Kom naar het Netwerkdiner

Voor vrouwelijke ondernemers

9

Eerstvolgende diner: 26 juli 2023

Spontaan idee! Een supergezellig Netwerkdiner, waarbij je onder het genot van een compleet verzorgd 3-gangenmenu inclusief drankjes je netwerk kwalitatief vergroot! Ben jij erbij?

Dit diner is UITVERKOCHT! 

Cheers

Samen proosten op succes

Wist je dat netwerken dé marketingskill nummer één is? Om meer klanten aan te trekken, je bereik te vergroten en zichtbaarder te zijn.

Als je een groep vrouwelijke ondernemers samenbrengt, ontstaan er prachtige dingen: inspiratie, ondersteuning bij zakelijke uitdagingen en waardevolle leermomenten.

Het is waar dat ondernemerschap soms eenzaam kan voelen, en niet iedereen in je omgeving begrijpt altijd de unieke uitdagingen die je ervaart. Juist daarom is netwerken zo cruciaal. Het geeft je de mogelijkheid om je te omringen met gelijkgestemden, mensen die jouw ervaringen delen en je kunnen ondersteunen. Dus duik in die netwerkmogelijkheden – het is je belangrijkste hulpmiddel voor groei en zichtbaarheid!

Oh enn mocht je dit spannend vinden? Weet dat je niet de enige bent.

Join the community!

Ontmoet en geniet

Niet bekend, is niet gekozen

Want als ze je niet kennen dan kunnen ze ook niet voor je kiezen. Wij geloven dat een kwalitatief goed netwerk voor groter zakelijk succes zorgt. Vergroot tijdens dit compleet verzorgde 3-gangendiner je netwerk, ontmoet collega-ondernemers en kom naar het Netwerkdiner op een toplocatie in Utrecht: het Carlton President Hotel. Parkeren is super makkelijk en bovendien gratis. Ook met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Tijdens deze avond kun je op een ontspannen en informele manier andere gelijkgestemde ondernemers ontmoeten.

We starten om 17:30 en gaan om 20:00 uur vol energie van alle nieuwe contacten, inspiratie en ontwikkelingen weer richting huis.

Where to be

De locatie

Het Netwerkdiner vindt bij het Carlton President hotel in Utrecht plaats, een locatie die zowel met de auto als het ov goed bereikbaar is. Je kunt hier gratis parkeren en het hotel is sfeervol ingericht, wat maakt dat dit één van onze favoriete locaties is.

“Leuke borrel, veel nieuwe mensen leren kennen. Altijd fijn om even informeel met elkaar te kunnen spreken. En ik heb ook veel gelachen. Tot de volgende!”

Vriendelijke groet, Nanzz van Vliet van Nanzz Creatief

De locatie voelt gezellig en casual aan waardoor het fijn netwerken was met andere vrouwelijke ondernemers in een informele sfeer. Heel leuk concept en voor mij is dit zeker voor herhaling vatbaar.”

Sayrona van Beauty by Sayrona

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!