Geef je bedrijf een boost en kom naar onze Groeiversneller

9

Eerstvolgende Groeiversneller: 22 mei 2024 bij ons op kantoor in IJsselstein

9

Al jouw vragen rondom marketing en ondernemerschap beantwoord door Nathalie en Saskia

9

Je hoeft het niet alleen te doen: wissel ideeën en ervaringen uit

Together

Een dag vol focus op jouw bedrijf

Geef je bedrijf een boost met onze Groeiversneller: een inspirerende livedag waarop je samen met andere ondernemers aan je bedrijf werkt en nieuwe contacten opdoet.

Tijdens deze speciale dag heb je de unieke kans om ideeën en ervaringen uit te wisselen met mensen uit diverse vakgebieden en achtergronden. Samenwerken met gelijkgestemde ondernemers kan je productiviteit en creativiteit enorm verhogen, juist doordat je werkt in een andere omgeving dan normaal. Dit leidt vaak tot nieuwe ideeën en inzichten die anders misschien niet zouden zijn ontstaan.

Iedere Groeiversneller hebben we plek voor maximaal 8 vrouwelijke ondernemers. Op die manier kunnen we echt de diepte ingaan en krijg je alle persoonlijke aandacht.

Deze Groeiversneller heeft mij nieuwe connecties en inzichten gegeven om vanuit andere hoeken me meer te profileren. Het meest waardevol vond ik de feedback op mijn plannen en het helpen van anderen.
Bianca Gomez,  Via Bianca cadeau assistent voor bedrijven

Vandaag tijdens de Groeiversneller op het kantoor van BWNL in IJsselstein de Teken je toekomst workshop gedaan. Dit heeft mij goed inzicht gegeven over hoe ik nu in mijn leven sta en wat ik voor de toekomst wil. Dat betekent dat ik met dingen moet stoppen, vooral ook met bepaalde zaken moet doorgaan en ga ik starten met nieuwe dingen. Door met elkaar te praten heb ik ook weer een andere inzicht gekregen. Nathalie bedankt voor de waardevolle dag. Ik ga zeker ook nog meer Groeiversnellers volgen.
Nancy Joosten

Een hele fijne waardevolle dag gehad. Samen met een aantal fantastische andere vrouwelijke ondernemers! En natuurlijk niet te vergeten een heerlijke lunch :-).
Eefke Verhagen

Hele gezellige en goed verzorgde Groeiversneller gehad in IJsselstein. We begonnen met een workshop Teken je toekomst, dit brengt je echt even in helikopter view boven je bedrijf. Fijn om samen te sparren. We hadden een heerlijke lunch.
Kelly Huijbers

Heerlijke dag met een goed gevoel. Leuke nieuwe connecties opgedaan en inspiratie die ik weer voor mijn bedrijf kan inzetten. De feedback op mijn plannen en ideeën van andere ondernemers vond ik super waardevol.
Pauline Krabbers – Content Matters Rotterdam.

Let’s do it

Kom kennis en inspiratie opdoen en je netwerk vergroten op 22 mei 2024

Bij ons krijg je de mogelijkheid om te brainstormen, kennis te delen en nieuwe inspiratie op te doen. Nathalie en Saskia, beide met meer dan 20 jaar aan marketing- en ondernemerservaring, staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden.

Natuurlijk zorgen we ook voor de nodige snacks, drankjes en een heerlijke lunch, zodat je energieniveau op peil blijft. Zo kun je volledig gefocust en gemotiveerd blijven gedurende de dag.

Dus, ben je op zoek naar een boost voor je creativiteit en productiviteit? Wil je nieuwe mensen ontmoeten en je netwerk uitbreiden? Reserveer dan 22 mei in je agenda en sluit je bij ons aan voor een geweldige dag vol inspiratie en samenwerking!

Ben je GROW member? Dan kun je vier keer per jaar gratis een Groeiversneller bij ons op kantoor in IJsselstein bijwonen. Wil je gewoon eens een dag vol focus aan je bedrijf komen werken? Dat kan natuurlijk ook. De investering bedraagt dan € 125,- excl. btw.

Boost jouw bedrijf en sluit je bij ons aan voor een geweldige dag vol inspiratie en samenwerking!

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!