Kom uit de startblokken met het SPRINT membership

9

Vergroot je (online) zichtbaarheid en bouw aan een kwalitatief netwerk

9

Doe nieuwe kennis op die je helpt een succes van jouw bedrijf te maken

9

Samen kom je verder dan alleen: je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen

Vol enthousiasme liep je de plaatselijke Kamer van Koophandel uit: je bent ondernemer! Maar het enthousiasme dat je toen voelde begint op momenten iets terug te lopen, want de realiteit is dat je idee kan nóg zo goed zijn, die klanten komen niet vanzelf. Marketing blijkt onmisbaar voor het succes van jouw bedrijf, maar bijvoorbeeld zichtbaar zijn is soms gewoon hartstikke spannend. En eigenlijk is de realiteit van het zzp’er zijn dat je stiekem best vaak in je eentje je successen viert en je dieptepunten beleeft, want je omgeving snapt totaal niet wat je doet. Het ondernemerschap wordt toch altijd als een ultieme eindbestemming gezien? Streng spreek je jezelf toe, die passie voor wat je doet is er absoluut nog wel. 

Je spreekt met jezelf af dat je van jouw bedrijf écht een succes gaat maken. Maar hoe?

Sprint to the next level

Een goed netwerk is goud waard

Als niemand weet wie je bent en wat je doet zul je nooit een succesvol bedrijf opbouwen. Bij Business Women Nederland begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee vrouwelijke ondernemers worden geconfronteerd. Daarom hebben we het SPRINT membership ontworpen, speciaal voor jou. Wij geven je het netwerk, het podium en de kennis die je nodig hebt om je onderneming naar het volgende niveau te brengen. De investering? Die is maar normaal €29.95 per maand, maar alleen via deze pagina krijg je nog eens €5,- korting per maand, de gehele looptijd van je membership!

Ben je klaar om je ondernemersreis te versnellen? Meld je vandaag nog aan voor het SPRINT membership en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van jouw ondernemerskracht.

Join the community!

Premium

De voordelen van het SPRINT membership

Toegang tot een kwalitatief besloten netwerk

Sluit je aan bij ons exclusieve netwerk van gelijkgestemde ondernemers. Ontdek de kracht van samenwerken en het delen van ervaringen.
Ter waarde van € 388,-

1 Ticket voor een BusinessBorrel

Vergroot ook offline je netwerk door naar één van onze BusinessBorrels te komen. Inclusief heerlijke hapjes en drankjes!
Ter waarde van €45,-

10 online brainstormsessies

Doe mee aan tien online brainstormsessies waarin we samen ideeën uitwisselen, uitdagingen aanpakken en groeikansen ontdekken.
Ter waarde van €500,-

Ontvang ons magazine

Laat je inspireren en ontvang ieder kwartaal ons #BWNL magazine in je digitale inbox met verhalen van onderneemsters voor onderneemsters

Meer zichtbaarheid

Verhoogde zichtbaarheid: Promoot jezelf en je expertise met maar liefst 3 publicaties per jaar op onze website. 3 blogs of interviews op onze website per jaar, zodat je super zichtbaar bent, je autoriteit claimt en vindbaar bent via Google!
Ter waarde van € 300,-

Iedere maand een nieuwe masterclass

Blijf jezelf ontwikkelen met maandelijkse masterclasses die je de nieuwste inzichten en vaardigheden bieden op verschillende zakelijke gebieden.
Ter waarde van € 600,-

Jouw evenement krijgt aandacht

Klaar om in de spotlights te staan? Benut onze bruisende kalender en zet je eigen evenement, training of cursus in de schijnwerpers voor al onze leden. Zie het als jouw eigen digitale megafoon, waarmee je jouw bereik in één klap enorm vergroot. Voel de adrenaline als je nieuwe klanten aantrekt en je business ziet bloeien. Zet jezelf in de kijker, knal door die groeigrens heen en trek vandaag nog nieuwe klanten aan!
Ter waarde van € 75,-

Een knallende eerste indruk

Je krijgt een volledig aanpasbaar profiel, inclusief links naar jouw social media kanalen, binnen ons besloten netwerk van honderden vrouwelijke ondernemers.

Extra korting

10% Korting op alle losse mogelijkheden om jouw business in ons magazine extra in de spotlight te zetten.

Ook krijg je korting op de tickets van al onze verschillende netwerkevents zodat je ook live aan een waardevol netwerk kunt bouwen.

Je hoeft het niet alleen te doen

Ondernemerschap kan een eenzame reis lijken, maar dat hoeft het niet te zijn. Bij Business Women Nederland begrijpen we dat kracht schuilt in samenwerken en ideeën delen. Ons SPRINT Membership biedt jou de kans om je te omringen met gelijkgestemde ondernemers. Samen brainstormen we, delen we ervaringen en ontdekken we nieuwe wegen naar succes. In deze community vind je niet alleen ondersteuning, maar ook de brandstof voor jouw ondernemerschap. We doen het samen. Doe mee en ervaar de kracht van gezamenlijke groei.

De investering voor dit gouden netwerk is nu geen €29.95 per maand, maar slechts €24,95 per maand! 

FAQ

Wanneer zijn de online sessies? En kan ik deze terugkijken?

De online brainstormsessies vinden op maandagochtenden plaats. De exacte data komen in de besloten community te staan. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen paniek, we stellen altijd een replay beschikbaar. Je kunt vooraf je vragen insturen dan beantwoorden we deze tijdens de sessie voor je. Zodat je dit achteraf in de replay terug kunt kijken.

Wanneer en waar zijn de BusinessBorrels?

Binnen jouw membership heb je één ticket voor een BusinessBorrel naar keuze, hiermee kun je ook offline jouw netwerk op een waardevolle manier vergroten. We organiseren onze BusinessBorrels in of rondom Utrecht, lekker centraal gelegen dus!

Dit zijn de data voor onze BusinessBorrels in 2024:
31 januari
27 maart
29 mei
25 september
27 november

Hoe lang duurt het membership?

Het membership ga je aan voor een jaar, niet een kalenderjaar maar 12 maanden. Dit omdat wij geloven dat je dan echt het meeste uit je netwerk kan halen en wij je ook alles kunnen geven voor de groei van jouw bedrijf!

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

Heb je een andere vraag over het Grow membership? Mail ons dan even. We proberen op werkdagen binnen 24 uur te reageren. Je kunt ons mailen via info@businesswomennederland.nl

Kan ik de kosten aftrekken van de Belasting?

Ja, als je ondernemer bent kun je de kosten aftrekken.  Het zijn kosten die je maakt voor je bedrijf. 

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!