker ingepland. Zo zorgen we ervoor dat alle “Lead” members aanwezig kunnen zijn.

Waarom is er voor het LEAD membership een instapdrempel?

Omdat iemand die net gestart is met hele andere uitdagingen zit dan iemand die al jaren ondernemer is, hebben we besloten om een instapeis voor dit membership in te stellen. Zo zorgen we voor een select groepje ondernemers dat op een hoog niveau met elkaar kan masterminden.

Ervaar een bloeiend bedrijf en de vrijheid om te genieten van de vruchten van je werk

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!