Maar hoe doe je dat dan precies? Hoe verbind je echt?

Mijn start bij Business Women Nederland

Sinds eind vorig jaar ben ik lid van Business Women Nederland. Ik kwam in contact omdat Nathalie Krom, een van de twee ondernemers achter de organisatie, mij vroeg om de fotoshoots te doen voor de portretten bij de interviews in Business Women Magazine. Nathalie en ik kennen elkaar al vanaf onze studietijd.

Inmiddels heb ik 2 covershoots gedaan en de portretten en sfeerbeelden van Saskia en Nathalie gemaakt en ben ik 2 keer als fotograaf aanwezig geweest bij de Business Borrels. Kortom, ik heb nu een eerste indruk van de club en de doelstellingen. Althans, dat dacht ik.

Mijn beeld van een Business Woman

In mijn zoektocht naar inspiratie voor dit blog, dacht ik te weten dat Business Women Nederland een organisatie is voor succesvolle zakenvrouwen. Ik meende zelfs zeker te weten dat de term succesvolle zakenvrouw genoemd werd in de slogan.

Toen ik dat toch nog even wilde controleren op de website, zag ik echter dat de term succesvolle zakenvrouw daar helemaal niet op voorkomt.

De slogan luidt Verbinding, Inspiratie, Groei.

Begrippen waar ik zelf al een leven lang verlangend naar ben. Maar op een of andere manier heeft zich dat in mijn hoofd vertaald naar succesvolle zakenvrouw zijn. Dat is wat ik geleerd heb te moeten zijn. En als Business Vrouwen zich verenigen, betekent dat dus dat je elkaar daarin gaat helpen. Elkaar helpen aan meer succes, aan klanten en meer omzet. Zo was mijn rechtlijnige gedachte met mijn bewustzijn over wat een Business Woman is, of hoort te zijn.

Het verlangen van een Business Woman

Met enige afkeer tegen die beeldvorming, startte ik de samenwerking. Ik heb het zakenvrouw zijn altijd ervaren als iets wat me is opgedrongen vanuit mijn jeugd, opleiding en werkervaring. Je moet succesvol zijn, zelfstandig zijn, het voor elkaar hebben, dan ben je gelukkig. Maar dat was ik niet en dus bleef ik zoeken. Ik zocht en vond gelijkgestemden die ook zochten naar antwoorden over wat leven dan wel zin geeft.

We delen over alles wat ons bezighoudt in ons dagelijks leven. En daarmee verbinden we, inspireren we en groeien we samen. Dat maakt mij gelukkig. Bij Business Women Nederland zie ik die wens ook terug. De vrouwen die ik ontmoet heb tijdens de fotoshoots en Business Borrels hebben ook het verlangen te verbinden, inspireren en te groeien.

Maar hoe doe je dat dan precies? Hoe verbind je echt? En word je dan ook gelukkig? Of alleen maar rijk? Ik ben benieuwd hoe dat bij jullie leeft.

Wat is jullie verlangen in het zijn van een Business Woman?

Contactpersoon

Christine van Rooijen

Onderneming

Christine van Rooijen Fotografie

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!